Gå til innhold
Hundesonen.no

Absolute Entertainer

Medlemmer
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    12

Alt skrevet av Absolute Entertainer

  1. Den store baby- og barntråden 2018

    4170 og 50 nå 2 uker siden termin
  2. Den store baby- og barntråden 2018

    Godt fornøyd med henne her
  3. Den store baby- og barntråden 2018

    Går veldig fint! Ammingen går supert, klarert for alt av etterdønninger av det premature (ansees som nyfødt nå) og vi koser oss. Sliter litt med magen og blir til tider lite søvn, men men. Det er normalt det også.
  4. Den store baby- og barntråden 2018

    Idag har vi termin og denne fine frøkna er 3 måneder allerede imorgen ❤️ 1 måned mellom hvert bilde:
  5. Den store baby- og barntråden 2018

    Handlet masse Newbie på salg idag
  6. Den store baby- og barntråden 2018

    Vi koser oss fortsatt. 38 uker idag egentlig og på torsdag var hun 3,19 kilo og ca 49-50 cm lang (ikke helt villig til måling). Så antar vi kommer opp på en ganske gjennomsnittlig vekt og lengde for nyfødt baby på termindatoen, blir spennende å måle/veie. Siden tirsdag 3/7 (35+4 i gestasjon) har hun utelukkende ammet. Utenom en flaske daglig med pittelitt melk for å få gitt vitaminene så fullammes hun. Det turte jeg aldri å drømme om i starten av mai. Helt utrolig hvor rask den frøkna er i utvikling. Noe treg vektoppgang første dagene, men ved siste veiing viste vekten + 260 gram på 9 dager som virkelig er innafor. Så alle rundt er veldig fornøyde. Fortsatt en del kontroller og sykehusbesøk på henne, men sånn blir det bare første året. Vi er evig takknemlig for hvor godt det har gått med henne sett situasjonen. Kunne ikke fått en friskere og finere jente. Langt ifra hvordan vi trodde veien ville bli når jeg havnet i fødsel.
  7. Den store baby- og barntråden 2018

    Om det var mulighet hos oss ville jeg holdt henne hjemme til august 2020, ikke neste august. Da er hun 2 år og 3 mnd, men rimelig sikkert tatt igjen sin alder sett fødsel Har dessverre ikke mulighet. Men hvis om atte barnehage ikke er noe tema mht skjerming eller utvikling neste vår så får vi tenke i andre baner - fri til banken om et nytt år med avdragsfritt lån, studere + få kontantstøtte frem til mai 2019, engasjere besteforeldrene, finne en annen jobb som jeg kan jobbe på kveld/helg for å spe på.. Har ikke så mye å gå på i utgangspunktet, men vi får bare se når den dagen kommer.
  8. Den store baby- og barntråden 2018

    35+3 nå, kom hjem 34+4
  9. Den store baby- og barntråden 2018

    Vi kom oss hjem på tirsdagen og ting har egentlig gått overraskende bra. Hjemmebesøk av sykepleier (grunnet sonden) onsdag og fredag, helsesøster innom torsdag og igår måtte vi på AHUS for å sette inn ny sonde da hun dro den ut Spiser noen måltider utelukkende fra puppen nå, men det er fortsatt et stykke igjen før fullamming. Men utvikles dag for dag.
  10. Den store baby- og barntråden 2018

    På tirsdag får vi endelig dra hjem etter 8 uker på sykehus
  11. Den store baby- og barntråden 2018

    Idag, 32+1, er vi kvitt pustehjelpen helt
  12. Student 2017-2018

    Disse studiene altså.. 2 uker før innlevering av bachelor ble jeg lagt inn på sykehus. 5 dager senere fødte jeg (prematurt, var ikke ventet før i august). Med andre ord røk innleveringen og eksamen jeg skulle hatt 23/5.. Som betyr at jeg igjen må utsette innleveringen til neste vår.
  13. Den store baby- og barntråden 2018

