Jump to content
Hundesonen.no

Ravensburger

Medlemmer
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About Ravensburger

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ravensburger

  Å skaffe seg brukshund med småbarn

  Den traff godt, på en god måte! Lyst er en ting men vett et helt annet! Takk alle for gode svar. Det skal også sies at jeg har ingen høye mål for konkurranse. Målet er å ha en god hund å trene og å ha et hobby. Savner det sårt etter at jeg ble mor at hobbyen ble borte plutselig, men tror også at det er viktig å prioritere seg selv av og til slik at man ikke blir en skygge av seg selv, men hobby og hobby er forskjellige ting, fungerer litt dårlig å sette hunden inni garasje i et par måneder når det er mindre med tid Takk for råd alle sammen, setter virkelig pris på det ❤️
 2. Ravensburger

  Å skaffe seg brukshund med småbarn

  Tusen takk for gode og raske svar! Det er jo så klart individuelt. I treningsgruppa mi er det kun voksne folk uten barn eller har eldre barn. Det er jo utrolig kjekt på treninga men å trene en hund til prøver da er det så utrolig mye arbeid utenom også. En liten fulltidsjobb Så tenker jeg også på hvor prioriteringene ligger, vil jeg på treningshelg med voffsen eller vil jeg på fotbalturne med barna Dere har gitt meg noe å tenke på, tusen hjertelig takk 🤗
 3. Ravensburger

  Å skaffe seg brukshund med småbarn

  Noen småbarnsmødre eller pappaer som har kjøpt seg brukshund for lydighet, ipo lignende. Tenker bruks Schæfer. Hvordan har det gått å kombinere? Treningstid, konkurranser og så videre. Ser ikke mange familiefolk som holder på.med sporten. Hører gjerne andre sine erfaringer:)
 4. Ravensburger

  Aska, schæferhund :)

  Kondolerer ❤️
 5. Ravensburger

  Langrenn med hund

  Tusen takk simira for raskt svar Har en hund som ikke bryr seg om andre mennesker eller barn men dessverre har en del utfordringer med å møte andre hunder, men det må jobbes med Ej skal gå og søke på felleski ! ❤️
 6. Ravensburger

  Langrenn med hund

  Hei. Jeg har aldri stått på langrenn ski før og det er år og dager siden jeg sto på slalåmski. Men jeg har veldig lyst til å lære meg å gå på langrennski. Hva anbefaler dere? Det er så mye forskjellige typer ski å velge imellom. Jeg tenker i første omgang å gå på flat bakke dersom kondisjonen er svært dårlig, går det an å kjøpe ski som det går an å "gå" på motbakke? Jeg har en sterk hund som er flink til å trekke så jeg har kjøpt utstyr til hunden og nå er det bare meg igjen Setter pris på all råd !
 7. Ravensburger

  Islendingen Salka (collie-blanding)

  Så kjekt! Savner ofte Reykjavik og Island <3
 8. Ravensburger

  Påmelding hundesonens snap

  Sorry! Glemte helt av det
 9. Ravensburger

  Islendingen Salka (collie-blanding)

  Veldig søt Gratulerer <3 Var kjente omgivelser hilsen en fra Reykjavik !
 10. Ravensburger

  Påmelding hundesonens snap

  Jeg kan ta den 4. des
 11. Ravensburger

  Kassemetoden - hunden vil ikke opp på kassa !

  Tusen takk Avani for svar. Jeg brukte først en plastkasse (sånn stor enn fra IKEA), uten at det skjedde noe. Så tok jeg en stor tykk bok isteden og klikket for at hun kikket på den (har jobbet med spormarkering hjemme før), så klikket jeg for at hun så lenger på den, men så etter det skjer det ingenting. Usikker om jeg skal ta flere økter med å klikke når hun ser på kassen, hvor lenge skal jeg være på det stadium? Etter 10 min i forgårs der jeg ventet på at hun skulle tilby noe skjedde det ingenting, hun setter seg, legger seg, går vekk og bare synes hele greie er kjedelig fordi at hun vet jo ikke hva jeg vil. Stakkar Så stirrer hun bare på meg eller godbiten... Fikk råd i går om å ha to typer belønning, godbit(pølse) og så maten hennes, hvor jeg kaster maten vekk fra kassen slik at det er bevegelse i hunden, og så får hun pølse på kassen når hun ser på den.. Men igjen så er det det å få henne til å gjøre en bestemt atferd... .
 12. Ravensburger

  Kassemetoden - hunden vil ikke opp på kassa !

