Gå til innhold
Hundesonen.no

Powderpuff

Medlemmer
  • Innholdsteller

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    ccpp

Nylige profilbesøk

906 profilvisninger

Powderpuff's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dette er ikke svar på emnet men et spørsmål om hvor man får kjøpt kalsiumkarbonat. Min hund skal ha proteinfattig mat og er veldig kresen. Anita Ser at det er flere år siden dette var aktuelt.
  2. Hei. For en uke siden overtok jeg en omplasseringshund på 1 år. Har fra før en på 5 år. De er av samme rase, chinese crested, den nye er naken mens den andre er pp. Den siste har godtatt meg og fotfølger meg hele tiden, men jeg lurer på om min første har blitt redd nr 2 for han holder seg unna. I dag måtte jeg for den eldste på badet sammen med meg. I går barket de sammen 3 ganger det er når de er i nærheten av meg. Vil de kunne bli venner og hvordan skal min første ikke føle seg redd og kanskje oversett? Håper noen har gode råd. Hilsen Anita
  3. Takk for svar. Jeg bruker kontaktord også. Men vi er nødt til å gå langs bilvei for å komme til skog/turvei. Dersom han er opptatt med snusing reagerer han ikke på biler så da lar jeg ham være i fred. Holder øye på ham hele tiden for å forutse reaksjon.
  4. Hei. Nå har hunden min blitt 3 1/2 år. Han har sluttet med knurring og glefsing. Går fortsatt og legger seg når jeg sier vi skal "ut og tisse" eller han ser båndet, men blir frivillig med når han får på halsbåndet. Han har alltid hatt utfall mot biler når vi er ute og går, jo større biler, villere utfall. Han har aldri villet ta imot godbiter ute, men jeg fant en oppskrift på godbiter og de er verdens beste for ham. Har med disse ut og han har fokus på meg og spiser godbit når vi møter biler. Har kun prøvd i 2 dager. Men på siste tur idag var jeg litt sen med godbit. Det kom en bil, han så på meg, forsto at jeg ikke hadde godbit klar og da var det greit å "ta" bilen. Så jeg vil fortsatt mene at han er veldig lærevillig.( Han prøver nok å lære opp meg også.) Vi får fortsette med dett å håpe at med tid og stunder kan møte biler med bare ros.
  5. Hei igjen. Jeg har visst problemer med å skrive innlegg her. Når det gjelder min powderpuff så tok jeg kontakt med en adferdskonsulent for hunder for å få slutt på knurring/glefsing. Fikk noen enkle råd som har hjulpet. Han har faktisk sluttet med å knurre/glefse. Han blir med ut frivillig i hvertfall 2 - 3 ganger daglig. Hvis jeg vil ut utenom dette kan jeg sette på sele uten at han sier noe. Han gjemmer seg fortsatt i senga si når han ikke vil. Først fått på sele så kommer han frivillig. ?
  6. De er jo så fine? nå har jeg logget meg på tlf, brukte pc.
  7. Så fin han er. Min har hengende ører. Siden de legger seg bakover kunne han kanskje hatt stående ører hvis han hadde blitt tapet som liten. Men han er fin med sine ører. Fikk akkurat bilde nr. 2. Han er jo skjønn. Egentlig er min ganske lik men han er svart og hvit. . Blir spennende å se ham helkort. Vet ikke hvordan jeg får sendt bilde fra mobiltelefonen, hvis jeg finner det ut sender jeg etter klipping.
  8. Takk for at du svarte meg ang. klipping. Klipper ham i morgen, det vokser jo ut igjen hvis jeg synes han blir rar.
  9. Julnil. Hvordan klipper du på hodet og ørene. Jeg klipper ikke ørene, bare lit nederst. Har en gang klippet ørene og da vrengte de seg bakover. Nå har han strikk i håret men bør det klippes kort også?Som sagt har jeg erfaring med pudler men vil ikke han se ut som en (ligner litt da). Vi har vært ute en tur nå. Jeg drar ham med meg den ene veien og han trekker hjem igjen
  10. Takk skal du ha. Er nok lurt å klippe ned min igjen nå, det blir bedre for ham enn stadig børsting av floker. Han er jo søt med kort pels også. Jeg har et klippehode som setter igjen ca 1 cm. Han får bruke dekken når det blir kaldt. Min har ganske tett pels.
