Jump to content
Hundesonen.no

CJA

Medlemmer
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 Excellent

About CJA

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Schnauzer
 • Mine dyr
  Alfa <3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ville sørget for at valpen har en hundeseng som er like behagelig og komfortabel som sofaen. Tenker det er viktig at valpen ikke får mulighet til å utvikle ressursforsvar for liggeplass i sofaen. Og gjerne plassere senga i nærheten av sofaen.
 2. CJA

  stille gårdshund

  Collie langhår?
 3. CJA

  Hvilken rase skal man velge? Kom med forslag..

  Tror nok at terriere har mer jakt enn schnauzer generelt sett, selvom instinkter hos hund er veldig individuelt. Schnauzeren min har stukket av en eneste gang på 6,5år. Holder seg alltid i nærheten, veldig grei hund å ha løs. Det er ikke en hund jeg vil anbefale om man ikke tåler bjeffing, vokting og pelsstell.
 4. CJA

  Acana

  Litt OT, men er det schnauzer pepper/salt du har? 😊
 5. CJA

  Tilvenne hunden til bur i voksen alder

  Crate games er gøy og nyttig ved tilvenning av bur 😊
 6. CJA

  Acana

  Ja det gjør hun, men hun er ikke en pålitelig kilde angående smak da hun spiser alt av skit og bæsj hun finner ute 🤣 Hun får light & fit fordi hun legger lett på seg. Har tidligere brukt grassfed lamb (rosa sekk) og har vært fornøyd med det fôret også.
 7. CJA

  Acana

  Bruker Acana light & fit til min kastrerte schnauzertispe. 😊
 8. CJA

  Toller

  Takk, det skal jeg ha i bakhodet 👍🏻 Klarer ikke en til hund som ikke liker folk..
 9. CJA

  Toller

  Takk for utfyllende svar. Størrelses messig angående agility blir tolleren en liten hund i klasse stor. Har konkurert i klasse 2 (stor) med schnauzeren min, det er går greit med en hund som er i god form, men jeg har et lite håp om at den dagen jeg har en toller som er startklar i agility er det kommet flere størrelsesklasser slik som i sverige! Har ingen ambisjoner om store mesterskap, blir nok små stevner i nærområdet slik jeg har konkurert med min nåværende hund. Hunden jeg har nå er meget skeptisk og redd fremmede folk så det er noe jeg ikke ønsker. Er veldig bevist på god sosialisering på neste hund. De tollerne jeg har møtt har virket som veldig greie hunder både mot folk og dyr. Har vært inne på jaktlabrator, men er redd den blir for stor. Synes mellomstore hunder opp til 18-20kg er en fin størrelse. Også kunne jeg tenkt meg en hund med mer pels mtp fjell, jakt og hytteturer og soving i telt. Har sett mange gode tollere både i agility og rallyringen, og det har vekket interessen. Jeg og kjæresten går på rypejakt så en hund som kan hente skutt fugl hadde vært perfekt. Han har også veldig lyst på toller.
 10. CJA

  Toller

  Hei hundefolk! Vurderer toller som neste hund. Har nå en schnauzer, men ønsker en annen rase som egner seg bedre til apportering/rypejakt og som er litt mer sosial og glad i folk. Fordeler og ulemper med rasen? Hunden skal brukes til rallylydighet, agility og jakt.
 11. Enig! Veldig fornøyd med både tursela fra miniapina og Non-Stop Line sela 👍🏻
 12. Fordelen Hadde et herkules lignende bur til hunden min, hun nektet å legge seg ned pga di tette veggene.. Måtte bytte til åpent bur. Meget fornøyd med Aluconsult. De er dyre, men kontra kela-bur er de mye lettere og er heller ikke overflatebehandlet, så man slipper maling som flekker av og rust. Aluconsult holder seg bedre over tid.
 13. Hei! Selger et helt nytt rosa Pomppa Toppa dekken i str. 40cm. Nypris 700,- Selges for 550,- evt kom med bud. Selges da det ble akkurat litt for lite til hunden min. Sender gjerne mot frakt! 😃 Får dessverre ikke lagt ut bilde.
×