Gå til innhold
Hundesonen.no

Absolute Entertainer

Medlemmer
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

Alt skrevet av Absolute Entertainer

 1. Den store baby- og barntråden 2018

  Idag, 32+1, er vi kvitt pustehjelpen helt
 2. Student 2017-2018

  Disse studiene altså.. 2 uker før innlevering av bachelor ble jeg lagt inn på sykehus. 5 dager senere fødte jeg (prematurt, var ikke ventet før i august). Med andre ord røk innleveringen og eksamen jeg skulle hatt 23/5.. Som betyr at jeg igjen må utsette innleveringen til neste vår.
 3. Den store baby- og barntråden 2018

  Tja, si det. Hun er jo litt på lån ennå så ikke fått helt følelsen ennå. Veldig glad i henne og beskyttende, men blir jo noe annet når vi får aleneansvar.
 4. Den store baby- og barntråden 2018

  Liten oppdatering herifra. Lørdag ble det bestemt at Leah skulle bli kvitt den store pustemasken til fordel for en enkel versjon i nesen. Hun virker veldig fornøyd med det og sykepleierene sier hun klarer seg veldig fint. Godt å få sett mer av ansiktet hennes også. Hun beholder denne nesegrimen frem til de er helt sikre på at hun ikke trenger ekstra tilførsel av oksygen. Igår ble matrutinene hennes endret fra å gi kontinuerlig mat i sonden til å gi det de kaller måltider - mat i 2,5 time og så 30 min pause i første omgang. Dette for å lære magen å jobbe med mat i perioder og for hennes del at hun får kjenne litt på sultfølelse. Neste steg med maten er kortere måltider og så en kombinasjon med mating av brystet. Og ikke nok med det! Idag ble hun flyttet over i stor seng da hun er så varm i kuvøsen. Virker fornøyd foreløig og det ble litt lettere å få stelt + kommunisert med henne. Etterpå skal hun få sitt første bad, det er på tide etter 3 uker. Klem fra oss
 5. Den store baby- og barntråden 2018

  Frøkna har fått av seg store masken idag til fordel for en mindre nesegrime
 6. Den store baby- og barntråden 2018

  1509 gram idag
 7. Den store baby- og barntråden 2018

 8. Den store baby- og barntråden 2018

  Ja.. Hun skulle jo bli hentet fredagen og hadde fått veneflon osv, plutselig bare ville de ikke ta imot.. Og avdelingene her er rimelige fulle, totalt kaos for tiden.
 9. Den store baby- og barntråden 2018

  Ikke direkte Rikshospitalet som er problemet her, det var forventet. Men tenker mer på at AHUS plutselig ikke vil ta oss imot, og hvorfor Rikshospitalet sendte oss til Ullevål om planen var AHUS. Blir veldig mye frem og tilbake, samt usikkert for oss foreldre.
 10. Den store baby- og barntråden 2018

  Gitt opp hele systemet..
 11. Den store baby- og barntråden 2018

  Plassmangel sa de. Fikk vite Ullevål rett før flytting fredagen sist uke. Men ser ut til at vi blir værende på Ullevål da AHUS mener de kan fraskrive seg ansvaret når hun ble født på Rikshospitalet/OUS da vi valgte fødeplassen vår der. Hadde hun blitt født på AHUS derimot, men sendt til Rikshospitalet/Ullevål hadde de sendt henne tilbake nå som hun er stabil. Blir ikke helt klok på systemet..
 12. Den store baby- og barntråden 2018

  Ble plutselig ikke flytting, nå krangler de om hvem som skal ha oss.. Men Ullevål skal prøve få til at vi blir værende nå som det er blitt så mye mas.
 13. Den store baby- og barntråden 2018

  Frøkna vokser og vokser Onsdag, på dag 9, hadde hun tatt igjen fødselsvekten og bikket igår 1200 gram. Alle undersøkelser består hun med glans foreløpig og vi har *bank i bordet* ikke opplevd pustestopp. Idag blir vi flyttet over til AHUS etter en uke på Ullevål. Veldig frustrerende for oss foreldre å føle oss som en kasteball i systemet. Dette blir frøknas 2. tur med ambulanse, kun 11 dager gammel. Syns det er for ille. Gruer meg også til nye mennesker, rutiner, lokaler, miljø, sovested.. Er ikke bare bare.
 14. Interiør og oppussing

  Akkurat bestilt denne tapeten til barnerommet
 15. Den store baby- og barntråden 2018

  Ja, det er skummelt.. Men stoler på at legene gjør det de mener er best og foreløpig trives vi veldig - sett situasjonen i hvertfall. Men blir noen lange og tøffe uker fremover før vi endelig får ta henne med oss hjem og starte hverdagen Når ble din født og hvor lenge ble dere værende totaltsett?
 16. Den store baby- og barntråden 2018

  Igår fikk vi endelig holde henne for første gang. 3 timer kenguru på morgenkvisten gjorde virkelig underverker for psyken Og så fikk vi se fine lille jenta vår ordentlig uten maske foran også Vi ble overflyttet til et annet sykehus på fredagen. Veldig skummelt for oss med ambulansekjøring av lille, men plassen her er noe helt annet enn på Rikshospitalet og alt i alt slapper vi mye mer av nå. River litt i hjertet at pasienthotellet vi bor på er fullt av lykkelige foreldre med babyene sine, men man må jo takle det også.
 17. Håndarbeidstråd!

  Holder på med et lite teppe til frøkna når hun kommer ut av kuvøsen ❤️
 18. Den store baby- og barntråden 2018

  Det går veldig bra. Ingen pustestopp foreløpig, friskmeldt av gulsott, fått tatt ultralyd av hodet og virker veldig sterk. Ikke ramlet i vekt heller. Så alt i alt veldig fornøyde foreldre ❤️
 19. Den store baby- og barntråden 2018

  Var litt ironisk at den posten med prem fødsel kom rett før min haha
 20. Den store baby- og barntråden 2018

  Fine frøkna puster av seg selv og overrasker stadig ❤️
 21. Den store baby- og barntråden 2018

  Spent på hva Ludvig sier om å først måtte være borte fra moren + faren sin noen måneder og så dele oss med et annet lite bortskjemt vesen. Savner den karen etter en uke nå altså..
 22. Den store baby- og barntråden 2018

  Lille Leah kom i brusende fart med KS ikveld kl 20. Alt bra foreløpig, så får vi se hva dagene videre bringer. Født 27+3.
 23. Den store baby- og barntråden 2018

  Alt bra her. Ting veldig stabilt på ny undersøkelse. Vurderes etterpå om jeg skal hjem imorgen eller ikke, legen måtte bare ta et kjapt KS først før hun kom tilbake med mer informasjon
 24. Den store baby- og barntråden 2018

  Gratulerer så mye @Annik ❤️
 25. Den store baby- og barntråden 2018

  Oppdatering: Da var man ferdig med drypp. 48 timer siden første lungemodning. Så da satser vi på at lite skjer den kommende tiden Klart oss 3 døgn nå etter første rie, frøkna og jeg ❤️
×