Jump to content
Hundesonen.no

Slovakisk Cuvac

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About Slovakisk Cuvac

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Slovakiskcuvac

Recent Profile Visitors

493 profile views
 1. Slovakisk Cuvac

  Slovakiskcuvac valper

  Stemmer det Justisia. Ved 15 ukers alder kan de hentes eller jeg kan bringe 😉
 2. Slovakisk Cuvac

  Slovakiskcuvac valper

  Valper etter höyt premierte foreldre. Födt 04.02.2018 Leveringsklare 01.04.2018 Selges ferdig registrert i finske kennelklubben . Eu-pass og vaksinert. Pris 15000 kr.
 3. Slovakisk Cuvac

  Sykdom og tilbakebetaling.

  Min mening er at oppdretter burde refundere kjöpesummen. Jeg har et kull med valper akkurat nå. De er forsikret i agria fram til 12ukers alder eller til de er leveringsklare. Etter det har jeg fått tilbud om forsikring ved "sjulte feil" fram til kullet er 3.5 år (en sum på 93€ for hele kullet/perioden)Dette gjelder et kull på 6 valper som jeg gledlig betaler. En kan jo aldri vite....
 4. Slovakisk Cuvac

  Slovakiske Cuvacene Casper & Hilla

  Rasen er en vakt og familiehund. Den er alltid hvit med lang pels. Den er meget hengiven og lojal ovenfor eier og familie ,men skeptisk ovenfor fremmende på eget revir. Den er uinnteresert i andre hunder og lignende utenfor sitt revir. Den er ikke redd for rovdyr som ulv og björn og er en utmerket hyrdehund om den får vokse opp blant fe eller sau eller lignende buskap. Som familiehund er den en barnekjär kosebamse og liker å väre med alle veier som hunder flest J Mine hunder er kosebamser og vakthunder. Elsker å ligge i armkroken og i soffan å bare kose seg. Er mye på utstilling med de og hannhunden vår er norsk vinner 2015 og 2017. Tispen er norsk vinner 2017 J Vårt förste kull med valper ble födt 04.02.2018 og det skal bli spennende å se hvordan de utvikler seg .
 5. Slovakisk Cuvac

  Slovakiske Cuvacene Casper & Hilla

×