Jump to content
Hundesonen.no

Absolute Entertainer

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Everything posted by Absolute Entertainer

 1. Absolute Entertainer

  Hva er dette? (Blemme i munnen)

  Mannen er hjemme alene med hunden og sendte nettopp dette bildet av munnen til krapylet: Han sier plutselig at han har hatt den noen dager, og da blir mammahjertet litt irritert på at han ikke har sagt noe før nå Hva tror dere det er?
 2. Absolute Entertainer

  Mål 2019

  Målene for Ludvig i år er enkle; gå mer tur og være mer i aktivitet. 2018 var preget av elendig form i svangerskapet mitt etterfulgt av 2 måneder på nyfødtintensiven og ytterligere flere måneder hjemme med krevende baby. 2019 skal vi derimot bli mer aktive utendørs! Og jeg skal sette av meg tid til Ludvig, la han få mer egentid enn hva det har blitt fra mai i fjor.
 3. Absolute Entertainer

  Den store baby- og barntråden 2018

  Ja hun var verdt å vente på ❤️
 4. Absolute Entertainer

  Den store baby- og barntråden 2018

  Stille her inne (og har ikke vært på forumet på noen måneder).. Leah er snart 9 måneder, som tiden flyr! 63 cm og ca 6400 gram. Åler seg fremover, trives (endelig) i vognen etter at vi byttet til sportsdel og utvikler seg helt etter planen Sliter dog mye med magen så vi kjører melkefritt (ai, ikke spist stratos siden september...) og movicol. Men baksiden av å være prematur er at vi sliter mye med overstimulering og sosiale settinger, så har en litt isolert og kjip permisjon.. Blir trolig hjemme til neste august da Leah ikke er klar i det hele tatt for barnehagen. Men håper det neste året hjemme kan bli litt mer morsomt med åpen barnehage, litt mer sosialt (nå droppes 99 prosent) og god bedring på Leah. Ludvig er derimot ikke alltid helt enig, men veldig beskyttende
 5. Absolute Entertainer

  Den store baby- og barntråden 2018

  Kyssesyken med liten baby er slit gitt
 6. Absolute Entertainer

  Dine utgifter per måned?

  Lån: ca 5500 (har avdragsfritt ett år) Husleie: 4500 Strøm: varierer, 300-1000 vil jeg tro Mat: ca 4000-5000 totalt Hunden: ca 1000 Bilen: ca 1500 (brukes lite for tiden) Andre utgifter: ca 2000
 7. Absolute Entertainer

  Den store baby- og barntråden 2018

  Vokser som et uvær @Martine, rart at det er over 4 mnd siden vi så henne ligge der på Rikshospitalet første gang..
 8. Absolute Entertainer

  Den store baby- og barntråden 2018

  Hun er verdens fineste i våre øyne! Vi har våre dager med gråt og frustrasjon, men ville aldri byttet det vekk
 9. Absolute Entertainer

  I år skal jeg...

 10. Absolute Entertainer

  Den store baby- og barntråden 2018

  4 måneder idag Feirer foreløig med å sove alene for første gang siden vi kom hjem nesten! Lille klistremerket mitt klarer endelig sove litt for seg selv 4590 gram nå, skulle vært 1 måned igår!
 11. Absolute Entertainer

  Den store baby- og barntråden 2018

  4170 og 50 nå 2 uker siden termin
 12. Absolute Entertainer

  Den store baby- og barntråden 2018

  Godt fornøyd med henne her
 13. Absolute Entertainer

  Den store baby- og barntråden 2018

  Går veldig fint! Ammingen går supert, klarert for alt av etterdønninger av det premature (ansees som nyfødt nå) og vi koser oss. Sliter litt med magen og blir til tider lite søvn, men men. Det er normalt det også.
 14. Absolute Entertainer

  Den store baby- og barntråden 2018

  Idag har vi termin og denne fine frøkna er 3 måneder allerede imorgen ❤️ 1 måned mellom hvert bilde:
 15. Absolute Entertainer

