Jump to content
Hundesonen.no

Ravensburger

Medlemmer
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About Ravensburger

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ravensburger

  Torneryds Wuna

  Hvordan lærer du inn frysmarkering ? Utrolig fin hund! 😍
 2. Hei. Vi er en familie som bor på Vestlandet nå som har lyst å flytte nærmere Oslo området. Problemet er at vi vurderer å begynne søke oss jobb, men er veldig usikker på avstand og hvor det er bra å bo. Kunne godt tenke meg å bo i Oslo men prisene er jo ikke for vanlige folk Så derfor lurer jeg på områdene rundt Oslo.. Er snart ferdig sykepleier og har sett en del stillinger i Ahus sykehus. Hvor er det bra å bo for familie med barn og hund? Helst ikke så altfor langt unna Oslo. Gode skoler og trygge omgivelser. Er selv innvandrer og har ikke lyst å bosette meg i et strøk med høyt antall innvandrere SOM IKKE INTEGRERER SEG (før folk begynner å rope rasisme ❤️ ) hvis dere skjønner hva jeg mener. På forhånd takk!
 3. Ravensburger

  Valpegjengen 2019

  Herlig valp hun Wuna! Hvor hun kommer i fra?
 4. Ravensburger

  Å skaffe seg brukshund med småbarn

  Den traff godt, på en god måte! Lyst er en ting men vett et helt annet! Takk alle for gode svar. Det skal også sies at jeg har ingen høye mål for konkurranse. Målet er å ha en god hund å trene og å ha et hobby. Savner det sårt etter at jeg ble mor at hobbyen ble borte plutselig, men tror også at det er viktig å prioritere seg selv av og til slik at man ikke blir en skygge av seg selv, men hobby og hobby er forskjellige ting, fungerer litt dårlig å sette hunden inni garasje i et par måneder når det er mindre med tid Takk for råd alle sammen, setter virkelig pris på det ❤️
 5. Ravensburger

  Å skaffe seg brukshund med småbarn

  Tusen takk for gode og raske svar! Det er jo så klart individuelt. I treningsgruppa mi er det kun voksne folk uten barn eller har eldre barn. Det er jo utrolig kjekt på treninga men å trene en hund til prøver da er det så utrolig mye arbeid utenom også. En liten fulltidsjobb Så tenker jeg også på hvor prioriteringene ligger, vil jeg på treningshelg med voffsen eller vil jeg på fotbalturne med barna Dere har gitt meg noe å tenke på, tusen hjertelig takk 🤗
 6. Ravensburger

  Å skaffe seg brukshund med småbarn

  Noen småbarnsmødre eller pappaer som har kjøpt seg brukshund for lydighet, ipo lignende. Tenker bruks Schæfer. Hvordan har det gått å kombinere? Treningstid, konkurranser og så videre. Ser ikke mange familiefolk som holder på.med sporten. Hører gjerne andre sine erfaringer:)
 7. Ravensburger

  Aska, schæferhund :)

  Kondolerer ❤️
 8. Ravensburger

  Langrenn med hund

  Tusen takk simira for raskt svar Har en hund som ikke bryr seg om andre mennesker eller barn men dessverre har en del utfordringer med å møte andre hunder, men det må jobbes med Ej skal gå og søke på felleski ! ❤️
 9. Ravensburger

  Langrenn med hund

  Hei. Jeg har aldri stått på langrenn ski før og det er år og dager siden jeg sto på slalåmski. Men jeg har veldig lyst til å lære meg å gå på langrennski. Hva anbefaler dere? Det er så mye forskjellige typer ski å velge imellom. Jeg tenker i første omgang å gå på flat bakke dersom kondisjonen er svært dårlig, går det an å kjøpe ski som det går an å "gå" på motbakke? Jeg har en sterk hund som er flink til å trekke så jeg har kjøpt utstyr til hunden og nå er det bare meg igjen Setter pris på all råd !
 10. Ravensburger

  Islendingen Salka (collie-blanding)

  Så kjekt! Savner ofte Reykjavik og Island <3
 11. Ravensburger

  Påmelding hundesonens snap

  Sorry! Glemte helt av det
 12. Ravensburger

  Islendingen Salka (collie-blanding)

  Veldig søt Gratulerer <3 Var kjente omgivelser hilsen en fra Reykjavik !
 13. Ravensburger

  Påmelding hundesonens snap

  Jeg kan ta den 4. des
 14. Ravensburger

  Kassemetoden - hunden vil ikke opp på kassa !

  Tusen takk Avani for svar. Jeg brukte først en plastkasse (sånn stor enn fra IKEA), uten at det skjedde noe. Så tok jeg en stor tykk bok isteden og klikket for at hun kikket på den (har jobbet med spormarkering hjemme før), så klikket jeg for at hun så lenger på den, men så etter det skjer det ingenting. Usikker om jeg skal ta flere økter med å klikke når hun ser på kassen, hvor lenge skal jeg være på det stadium? Etter 10 min i forgårs der jeg ventet på at hun skulle tilby noe skjedde det ingenting, hun setter seg, legger seg, går vekk og bare synes hele greie er kjedelig fordi at hun vet jo ikke hva jeg vil. Stakkar Så stirrer hun bare på meg eller godbiten... Fikk råd i går om å ha to typer belønning, godbit(pølse) og så maten hennes, hvor jeg kaster maten vekk fra kassen slik at det er bevegelse i hunden, og så får hun pølse på kassen når hun ser på den.. Men igjen så er det det å få henne til å gjøre en bestemt atferd... .
 15. Ravensburger

  Kassemetoden - hunden vil ikke opp på kassa !

  Tusen takk for mange gode råd! Jeg har en åpen og uredd hund som ikke er redd boken, eller gjenstanden men det er bare det at jeg har brukt veldig mye lokking, rett og slett fordi at jeg ikke har kunnskap til annet, jeg har ikke drevet med trening før så det er ofte vanskelig å finne alternative metoder! Så hun er ikke vant til å måtte tilby atferd, så hun forstår jo ikke. Det går fremdeles på lokking på mange ting og det synes jeg er dumt, men det er vanskelig å få til noe annet føler jeg... Kanskje mangler jeg tålmodighet.. Det skal sies at dette er en voksen hund som jeg har hatt i et år snart.
×