Jump to content
Hundesonen.no

CJA

Medlemmer
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

66 Excellent

About CJA

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Schnauzer
 • Mine dyr
  Alfa <3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. CJA

  Championat sløyfe

  Takk for svar. Kom bare til å tenke på et stevne jeg var på, en blandingshund ble champion i rallylydighet og fikk rosett. Regner med det ble gjort for å ikke forskjellsbehandle. Har også sett hunder bli agility/hopp champion uten å ha vært på utstilling.
 2. CJA

  Championat sløyfe

  Så en blandingshund kan ikke motta championrosett og bli champion i feks rallylydighet? 🤔
 3. CJA

  Liten hund til agility og fjelltur

  Japansk spisshund eller Mittelspitz?
 4. CJA

  Når sosialisere valp med andre hunder?

  Sosialisering er mer enn bare å møte andre hunder, det er like mye det å kunne passere og observere hunder i ulike sammenhenger. Feks hunder som løper, trener og leker.
 5. CJA

  Når sosialisere valp med andre hunder?

  Jeg synes det er litt sent å starte sosialiseringen etter at valpen er blitt 12 uker. Sosialiseringsperioden varer til valpen er ca 14-16uker.. Deltok på valpekurs med hunden min når hun var 10 uker. Gikk veldig bra.
 6. CJA

  Hund med mye arbeidslyst

  Hiver ut et par forslag her: Aussie, malle, chodsky pes, mudi, pyreneisk gjeterhund, kelpie. Og kanskje engelsk springer spaniel/working springer?
 7. CJA

  Fortvilt unghundeier

  Skjønner. Mulig han er inne i en spøkelsesperiode og/eller pubertet. Ville unngått alle situasjoner du vet han reagerer på.
 8. CJA

  Fortvilt unghundeier

  Ja riktig. Så han er sosial, men liker ikke fremmede? Som regel er det usosiale/reserverte/dårlig sosialiserte hunder som ikke liker fremmede tenker jeg.
 9. CJA

  Fortvilt unghundeier

  Bjeffer/utagerer han pga forventninger og stress eller er det redsel/usikkerhet?
 10. Hei! Skal ha ny hund om ett par år og vingler mellom welshen og toller. Hunden skal brukes til rallylydighet/agility, ettersøkshund og apportering av småvilt. Blir nok å delta på litt utstillinger for morro skyld. Noen som har erfaring med en eller begge rasene? Fordeler og ulemper? Ønsker en glad, sosial og frisk allroundhund. Hunden vil vokse opp på småbruk med 500mål tomt til tur og trening. Både jeg og samboer jobber 100% i turnus, men har hundepass om det trengs. Tar i mot alle tips og råd med stor takk!
 11. Ville sørget for at valpen har en hundeseng som er like behagelig og komfortabel som sofaen. Tenker det er viktig at valpen ikke får mulighet til å utvikle ressursforsvar for liggeplass i sofaen. Og gjerne plassere senga i nærheten av sofaen.
 12. CJA

  stille gårdshund

  Collie langhår?
 13. CJA

  Hvilken rase skal man velge? Kom med forslag..

  Tror nok at terriere har mer jakt enn schnauzer generelt sett, selvom instinkter hos hund er veldig individuelt. Schnauzeren min har stukket av en eneste gang på 6,5år. Holder seg alltid i nærheten, veldig grei hund å ha løs. Det er ikke en hund jeg vil anbefale om man ikke tåler bjeffing, vokting og pelsstell.
 14. CJA

  Acana

  Litt OT, men er det schnauzer pepper/salt du har? 😊
 15. CJA

  Tilvenne hunden til bur i voksen alder

  Crate games er gøy og nyttig ved tilvenning av bur 😊
×