Jump to content
Hundesonen.no

yoloomg

Medlemmer
 • Content Count

  161
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

yoloomg last won the day on July 11

yoloomg had the most liked content!

Community Reputation

49 Excellent

About yoloomg

 • Rank
  Bekjent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. yoloomg

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Dette har jeg også tenkt på. Hadde jeg ikke hatt moral hadde jeg anskaffet meg to tre hunder. Helst småhunder, for de tar mindre plass og er mindre styr med. Så hadde jeg parret disse. Gjerne en pomme og en puddel og kanskje en chi? Så hadde det blitt noen pomchi, pompoo, chipoo, poochi, poopom, chipom av dette. Valpene er søte og små, og hønsehuset/lekehytta i hagen hadde huset de greit når de begynte å være aktive. Også hadde jeg lagt de ut for salg på finn.no. De som har poo i seg er røytefrie, de som har pom i seg blir langhåret og fluffy. De som har både poo og pom blir fantastisk flotte, langhåret, røytefri, fluffy og barnevennlige. Men siden det er blanding så tar jeg ikke mer enn 15 000 tenker jeg, jeg er jo ikke helt blåst i huet og bare ute etter penger heller... Men det går helt fint, for jeg får jo 3 kull i året ca, og de får iallefall 5 valper hver, så matten er enkel... 225 000 kr.
 2. yoloomg

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Hva vet de om at de blir røytefrie? At pelsen er myk og lite stell?
 3. yoloomg

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Jeg tror nok myten at blandigshunder er friskere enn renrasede og at genetikk virker slik at man får det man helst vil ha fra begge sider som er problemet.
 4. yoloomg

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Det er 60 stykk som har lagret annonsen som favoritt 😭 Hadde det ikke vært for alle disse dumme folka som vil ha en xxxpoo, så hadde det ikke vært slike annonser. Drittfolk.
 5. yoloomg

  Ny rase

  Jeg har vært borti reservert og "reservert". Den reserverte brydde seg nada om fremmede folk, måtte liksom overbevise om at kos og kløing er godt. Men ikke et snev av frykt eller redsel, bare mangel på interesse. Og "reservert" som ble forklart at bare uinteressert, men hadde jeg visst det jeg vet idag om hundespråk så hadde jeg jo sett at hunden viste ALLE signaler om at folk var skummelt. Men apropos koiker, vi har en oppdretter i klubben som dessverre ikke kan forskjell på redd og reservert. Man ser det tydelig på hundene hun har med i klubben, hvordan de fyker unna om noen kommer for nær og utagerer om de ikke kommer unna. "hun er så stor i kjeften" hører man bare...
 6. yoloomg

  Canelana Touring dekken

  Jeg har den klipsen på et annet Canelana dekken, men kan ikke helt skjønne hva den skal være god for, da den havner midt oppi tissen... Klippet av den.
 7. yoloomg

  Godbiter for alltid?

  De tingene jeg vil ha 100% belønner jeg hver gang. Som feks. kontaktlyd. Resten av hverdagslydigheten blir gode vaner som opprettholdes iblant med godbit. Når hunden kan legge seg på plassen sin, passere syklister, etc så gjør den det(med mindre det blir noe som er et problem).
 8. yoloomg

  Hund på prøve

  Takk for svar! Er en strihåret vorsteh, så regner med det er litt mer liv enn det jeg er vandt med.
 9. yoloomg

  Hund på prøve

  Jeg skal ha en hund på prøve. Det er en unghund som ikke ble brukt hos forrige eier og satt mye i bur/stod i garde. Derfor anser jeg den som en valp utdanningsmessig. For å eventuelt beholde den må den fungere med 1) min nåværende hund, 2) i vårt liv, 3) i den sporten den er ment til. Her er det 3 av 3 som gjelder. Jeg lurer litt på om dere har noen tips til prøvetiden med denne hunden? Jeg har sånn noenlunde kontroll på hvordan jeg skal prøve å tilvenne min hund til denne(min som nok er det største problemet) og hvordan smått begynne grunntreningen til hundesporten.
 10. yoloomg

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  "Rolige, kraftige og tillitsfulle valper etter Engelsk setter/Langhåret Vorsteh. Selges med garanti på gemytt og dresserbarhet." Skulle ønske jeg fikk gemyttgaranti da jeg kjøpte min hund!
 11. Jeg har lært litt de siste årene om trening: - All trening er ferskvare - Det du har trent mest på(det som du synes er kjekkest) sitter best (selv om du mener du ikke har trent masse rygg, så avslører hunden deg når alt den plutselig gjør er å rygge🙄) - GI DEG MED ØKTEN HELLER TIDLIG ENN SENT En treningsøkt deler jeg opp i flere deler, med pause mellom. Hvis jeg skal trene på forskjellige ting, prøver jeg å trene på VELDIG forskjellige ting, slik at det ikke blir forvirring. Eller veldig like ting som glir i hverandre. Kan feks ikke trene rygg i front og sitt i front(RL), da alt frem til selve rygg/sitt er likt (på plass, kom i front). Er det øvelser som settes sammen av flere momenter prøver jeg å lære inn momentene og sette de sammen til en øvelse på relativt kort tid. Som sagt, det er ferskvare og blir ueffektivt om man lærer hunden A to måneder før B som skal settes sammen til C. For da må man gjenta A og B en del mer for å få C. Min hund kan ikke jobbe og jobbe og jobbe. Derfor er jeg nødt til å ha gode pauser og gi meg tidlig. Og på topp. For min hund blir øvelser kjedelige og tunge og ikke gøy om vi må holde på bittelitt lengre enn grensen hans. Og hvis du har en hund som kan gå og gå, avslutte tidlig når det er mer igjen vil sannsynligvis gjøre at intensiteten går opp enda mer, fordi det var jo så morro men vi måtte avslutte.
 12. yoloomg

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  De begynte jo med 10 000 (bilde lengre oppe i tråden). Så vel fort at dette kunne de tjene penger på... Små blandingshunder er en gullgruve.
 13. yoloomg

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Jeg blir så sint og skuffet. Annonsen er slettet, fant bufret versjon på google.
 14. Hunden min har ingen forståelse av Nei, og jeg har bevisst unngått å bruke det. Jeg har en kontaktlyd, innkallingslyd og hundens navn for å få den til å stoppe å gjøre noe(med påfølgende kom-til-meg). "Nei" kan fort følge til at hunden skremmes til å lye, hvor ofte sier man lystig nei når hunden spiser på 2000-kroners solbrillene dine?
×