  Den store baby- og barntråden 2018

  Handlet masse Newbie på salg idag
 16. Absolute Entertainer

  Den store baby- og barntråden 2018

  Vi koser oss fortsatt. 38 uker idag egentlig og på torsdag var hun 3,19 kilo og ca 49-50 cm lang (ikke helt villig til måling). Så antar vi kommer opp på en ganske gjennomsnittlig vekt og lengde for nyfødt baby på termindatoen, blir spennende å måle/veie. Siden tirsdag 3/7 (35+4 i gestasjon) har hun utelukkende ammet. Utenom en flaske daglig med pittelitt melk for å få gitt vitaminene så fullammes hun. Det turte jeg aldri å drømme om i starten av mai. Helt utrolig hvor rask den frøkna er i utvikling. Noe treg vektoppgang første dagene, men ved siste veiing viste vekten + 260 gram på 9 dager som virkelig er innafor. Så alle rundt er veldig fornøyde. Fortsatt en del kontroller og sykehusbesøk på henne, men sånn blir det bare første året. Vi er evig takknemlig for hvor godt det har gått med henne sett situasjonen. Kunne ikke fått en friskere og finere jente. Langt ifra hvordan vi trodde veien ville bli når jeg havnet i fødsel.
 17. Absolute Entertainer

  Den store baby- og barntråden 2018

  Om det var mulighet hos oss ville jeg holdt henne hjemme til august 2020, ikke neste august. Da er hun 2 år og 3 mnd, men rimelig sikkert tatt igjen sin alder sett fødsel Har dessverre ikke mulighet. Men hvis om atte barnehage ikke er noe tema mht skjerming eller utvikling neste vår så får vi tenke i andre baner - fri til banken om et nytt år med avdragsfritt lån, studere + få kontantstøtte frem til mai 2019, engasjere besteforeldrene, finne en annen jobb som jeg kan jobbe på kveld/helg for å spe på.. Har ikke så mye å gå på i utgangspunktet, men vi får bare se når den dagen kommer.
 18. Absolute Entertainer

  Den store baby- og barntråden 2018

  35+3 nå, kom hjem 34+4
 19. Absolute Entertainer

  Den store baby- og barntråden 2018

  Vi kom oss hjem på tirsdagen og ting har egentlig gått overraskende bra. Hjemmebesøk av sykepleier (grunnet sonden) onsdag og fredag, helsesøster innom torsdag og igår måtte vi på AHUS for å sette inn ny sonde da hun dro den ut Spiser noen måltider utelukkende fra puppen nå, men det er fortsatt et stykke igjen før fullamming. Men utvikles dag for dag.
 20. Absolute Entertainer

  Den store baby- og barntråden 2018

  På tirsdag får vi endelig dra hjem etter 8 uker på sykehus
 21. Absolute Entertainer

  Den store baby- og barntråden 2018

  Idag, 32+1, er vi kvitt pustehjelpen helt
 22. Absolute Entertainer

  Student 2017-2018

  Disse studiene altså.. 2 uker før innlevering av bachelor ble jeg lagt inn på sykehus. 5 dager senere fødte jeg (prematurt, var ikke ventet før i august). Med andre ord røk innleveringen og eksamen jeg skulle hatt 23/5.. Som betyr at jeg igjen må utsette innleveringen til neste vår.
 23. Absolute Entertainer

  Den store baby- og barntråden 2018

  Tja, si det. Hun er jo litt på lån ennå så ikke fått helt følelsen ennå. Veldig glad i henne og beskyttende, men blir jo noe annet når vi får aleneansvar.
 24. Absolute Entertainer

  Den store baby- og barntråden 2018

  Liten oppdatering herifra. Lørdag ble det bestemt at Leah skulle bli kvitt den store pustemasken til fordel for en enkel versjon i nesen. Hun virker veldig fornøyd med det og sykepleierene sier hun klarer seg veldig fint. Godt å få sett mer av ansiktet hennes også. Hun beholder denne nesegrimen frem til de er helt sikre på at hun ikke trenger ekstra tilførsel av oksygen. Igår ble matrutinene hennes endret fra å gi kontinuerlig mat i sonden til å gi det de kaller måltider - mat i 2,5 time og så 30 min pause i første omgang. Dette for å lære magen å jobbe med mat i perioder og for hennes del at hun får kjenne litt på sultfølelse. Neste steg med maten er kortere måltider og så en kombinasjon med mating av brystet. Og ikke nok med det! Idag ble hun flyttet over i stor seng da hun er så varm i kuvøsen. Virker fornøyd foreløig og det ble litt lettere å få stelt + kommunisert med henne. Etterpå skal hun få sitt første bad, det er på tide etter 3 uker. Klem fra oss
 25. Absolute Entertainer

  Den store baby- og barntråden 2018

  Frøkna har fått av seg store masken idag til fordel for en mindre nesegrime
×