    Tja, si det. Hun er jo litt på lån ennå så ikke fått helt følelsen ennå. Veldig glad i henne og beskyttende, men blir jo noe annet når vi får aleneansvar.
  14. Den store baby- og barntråden 2018

    Liten oppdatering herifra. Lørdag ble det bestemt at Leah skulle bli kvitt den store pustemasken til fordel for en enkel versjon i nesen. Hun virker veldig fornøyd med det og sykepleierene sier hun klarer seg veldig fint. Godt å få sett mer av ansiktet hennes også. Hun beholder denne nesegrimen frem til de er helt sikre på at hun ikke trenger ekstra tilførsel av oksygen. Igår ble matrutinene hennes endret fra å gi kontinuerlig mat i sonden til å gi det de kaller måltider - mat i 2,5 time og så 30 min pause i første omgang. Dette for å lære magen å jobbe med mat i perioder og for hennes del at hun får kjenne litt på sultfølelse. Neste steg med maten er kortere måltider og så en kombinasjon med mating av brystet. Og ikke nok med det! Idag ble hun flyttet over i stor seng da hun er så varm i kuvøsen. Virker fornøyd foreløig og det ble litt lettere å få stelt + kommunisert med henne. Etterpå skal hun få sitt første bad, det er på tide etter 3 uker. Klem fra oss
  15. Den store baby- og barntråden 2018

    Frøkna har fått av seg store masken idag til fordel for en mindre nesegrime
  16. Den store baby- og barntråden 2018

    1509 gram idag
  17. Den store baby- og barntråden 2018

  18. Den store baby- og barntråden 2018

    Ja.. Hun skulle jo bli hentet fredagen og hadde fått veneflon osv, plutselig bare ville de ikke ta imot.. Og avdelingene her er rimelige fulle, totalt kaos for tiden.
  19. Den store baby- og barntråden 2018

    Ikke direkte Rikshospitalet som er problemet her, det var forventet. Men tenker mer på at AHUS plutselig ikke vil ta oss imot, og hvorfor Rikshospitalet sendte oss til Ullevål om planen var AHUS. Blir veldig mye frem og tilbake, samt usikkert for oss foreldre.
  20. Den store baby- og barntråden 2018

    Gitt opp hele systemet..
  21. Den store baby- og barntråden 2018

    Plassmangel sa de. Fikk vite Ullevål rett før flytting fredagen sist uke. Men ser ut til at vi blir værende på Ullevål da AHUS mener de kan fraskrive seg ansvaret når hun ble født på Rikshospitalet/OUS da vi valgte fødeplassen vår der. Hadde hun blitt født på AHUS derimot, men sendt til Rikshospitalet/Ullevål hadde de sendt henne tilbake nå som hun er stabil. Blir ikke helt klok på systemet..
  22. Den store baby- og barntråden 2018

    Ble plutselig ikke flytting, nå krangler de om hvem som skal ha oss.. Men Ullevål skal prøve få til at vi blir værende nå som det er blitt så mye mas.
  23. Den store baby- og barntråden 2018

    Frøkna vokser og vokser Onsdag, på dag 9, hadde hun tatt igjen fødselsvekten og bikket igår 1200 gram. Alle undersøkelser består hun med glans foreløpig og vi har *bank i bordet* ikke opplevd pustestopp. Idag blir vi flyttet over til AHUS etter en uke på Ullevål. Veldig frustrerende for oss foreldre å føle oss som en kasteball i systemet. Dette blir frøknas 2. tur med ambulanse, kun 11 dager gammel. Syns det er for ille. Gruer meg også til nye mennesker, rutiner, lokaler, miljø, sovested.. Er ikke bare bare.
  24. Interiør og oppussing

    Akkurat bestilt denne tapeten til barnerommet
  25. Den store baby- og barntråden 2018

    Ja, det er skummelt.. Men stoler på at legene gjør det de mener er best og foreløpig trives vi veldig - sett situasjonen i hvertfall. Men blir noen lange og tøffe uker fremover før vi endelig får ta henne med oss hjem og starte hverdagen Når ble din født og hvor lenge ble dere værende totaltsett?
×