Gå til innhold
Hundesonen.no

Wildlife

Medlemmer
 • Innholdsteller

  843
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1,090 Excellent

1 følger

Om Wildlife

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Hunderase
  Alaskan Malamute

Nylige profilbesøk

1,581 profilvisninger
 1. Trekkhundtråden

  Jeg har mr sin kombi sele. Da kan jeg bruke den til pulk/pinnestykke som vi bruler å trekke kjetting med. Laga også pinnestykke selv. Jeg har også hatt seleverkstedet men liker mr sin mye bedre. Den ser fortsatt så og si ny ut etter 1.5 år heftig bruk. om du har bestillt selen direkte gjennom mr så sendes den fra sverige og det kommer ca 250-300 kr i toll i tillegg. Jeg bestillte min gjennom forhandler i norge for å spare di kronene. Jeg vet ikke hva som skjedde med mpl osv her. Men selen var aaalt for kort. Jeg sendte den i retur for 90 kr. Hun sydde den om og vi fikk den kjappt tilbake. Akuratt perfekt. Nå vet vi ikke hvor feilen lå men hun gjorde ihvertfall dette kostnadsfritt for meg. Jeg har også målt hunden til ei jeg kjenner og bestillt sele og den satt som et skudd på hunden. Har desverre ikke bilde pr nå av trekkselen men kan se om jeg finner.
 2. Trekkhundtråden

  vet ikke om denne passer her eller ikke. men prøver. når vi trener hundene kunne jeg innimellom tenkt meg en indikasjon på hvor langt vi har kjørt, og med hvilke fart. Noen som har tips til hva jeg kan bruke for å måle dette? finnes det feks en brukendes app?
 3. Hytte i Hedmark omegn.

  takker for svar. problemet mitt er vel heller at jeg ønsker tips til spesefikke områder. 🙂
 4. Hytte i Hedmark omegn.

  takk skal sjekke🙂
 5. Hytte i Hedmark omegn.

  Hei hei. Vi planlegger ca 1 ukes ferie i Hedmark området i mars. Vi er ikke så kjent opp over her så vet ikke helt hvor en skal lete i slags områder. vi skal etter planen ta malamutetest på gåsbu så ønsker max ca 1 times kjøring herfra. helst sør og ikke nord for gåsbu. det vi ønsker oss et sted hvor man kan gå fine skiturer/sledeturer og som gjerne ligger litt i naturen (ikke Hamar sentrum liksom😅) noen som har tips om fine steder vi kan sjekke etter hytte? bruker airbnb eller finn så ikke typisk campinghytter ol. 🙂
 6. Yoshi - Mittelspitz

  Han e så fin😍 glede meg til å treffa han i mårra🙂🙂
 7. Hva er din hunds HD-indeks?

  Seeko sin er på 122. Mor 128 og far 106. Aniu er enda ikke røntget da hun er for ung men mor har 108, men noen av søsken bor utenlands og har ikke resultat i dogweb. Far er importsæd så ligger ikke inne info om hoftene hans i dogweb selv om han var røntga. Har også oppdaga en hund i rasen vår som er røntga med B. der står det ingen indekstall. noen som kan svare meg hvorfor?
 8. tvilling/hanefot

  bruker jeg en slik til hver hund da og kobler til lina som går til sleden? hvor lang bør nakkelina være? har ei hjemmelaga på ca 35-40 cm. føler kanskje den er for lang.
 9. Jeg vil ha tak i en hanefot jeg kan bruke i lina på sleden fra det punktet lina slutter og frem til selene. vi fikk kjøpt en billig på xxl men krokene er alt for små og jeg synes di er noe herk. så kunne tenkt meg noe mer slitesterkt. noen som kanskje kan sy på bestilling her inne eller har forslag? foretrekker svivel i festepunktet men ingen must så lenge kroker og tau er solid. vil helst ikke overskride 200 i pris. vil gjerne også få kjøpt en nakkeline om noen vil lage🙂
 10. Trekkbelte

  er flere med malamuter som sverger til klatresele (uten beinstropper). kanskje verd å sjekke ut? vet ikke så mye mer.
 11. Vel. i desember 2015 kjørte vi en liten blandingsvalp opp til svigerfar. denne skulle fungere som gårdshund. 1 år og ca 3 mnd etter er min mann på besøk hos far sin. nabohunden som løper løs kommer bort. hun har løpetid. ingen oppdager dette før hundene står med heng (hannhunden i kjetting). Det blir desverre valper utav det til min store forargelse. menneskene som eiger tispa er et eldre par. dama mellom 70 og 80 vertfall. valpene blir plassert i en slags hundegård (likna mer på et inngjerda mørkt høl). dattera til disse menneska finner ut hun kan tjene penger på disse og selger valpene. svigerfar tar selv til seg tispe. da med beskjed fra meg om å kastrere hannhund. det går vel ca 6 mnd. så er det på an igjen. min mann er på besøk. våkner av hundehyl og tispa med løpetid igjen står med hannhunden med heng. såå... hva kan svigerfar gjøre?
 12. Seeko og Aniu - Alaskan malamuter

  God Jul sonen😊
 13. Kickbike vs sykkel

  Jeg hadde aldri turt å sykkla med hannhunden vår på 50 kg. vi følte mere trygghet med kickbike da det er lettere å hoppe av rett å slett. men som andre også nevner her er kickbike best om du har hunder som trekker.
 14. Hundesonens snaphjørne!

  ja har ordna😄
 15. Hundesonens snaphjørne!

  hei dere. har snap i morgen. hvordan fungerer det? mottar jeg passord og bruker å slikt?
×