Gå til innhold
Hundesonen.no

Wildlife

Medlemmer
 • Innholdsteller

  891
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1,112 Excellent

1 følger

Om Wildlife

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Hunderase
  Alaskan Malamute

Nylige profilbesøk

1,988 profilvisninger
 1. Valg av trekksele

  Har fra seleverkstedet og mr-koppel. Mr sin elsker jeg.. den er sydd på mål. Seleverkstedet sin ble og laga på mål og jeg var veldig fornøyd. Den er dog ifravokst nå. Tanken er å kjøpe minipina etterhvert til begge. (Hannhunden min la seg ut MYE når han bikka 3 år så må ha ny sele nå). Har malamuter forresten.
 2. Finsk/svensk Lapphund (far finsk mor svensk)

  Kjenner til oppdretter. Hundene er nok friske osv., men av etiske grunner ville jeg unngått denne oppdretteren. Ta kontakt på pm om du vil vite mere da jeg ikke er ute etter å henge ut noen.
 3. Kriterier valpeshow

  Varierer. Søstera mi fikk bir valp ene dagen uten kommentar på det men ble sendt hjem dagen etterpå tomhendt.
 4. Høres ut som når tispa vår var syk 6 mnd gammel. Kom hjem fra jobb. Hund kasta opp i garden i det vi kom. Diare spruta ut. Så ble hun plutselig bare helt slakk og gikk fra å være energibombe til å nekte å komme ut av huset. Ville ikke stå. Kjørte til vetvakta. Undersøkelser viste ikke no. Kun dehydrering. Nektaa å spise og drikke. Satt noen timer på drypp før vi tok henne med hjem etter 5-6 timer. Skulle overvåke henne iløp av natta. Fikk og spesialfor og diverse medisiner. Jeg fikk beskjed om at det var slikt som kunne ramme hunder. Helt normalt, type som omgangsyke hos oss, bare at når det gjaldt valper så tåler de så ekstremt mye mindre. Hunden vår kom seg iløp av dagen etterpå men vi ble bedt om å ta det med ro noen dager likevel. Edit: ser det var nesten en måned gammelt innlegg🙈 Håper alt går fint med hunden din nå💙
 5. Størrelse på bilbur

  Vi mennesker sitter i samme stilling uten muligheter for å reise oss, snu oss, legge oss ned under kjøring av sikkerhetsmessige grunner. Vi klarer oss da fint. Hvorfor skal dette være så annerledes med hundene? Og all den tid de blir oppbevart i bil forutenom kjøring er jo noe aent. Tenker på bilkjøringa.
 6. Dogs4All 2018

  Skal alle dagene men skal ikke stille noen av dyra🙈
 7. Størrelse på bilbur

  Men å spenne oss selv fast med sele i en stilling samt, barn i bilstol i samme stilling er noe annet??
 8. Underlag i hundehus

  Vi bruker treull:) genialt☺
 9. Strikkbånd..

  jeg har nettopp bestilt kobbel med strikk fra minipina. Sjekk ut om ikke de har noe som dekker krava dine?:)
 10. Uttørket pels?

  Ja nei det eneste forskjellen her er at han har badet mye. Men kan være han bare har en "full utskiftning" da🙈
 11. Uttørket pels?

  Ja får prøve b vitamin🙂 får olje i maten fra før og så forer jeg på vom med laks🙂
 12. Uttørket pels?

  Bikkja vår (malamute) har bada ekstremt mye i sommer. Pga varmen er det den eneste treninga omtrent så har vært mulig samt han er en badenymfe. Nå har han røyta så vannvittig ned som aldri før. Til og med dekkhåra røyter han av. Det er igjen et lite lag med ull spm føles som det er litt tova. Jeg går ut ifra enten dette skyldes varmen eller badinga eller begge deler. Han har aødri røyta ned i den graden før. 3 år gammel nå. Jeg lurer på om det finnes noe god måte å hjelpe han på vei ifht om pelsen er tørr/uttørket? Klok av skaden og det er allerede skjedd. Må vi bare vente eller er det noe vi kan gjøre?
 13. Passaktig skritt

  Tispa vår har alltid gått i pass i skritt men aldri passet høyere tempo. Da har hun ren og fin travgange🙂
 14. Bur/sekk

  Ville hatt et bur på ca mål: 60 cm bredde og 90 dybde sånn ca. Høyde ville jeg gått minimum for hva som er vanlig mankehøyde på rasen. Det er jo mye forskjellig og alt kommer så ann på hvilke bil du har men for å utnytte plassen mest mulig er det jo mulig å kjøpe spesiallaget bur på mål fra kelabur eller bonzo eller trønderbur. Ellers er det jo mange greie bilbur på markedet. Variocage kan du eks justere dybden på. Veldig greit😊 Angående sekk: vi har bare brukt en vanlig tursekk som har snøring på toppen til å putte valp oppi.
 15. Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  "Parringsklar renrasa malamute har desverrre ikke papirer på han men han er renrasa å utrolig snill å go men trenger sårt ei jente så både hund å eier kan få litt ro å fred" Eh... hvordan får hund og eier ro og fred av at hannen hans får parra seg??
×