  Tusen takk for mange gode råd! Jeg har en åpen og uredd hund som ikke er redd boken, eller gjenstanden men det er bare det at jeg har brukt veldig mye lokking, rett og slett fordi at jeg ikke har kunnskap til annet, jeg har ikke drevet med trening før så det er ofte vanskelig å finne alternative metoder! Så hun er ikke vant til å måtte tilby atferd, så hun forstår jo ikke. Det går fremdeles på lokking på mange ting og det synes jeg er dumt, men det er vanskelig å få til noe annet føler jeg... Kanskje mangler jeg tålmodighet.. Det skal sies at dette er en voksen hund som jeg har hatt i et år snart.
 13. Hei, jeg tenkte å starte med kassemetoden men jeg har en hund som nekter å gå på kassen? Hva gjør en da? Uansett hvor jeg leser da står det at hunden tilbyr raskt det å legge beina på kassen, men ikke min.. Hun går rundt boken og prøver alt hun klarer til å unngå den. Jeg har prøvd med lokking og så belønne når hun har en fot på boken uten at det har hjelpt noe særlig. Hvor mange ganger skal jeg prøve? Vi hadde vår første økt i dag, den varte 10 - 15 min, der jeg belønnet at hun så på boken, og all oppmerksomhet på boken, men så når jeg tenkte å ta det på neste nivå da tilbyr hunden ikke noen annen atferd.. Jeg er helt grøn når det gjelder hundetrening og føler at jeg kommer ingen vei med henne, spesielt ikke hvis det gjelder at hun skal tilby atferd selv, med lokking, ball og godbit får jeg noe til, men med engang det er vekke da utfører hun ikke noe av det jeg har "lært" henne. Tar gjerne imot tips !
 14. Ravensburger

  Gå fra 1 til 2 hunder?

  Så må en også tenke familie, det er jo lettere sagt enn gjort når en har 2 hunder som kanskje ikke går ilag og så skal du ha en barnevogn i mellom, eller når du kanskje vil prioritere tiden med barnet men du må gå to forskjellige turer med hundene. Det er enkelte hundeting jeg har gått glipp av fordi jeg ønsker å prioritere barnet mitt fremfor hundene. Men før jeg fikk barn så var livet HUND HUND HUND! Jeg passet alle hundene i familien og livet mitt var tilpasset etter behovene til min beste venn. Så mye (ALT!) har endret seg etter at barn kom inne i bildet. Men så har jeg veldig mange venninner som har fått barn men likevel klarer å stille opp på alle prøver og gå lange turer med alle sine hunder og leve "hundelivet". Det har vel litt med prioritering, ikke at jeg skal henge noen ut men sånn har min opplevelse av det hele vært Men så klart noen får det til å gå, for noen er det så klart en livsstil Tror nok at hvis man har to like hunder som går i lag så må det være det beste : )
 15. Ravensburger

  Gå fra 1 til 2 hunder?

  Jeg hadde en gammel hund plaget med gikt når jeg gjorde den tabben å få meg en ny hund. Fikk et hel#**#¤ av en valp som aldri kunne ligge stille og eldre hunden måtte skjermes hele tiden, dette varte livet ut for valpen sin del (ble avlivet på grunn av store atferdsproblemer). Jeg opplevde det som veldig slitsomt, de kunne ikke være ilag alene fordi da ble gamlingen herjet med helt til han ikke klarte å stå lenger De hadde to helt forskjellige tur behov og det var vanskelig å finne tid til å gå to separate turer, ha en fulltids jobb, barn og hjem.. Så for min del var det vesentlig med en så stor aldersforskjell og en veldig rampete valp! Begge hundene var over 40 kg så det ble mye penger til mat, stell, dyrelege og utstyr. Mye mer rot i leiligheten også. Men så hadde jeg i oppveksten to store hunder, en tispe og en hannhund, null problem å ha ilag! Men tenker at det er greit å høre det negative også Jeg har en tispe nå og planlegger en ny hund før hun er for gammel Lykke til!
×