  11. Han har halvlang pels nå. Klipte ham kort i sommer men tror det er bedre med lengre pels om vinteren. Han får lett tover i pelsen når han bruker sele eller halsbånd. Har børstet ham i dag og det går greit nok, han protesterer når det kommer til bena, spesielt forbena. Det er også bena han protesterer mot når han klippes. Skjønner at det noen ganger gjør vondt når han har litt tovet pels. Det blir vel til at han klippes ned igjen. Hvis du klipper din(e) hvordan gjør du med bena? Jeg pleier å klippe bena med saks så det blir noe pels der, men det er jo ikke det smarteste når det er vått eller snø. Jeg forstår at det er jeg som skal bestemme og prøver også på det, lar ham ikke får det som han vil når han protesterer. Får godbiter når han er flink og alltid masse ros og kos. Han er jo så skjønn
  12. Dette er jeg egentlig enig med deg i. Jeg har tatt ham med ut på lengre turer hvor jeg innimellom må dra ham med meg viderer. Da når han ikke vil, nytter det ikke med godbiter. Hvis dette er den riktige måten å gjøre det på gjør jeg det gjerne. Vi hadde en episode i går. Vi skulle bort og han skjønte det fordi jeg hadde skiftet. Da måtte jeg gå til ham for å få på selen og da gjemte han hodet sitt. Fikk selen over hodet men da jeg skulle få ham til å stå glefset han etter meg(hadde hånden min i munnen) men bet ikke til. Da ber jeg ham slutte og ser ham inn i øynene. Når han får på sele og bånd kommer han. Så han viser tydelig at han ikke vil, men det er ikke alltid jeg kan føye ham. Vet du om en bedre måte å "ta" ham på så han forstår at dette ikke er akseptabelt? Han er egentlig ikke agressiv men sier tydelig ifra. Jeg har aldri vært "fysisk" mot ham.
  13. Vi har flere muligheter til skogsturer her vi bor men vi må gå langs veien et stykke, og det er skummelt. Noen biler kjører veldig fort og noen bråker mye og da blir han redd. Jeg kan jo prøve en stund å kjøre til turveier hvor det ikke er biler å se hvordan det går da. Inne og i hagen er han veldig trygg. Han ble som sagt tidligere veldig skremt langs eien for over 1 år siden, mulig det fortsatt henger i. Takk for tips og råd fra alle.
  14. Fin video. Jeg har ikke inntrykk av at han har vondt i munnen. Vi bruker forøvrig Anicura veterinærklinikk.Han tygger mat og godbiter, tygger på Dentafix. Det som er vårt største problem det er å gå tur. Han er gjerne ute i hagen, men han føler seg utrygg når vi går på tur. Vil hjem så fort som mulig. Han blir frivillig med morgen og kveld. Jeg har nå begynt å gå på hans premisser. Det finnes kanskje noen hunder som ikke elsker å gå på tur. Jeg tror kanskje det er bedre å godta at han er som han er enn å prøve å endre ham. Ellers er han en herlig, morsom og kosete hund som vil være hos meg hele tiden. Han kan fint være alene noen timer også.Går løs i hele huset og gjør aldri noe galt.Vi leker og trener på forskjellige ting.Nå spiser han bra også, får vom rett fra fryseren. Jeg har spurt dyrlegen om det er skadelig men fikk til svar at det er helt greit. Han vil ikke ha tint vom og tørrfor bare når han må jobbe for det. Enten i en kong eller ute på plenen. Han er en hund med stor personlighet og tydelig kroppsspråk
  15. Det ble ikke tatt røntgen. Hun sjekket tennene hans og kjente om de satt fast. Sjekket tannkjøttet og alt så bra ut. Er det noen tegn på at en hund kan ha vondt i tennene? Han fikk også sjekket hofter,knær ,hjertet og mage. Alt virket fint og han sa ingenting selv om hun tok ganske hardt i ham. Hunden min har vært veldig egenrådig fra jeg fikk ham 12 uker gammel. Ville vært fint om du kunne skrive mer om rasen for min er den eneste jeg kjenner til og oppdretter kommer jeg ikke i kontakt med. Tidligere har jeg hatt puddel,den siste en storpuddel som ble 14 år.
×
×
  • Opprett ny...