Wildlife

Medlemmer
 • Innholdsteller

  819
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Wildlife

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Hunderase
  Alaskan Malamute

Nylige profilbesøk

1,434 profilvisninger
 1. supert det om du kan sende. sender deg pm litt senere.
 2. noen som selger boka "Hundetriks?".
 3. vi startet tilvenning med det samme🙂 mange veier til rom her og nok mange meninger om hva som er riktig og galt. med siste nå ble det tilvenning sammen med vår andre hannhund. gikk ikke ut før hun var stille om hun begynte å ule. da lærer de fort at om de uler, så kommer du. gikk veldig fint så lenge di var 2.
 4. så kjekt😊 gratulerer. kan jeg spørre hvilke oppdretter hun er fra?:)
 5. Mini har fått sin første løpetid nettopp. vi skal på utstilling i helga hvor hun skal stilles siste gang på valpeshow. tenker å skjerme henne mest mulig ved å la henne være litt i hundehengeren ustede for inne på utstillingsområdet så veldig lenge før. det jeg lurer på. er det normalt å si i fra til dommer at hun har løpetid? kan jo umulig la være å se det ha vulva er veldig hoven nå og jeg tenker det også muligens vil vise blod bak. og er det noen i det hele som benytter seg/skjønner dette med gul "sløyfe" på båndet (utenfor ringen). hun er også eneste valp i rasen så ikke noe hannhunder å tenke på ifb med det.
 6. 😂😂😂
 7. lurer på hvordan det går med denne hunden?
 8. mini vokser😊😊
 9. alaska malamut mangler også noen bokstaver😄
 10. norsk buehund😂😂😂
 11. måtte inn å se. virker jo som noenlunde samme system bortsett fra gruppene var svært annerledes. ellers er det detaljer som alder på klassene og slikt som var bittelitt annerledes. er det dette som blir regna som "uoffesielle" utstillinger kanskje? bare sett sverige har noen av de.
 12. 2 barn her. For oss ble dette løsningen. Kunne hatt begge i bilen i dobbeltbur mn da ikke plass til annet. Så vi bruker denne når vi skal noe alle sammen. Ellers bruker vi vår lille 3 setet varebil om bare noen av oss skal avgårde.
 13. Du kan fint fore på vom nr 25 om du vil. Fra valp. Vi har gitt litt tørrfor utenom for at hundene ikke skal bli harde i magen.
 14. Takk for du utfyllte litt mer 😊👍 Det jeg synes er stusselig er jo at nkk ikke gidder svare på klagen en gang. Samt at en annen får beskjed om at hun ikke har noe med saken å gjøre. Så blir mann litt oppgitt. Så det jeg igrunn var ute etter var om det var lov å importere drektig hund. Og det viser seg jo kanskje at det er. Horribelt!!