Gå til innhold
Hundesonen.no

Wildlife

Medlemmer
 • Innholdsteller

  872
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1,108 Excellent

1 følger

Om Wildlife

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Hunderase
  Alaskan Malamute

Nylige profilbesøk

1,769 profilvisninger
 1. Til Danmark med hund

  Glemte å skrive det men vi har time kl 10.00 dagen før så da går d vel greit🙂
 2. Til Danmark med hund

  Er det noen som har vært i danmark med hund, og kan reglene for innførsel til og fra norge/danmark? Jeg tror jeg har klart å få alt i orden nå men jeg vil gjerne høre en siste gang om alt er på stell og føler det er vanskelig å finne et enkelt og greit forklart svar. Vi reiser med color line 3. Juli fra kr.sand til hirtshals. I forkant har vi skaffet pass til begge to med stempel om vanlig vaksine og rabiesvaksinen. Hundene ble vaksinert mot rabies 29. Mai (godt innenfor fristen altså). Vi har hjemreise på båten fra hirtshals i 12 tiden på dagen 10.juli. dagen før (9.juli), har vi bestillt time hos dyrlege i danmark for ormekur mot revens dvergbendelorm. Så... er alt i orden tro? Vi kommer oss både inn i danmark og tilbake til norge?😅 er nok ikke noe hokus pokus, men aldri reist med dyr før😝
 3. Løpetid?

  Første løpetid, eller har hun hatt før? Om det er første gang kan de gjerne være godt hovne ei stund før. Her regner jeg dag 1 som første dag det blør.stemmer overens med syklus.
 4. Valpegjengen 2018

  Gratulerer☺☺ veldig fint å høre om folk som gjør skikkelog research på rasen de ønsker før de skaffer seg🙂🙂 Så søt han var. Masse lykke til i valpeperioden:)
 5. Valpegjengen 2018

  Så spennende.🙂 hvilke rase er det du endte opp på her da?:)
 6. Kickbike

  Vi har kickbike cross max 20hd+ Mannen kjører med begge vår malamuter. Jeg kjører kun med en av gangen da kickbiken blir for lett med meg og begge hundene. (Hadde et styggt uhell i møte med 2 små JRT som klikker mongo og jeg stod på bremsen men hundene nykka frampver og da jeg er for lett så var det lett for hundene å vippe hele kickbiken.) Men at det er gøy å kjøre med begge er det ingen tvil om. Men litt for risky for min del. Ellers er det veldig gøy å kjøre med 1 om gangen og, men får ikke så fort med malamutene. Støtter tipset om trekkvillige hunder. Ellers ville jeg gått for sykkel. Jeg liker også muligheten at man enkelt kan hoppe av om det er noe. Synes derimot det var tungt og uvandt i starten men når man har gjort det litt så blir man greit vandt til det.(om man må hjelpe litt innimellom).
 7. Godbiter i ringen

  Ja tørker hånda på buksa jeg og meeen føler ikke jeg får det ordentlig bort😏
 8. Seeko og Aniu - Alaskan malamuter

  Tusen takk☺☺ ja fantastisk med ordentlig vinter. Hatt så mye gøy🙂🙂
 9. Godbiter i ringen

  Takk for svar🙂🙂
 10. Godbiter i ringen

  Lurer på hva dere bruker som godbiter i ringen? Jeg bruker kjøtt (fiskekake, pølse, skinke e.l) men problemet mitt er at jeg blir så klissen i handa og når vi er ferdige og gjerne tar dommeren i hånda... vell.. la oss bare si at det er mindre delikat og jeg håper jeg har fått bort det værste av klisse. Jeg holder jo gjerne 2-3 i hånda klar om gangen og når jeg gir godbiten så tilføres gjerne litt sikkel. Så... andre som har følt på dette og hvordan gjør dere?
 11. Seeko og Aniu - Alaskan malamuter

  Vinteren er over og til og med i Rogaland har vi fått hatt litt vinter. Vi har virkelig kost oss i vinter og fått brukt hundene helt utrolig mye. Med snøen her fikk jeg kjørt en del slede med begge hundene i vinter men også snørekjørt mye. Vi starta igrunn vinteren i romjula på Brokke i setesdal. Fantastiske forhold å kjøre slede i. Vi hadde kanonbra vær og fikk virkelig testa ut sleden. Vi hadde forøvrig 1 mål denne vinteren og det var å få tatt Malamutetest 1 med Seeko. Vi valgte å leie hytte på Budor i Løten pg ta testen på Gåsbu rett før påske. Det ga oss litt tid til å få trent litt. Jeg vingla veldig mellom om jeg skulle bruke pulk eller sleden. Etter 2 vellykka treninger med sleden og 2 totalt mislykka med pulk (pulkdraget knakk siste gang) så valgte jeg å gå for sleden. Vi ankom budor lørdag og testen var på søndag. Spent som fy ankom vi Gåsbu. Vi veide inn sleden og så kunne vi starte når vi var klar. For et sted må jeg bare si. Vi skulle kjøre 12 km og hadde 29 min. På oss. Det var så fredelig å stille. Møtte ikke en sjel og for noen løyper. Vi kjørte i mål på 1t og 14 min. Superfornøyde og for en innsats av Seeko😍😍 Resten av uka kjørte vi i løyper vi så å si hadde helt for oss selv i fantastisk vær. Det har vært en utrolig fin vinter... Aniu er forøvrig helt rå på å jobbe. For en hund. Begge barna har også med hjelp fra voksen fått snørekjørt hund. Veldig stas. Nå gleder vi oss allerede til ny vinter. Her kommer litt bilder fra vinteren vår😊
 12. Pubertets-tispe

  Hun var litt usikker på andre hunder ja. Dette gikk kjappt over. Men generelt trygg på folk har hun alltid vært. Helt til nå nylig plutselig.
 13. Pubertets-tispe

  Litt stressa ifht om dette skal vedvare eller ikke å hvorfor hun plutselig er blitt usikker på menn/barn...
 14. Pubertets-tispe

  Lurer på hvordan dere med tisper har opplevd puberteten på disse? Altså tenker på væremåte, gemytt og atferd. Hvor gammel var hunden når det begynte og hvor lenge varte det? Var forberedt på løpetid samt kanskje noen hormonelle reaksjoner i den forbindelse. Forutenom det hadde jeg ikke enset pubertet en tanke. Men til nå har hun igrunn vært værre enn hannhund. Det vil si. Motsatt. Han skulle teste mer grenser. Hun ser litt spøkelser og barn og menn er blitt litt skummelt helt ut av det blå. Så lurer på deres erfaringer. Hvordan opplevde dere pubertet på tispe?
 15. Vil ikke bli kjent på

  Ok nå ble jeg beroliget😅😏
×