Wildlife

Medlemmer
 • Innholdsteller

  803
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Wildlife

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Hunderase
  Alaskan Malamute

Nylige profilbesøk

1,346 profilvisninger
 1. Jeg synes en kraftig og bra bygget malamute er penest. Men en am. Akita troner toppen min. Ellers basenji, shiba, samojed og siberian husky. I denne rekkefølgen.
 2. Formen er stigende👍😊 fått vært med på jobb ett par timer hvor hun har vært på kontoret med sjefen min mens jeg har vært på avdelingen (bhg)
 3. Vi reiste hjem fra dyrlegen halv 11. Da var slimhinnene mye bedre og pulsen bedre. Men fortsatt slakk. Vi la oss når vi kom hjem kl 12. Nå i 4 tiden begynte hun å våkne til litt. Drakk ganske mye. Ville ha kos å virket bedre. Gjorde utrrykk for hun måtte ut å tisse. Nå har hun fått litt mat (skånekost) og spist bittelitt av det. Fortsatt slakk men likevel bedre.
 4. Veterinær mente vi skulle prøve drypp først. Mente at røntgen, blodprøve kunne vente til i morgen men snakka om kanskje ta røntgen i kveld om hun ikke blir bedre.
 5. Vår tispevalp på 5,5 mnd ble akutt syk i dag. Hun virket veldig slapp da min mann kom hjem fra jobb. Når jeg kom hjem så kasta hun opp med en gang. Jeg satt meg ned og prøvde å få henne til å komme bort men den glade hoppende valpen var ikke der. Hun orka ikke reise seg. Masse luft kom ut så en sprutende diare (beklager detaljer) med blod i. Jeg ringte dyrlegevakten så ville ha oss bort asap. Vi satt oss i bilen og kjørte den timen det tar. Vel fremme. Dyrlegen undersøker henne. Litt feber. Høg og svak puls. Ikke luft i buken og ingen tegn på smerter i buk. Satt på drypp som hun har hatt 1 time nå. Pulsen er gått litt ned. Fra 120 til 100. Prøvd å gitt henne mat men hun vil ikke ha. Fortsatt like slakk. Noen som har vært borti liknende? Hun var helt fin i dag på morningen. Spiste maten som normalt og var hoppende glad. Vet ikke om noe spesielt hun kan ha fått i seg heller. Nå sitter vi bare å venter..
 6. Flat rød med fin kritikk hos oss på seeko. Han tulla i ringen så fikk ikke vist ham ordentlig frem. Bir ble tispe over 5 uker drektig til alles overraskelse. Vi fant også ut at hun ikke hadde låv å stilles da hun var for langt på vei så klage er sendt inn.
 7. Ferdighetstest med kløv. Bronse er 1 mil med 15% av kroppsvekta i kløven🙂
 8. Ja blir litt reis🙂👍 fint på gullingen☺☺
 9. På vei til meg😍
 10. I helga som var, var vi på fellestur i regi av Namk (norsk alaskan malamute klubb). Kjempekjelk tur med 17 hunder og flere som tok bronsetest i kløv. Inkludert seeko😊😊 Så er jeg så heldig at jeg har bursdagspresang på vei hjem nå. Nemlig en Danler hornet slede🙂🙂 gleder meg en haug te å få testet denne litt i vinter😊 Vinteren kommer ikke fort nok!! Aniu er også blitt en hel del bedre. Hun kan nå hilse på fremmede hunder med iver og glede istede for redsel og angreps-posisjon👍
 11. Hvem skal på nkk rogaland?:) Vi stiller på lørdagen. Nr 2 ut av alle som skal i vår ring. Veldig greit å kunne forholde seg til nøyaktig klokkeslett☺ Vi blir nok dog fort ferdige🙈
 12. Hei hei. Lurte på om noen kanskje skal forbi drammen og til rogaland (kamskje noen skal på nkk i helga?) I nærmeste fremtid? Skulle hatt hjelp til å frakte en liten sammenleggbar slede (ca 125*55*45 pluss ski). Betaler gjerne litt.
 13. Takk😊
 14. Så fine bilder! Hvor er dette?:)
 15. Ah. Haha😁 jeg trodde det var i dag det skulle være. Men oppdaga fredag kveld at det visst var lørdagen😅 Veldig kjekt at de ville leke med henne😊 hun har utrolig godt av positive opplevelser med andre hunder. Veldig kjekt😁