Jump to content
Hundesonen.no

yoloomg

Medlemmer
 • Content Count

  169
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

yoloomg last won the day on March 6

yoloomg had the most liked content!

Community Reputation

52 Excellent

About yoloomg

 • Rank
  Bekjent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. yoloomg

  Jakt med ESS

  Har hørt fra de som har en working spaniel at plutselig en dag så våkner jaktinnstinktet, og da har man et helt arbeid med å kontrollere det når man ikke vil jakte. Mens andre skiller veldig godt på når det er jakt og når det er tur/agilitytrening/etc. Man vet liksom aldri. Men spanieljakt er kult, blir som støkkjakt, bare litt mindre gåing Astrid Ellefsen i Vindfinn hundetrening har nettopp lagt ut kurs for vår/sommer, både for spaniel og stående, kanskje det kan være noe for deg? Ellers så anbefaler jeg podcasten Hold The Line, om belønningsbasert fuglehundtrening (retrievere, spaniels og stående) og boken Force Free Gun Dog Training av Jo Laurens (hun samme som har podcasten). Superkult om flere jenter vil jakte, og spesielt trene jakthund på en grei måte.
 2. yoloomg

  Erfarne hundetrenere med passeringsproblemer

  Jeg tror også dt er mer ting som ligger bak. Du ser ikke de verste hundene på søndagstur der det er masse folk og hunder, de går rett og slett andre tider/plasser. Jeg tipper også at mange som liker å trene hund trener med belønningsbaserte metoder, da pleier man ikke å straffe vekk symptomer med utagering. Mens Herr Olsen som går med schæferen sin forbi alt og alle, rykker ganske hardt i kjettingstrupen om Kaiser ikke går som han vil(vi har en slik en her).
 3. yoloomg

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  En liten kikk på finn idag: - Morkiepoovalper (Malteser/Yorkie + dvergbuddel) til 30 000,- - Pomchivalp til 30 000,- - Pomapoovalper til 35 000,- - Labradoodlevalper til 30 000,- Det har gått litt over styr, har det ikke?
 4. yoloomg

  Akkurat nå - januar

  Jeg tenker også på den enorme utviklingen av forståelsen for hundens språk, og hvordan folk ENDA ligger etter. Er medlem i flere fuglehundgrupper og blir så trist! Nylig la en fyr ut en video av to hunder, hvor den eldste ligger på ryggen og logrer og yngste kommer logrende, lukter litt og snuser/slikker i munnvikene. Jeg tolker det som to hunder som kjenner hverandre og er glade i hverandres selskap. Eier tolket det som at den eldre er så trygg at den lar seg ikke vippe av pinnen når den yngre prøver å ta hans plass, og dette kun på grunn av mannens evne til å lære hunder å oppføre seg...
 5. yoloomg

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=148583062 De er norske ja... my bad.
 6. yoloomg

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Er det disse i sverige? Liker instagramkontoen deres, men ikke avlen...
 7. yoloomg

  Valpen helt avhengig av nærhet

  Takk! Dette har vel vært mine tanker også, men ble litt stresset her... Men fint å få det bekreftet.
 8. yoloomg

  Valpen helt avhengig av nærhet

  Tror jeg har hatt for få valper, for dette har jeg ikke opplevd før. Hentet hjem en valp i sist uke, 8 uker gammel. Tenkte å legge meg på en madrass ved siden av det åpne buret/innhegningen. Funket dårlig da valpen må ligge helt inntil, hjalp ikke med en hånd inntil den med en gang. Så har jeg hjemmekontor og planen er å ha med valpen på jobb, problemet er den sovner kun om den sovner på fanget. Da sovner den momentant(fra å gå berserk på leker, bur og seng, til å slukne helt bare fanget er der). Legger jeg den tilbake i garden/buret sitt våkner den. Legger jeg den på min seng, kan den sove litt til... På kveldstid når vi er i stuen, sovner den gjerne på fanget mens vi sitter inni garden, vi legger den inn i det åpne buret og daaaa kan den ligge der, se på oss og sovne. Jeg hadde et håp om at selv om vi ikke har trent på å være alene, at den kan i det minste være fra meg en meter eller to. Når valpen er våken bryr den seg lite om meg bare den får springe løs i huset og leke... Noen gode tips til å avvenne denne nærheten?
 9. yoloomg

  Australian cobberdog

  Jeg kjenner en Cobberdog, flott søt hann, helt fantastisk gemytt, lærevillig, aktiv men balansert. Et prakteksemplar av en hund. Er nok et sjeldent eksemplar.
 10. yoloomg

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Dette har jeg også tenkt på. Hadde jeg ikke hatt moral hadde jeg anskaffet meg to tre hunder. Helst småhunder, for de tar mindre plass og er mindre styr med. Så hadde jeg parret disse. Gjerne en pomme og en puddel og kanskje en chi? Så hadde det blitt noen pomchi, pompoo, chipoo, poochi, poopom, chipom av dette. Valpene er søte og små, og hønsehuset/lekehytta i hagen hadde huset de greit når de begynte å være aktive. Også hadde jeg lagt de ut for salg på finn.no. De som har poo i seg er røytefrie, de som har pom i seg blir langhåret og fluffy. De som har både poo og pom blir fantastisk flotte, langhåret, røytefri, fluffy og barnevennlige. Men siden det er blanding så tar jeg ikke mer enn 15 000 tenker jeg, jeg er jo ikke helt blåst i huet og bare ute etter penger heller... Men det går helt fint, for jeg får jo 3 kull i året ca, og de får iallefall 5 valper hver, så matten er enkel... 225 000 kr.
 11. yoloomg

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Hva vet de om at de blir røytefrie? At pelsen er myk og lite stell?
 12. yoloomg

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Jeg tror nok myten at blandigshunder er friskere enn renrasede og at genetikk virker slik at man får det man helst vil ha fra begge sider som er problemet.
 13. yoloomg

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Det er 60 stykk som har lagret annonsen som favoritt 😭 Hadde det ikke vært for alle disse dumme folka som vil ha en xxxpoo, så hadde det ikke vært slike annonser. Drittfolk.
 14. yoloomg

  Ny rase

  Jeg har vært borti reservert og "reservert". Den reserverte brydde seg nada om fremmede folk, måtte liksom overbevise om at kos og kløing er godt. Men ikke et snev av frykt eller redsel, bare mangel på interesse. Og "reservert" som ble forklart at bare uinteressert, men hadde jeg visst det jeg vet idag om hundespråk så hadde jeg jo sett at hunden viste ALLE signaler om at folk var skummelt. Men apropos koiker, vi har en oppdretter i klubben som dessverre ikke kan forskjell på redd og reservert. Man ser det tydelig på hundene hun har med i klubben, hvordan de fyker unna om noen kommer for nær og utagerer om de ikke kommer unna. "hun er så stor i kjeften" hører man bare...
 15. yoloomg

  Canelana Touring dekken

  Jeg har den klipsen på et annet Canelana dekken, men kan ikke helt skjønne hva den skal være god for, da den havner midt oppi tissen... Klippet av den.
×