Gå til innhold
Hundesonen.no

Absolute Entertainer

Medlemmer
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  11

Absolute Entertainer last won the day on 21. Juni

Absolute Entertainer had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

1,566 Excellent

Om Absolute Entertainer

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 26. April

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Langhus
 • Hunderase
  Mops
 1. Den store baby- og barntråden 2018

  På tirsdag får vi endelig dra hjem etter 8 uker på sykehus
 2. Den store baby- og barntråden 2018

  Idag, 32+1, er vi kvitt pustehjelpen helt
 3. Student 2017-2018

  Disse studiene altså.. 2 uker før innlevering av bachelor ble jeg lagt inn på sykehus. 5 dager senere fødte jeg (prematurt, var ikke ventet før i august). Med andre ord røk innleveringen og eksamen jeg skulle hatt 23/5.. Som betyr at jeg igjen må utsette innleveringen til neste vår.
 4. Den store baby- og barntråden 2018

  Tja, si det. Hun er jo litt på lån ennå så ikke fått helt følelsen ennå. Veldig glad i henne og beskyttende, men blir jo noe annet når vi får aleneansvar.
 5. Den store baby- og barntråden 2018

  Liten oppdatering herifra. Lørdag ble det bestemt at Leah skulle bli kvitt den store pustemasken til fordel for en enkel versjon i nesen. Hun virker veldig fornøyd med det og sykepleierene sier hun klarer seg veldig fint. Godt å få sett mer av ansiktet hennes også. Hun beholder denne nesegrimen frem til de er helt sikre på at hun ikke trenger ekstra tilførsel av oksygen. Igår ble matrutinene hennes endret fra å gi kontinuerlig mat i sonden til å gi det de kaller måltider - mat i 2,5 time og så 30 min pause i første omgang. Dette for å lære magen å jobbe med mat i perioder og for hennes del at hun får kjenne litt på sultfølelse. Neste steg med maten er kortere måltider og så en kombinasjon med mating av brystet. Og ikke nok med det! Idag ble hun flyttet over i stor seng da hun er så varm i kuvøsen. Virker fornøyd foreløig og det ble litt lettere å få stelt + kommunisert med henne. Etterpå skal hun få sitt første bad, det er på tide etter 3 uker. Klem fra oss
 6. Den store baby- og barntråden 2018

  Frøkna har fått av seg store masken idag til fordel for en mindre nesegrime
 7. Den store baby- og barntråden 2018

  1509 gram idag
 8. Den store baby- og barntråden 2018

 9. Den store baby- og barntråden 2018

  Ja.. Hun skulle jo bli hentet fredagen og hadde fått veneflon osv, plutselig bare ville de ikke ta imot.. Og avdelingene her er rimelige fulle, totalt kaos for tiden.
 10. Den store baby- og barntråden 2018

  Ikke direkte Rikshospitalet som er problemet her, det var forventet. Men tenker mer på at AHUS plutselig ikke vil ta oss imot, og hvorfor Rikshospitalet sendte oss til Ullevål om planen var AHUS. Blir veldig mye frem og tilbake, samt usikkert for oss foreldre.
 11. Den store baby- og barntråden 2018

  Gitt opp hele systemet..
 12. Den store baby- og barntråden 2018

  Plassmangel sa de. Fikk vite Ullevål rett før flytting fredagen sist uke. Men ser ut til at vi blir værende på Ullevål da AHUS mener de kan fraskrive seg ansvaret når hun ble født på Rikshospitalet/OUS da vi valgte fødeplassen vår der. Hadde hun blitt født på AHUS derimot, men sendt til Rikshospitalet/Ullevål hadde de sendt henne tilbake nå som hun er stabil. Blir ikke helt klok på systemet..
 13. Den store baby- og barntråden 2018

  Ble plutselig ikke flytting, nå krangler de om hvem som skal ha oss.. Men Ullevål skal prøve få til at vi blir værende nå som det er blitt så mye mas.
 14. Den store baby- og barntråden 2018

  Frøkna vokser og vokser Onsdag, på dag 9, hadde hun tatt igjen fødselsvekten og bikket igår 1200 gram. Alle undersøkelser består hun med glans foreløpig og vi har *bank i bordet* ikke opplevd pustestopp. Idag blir vi flyttet over til AHUS etter en uke på Ullevål. Veldig frustrerende for oss foreldre å føle oss som en kasteball i systemet. Dette blir frøknas 2. tur med ambulanse, kun 11 dager gammel. Syns det er for ille. Gruer meg også til nye mennesker, rutiner, lokaler, miljø, sovested.. Er ikke bare bare.
 15. Interiør og oppussing

  Akkurat bestilt denne tapeten til barnerommet
×