Gå til innhold
Hundesonen.no

Wildlife

Medlemmer
 • Innholdsteller

  861
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1,103 Excellent

1 følger

Om Wildlife

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Hunderase
  Alaskan Malamute

Nylige profilbesøk

1,698 profilvisninger
 1. Pubertets-tispe

  Hun var litt usikker på andre hunder ja. Dette gikk kjappt over. Men generelt trygg på folk har hun alltid vært. Helt til nå nylig plutselig.
 2. Pubertets-tispe

  Litt stressa ifht om dette skal vedvare eller ikke å hvorfor hun plutselig er blitt usikker på menn/barn...
 3. Pubertets-tispe

  Lurer på hvordan dere med tisper har opplevd puberteten på disse? Altså tenker på væremåte, gemytt og atferd. Hvor gammel var hunden når det begynte og hvor lenge varte det? Var forberedt på løpetid samt kanskje noen hormonelle reaksjoner i den forbindelse. Forutenom det hadde jeg ikke enset pubertet en tanke. Men til nå har hun igrunn vært værre enn hannhund. Det vil si. Motsatt. Han skulle teste mer grenser. Hun ser litt spøkelser og barn og menn er blitt litt skummelt helt ut av det blå. Så lurer på deres erfaringer. Hvordan opplevde dere pubertet på tispe?
 4. Vil ikke bli kjent på

  Ok nå ble jeg beroliget😅😏
 5. Vil ikke bli kjent på

  Joda men her tenker jeg på hele hunden, ikke bare pels. Hun ser jo i grunn ikke mye pen ut 😅 Hun er ganske tynn også. Bare skinn og bein nå. Dette var for et par uker siden bare:
 6. Vil ikke bli kjent på

  Takk for info🙈 sa jeg ikke visste hva røyte- hund var før nå nylig da hannen vår ikke røyter på øangt nær slik😅
 7. Vil ikke bli kjent på

  nei det med pels er helt greit. Jeg synes dog hele hunden gar mista sin form. Har jo stillt min hannhund tidligere i nedrøyta tilstand men aldri tenkt at han så så ille ut som hun gjør. Jeg mistenker at hun er i en slags pubertet på høyt nivå. For å sette det litt på spissen: legger ved et bilde (ikke så pent oppstillt her heller akuratt da når hun henger slik med hodet, men😅)
 8. Vil ikke bli kjent på

  Hei. Kan oppdatere denne litt. Alt virka som det gikk relativt greit med tispa mi. Fremmede folk virka ok igjen. Vi møtte opp på utstilling med 1 stk nedrøyta hund. Fikk søstera mi og samboeren hennes til å hilse på aniu og kjenne på henne. Søstera mi gikk fint. Derimot knurra hun litt mot kjæresten hennes. Altså mann. Det gikk plutselig et lys opp for meg at det muligens kun gjelder menn, denne skyheten. Vi møtte opp i ringen likevel. Hun lot seg sjekke tenner på og kjenne på. Det gikk egentlig ok selv om jeg merka hun ikke var kjempe komfortabel. Vi endte med blått. Helt ok mtp dagens form . Jeg synes hun har blitt så fryktelig tynn i tillegg til å ha mistet hele pelsen. Det, samt jeg merka at hun var ukomfortabel med dommer og det var mann dagen etter også, så valgte jeg å trekke henne. Godt var det da ALLE malamutene ble trukket to premiegrader ned kontra dagen før hos denne dommeren. Nå skal vi heller jobbe med fremmede fram mot sommeren så ser vi da. Hun ser forøvrig ikke mye pen ut nå🙈
 9. Trekkhundtråden

  Må bare si en ting! Jeg er forelska i Hedmarksvidda😍😍😍
 10. Vil ikke bli kjent på

  Kan jo være løpetid men litt tidlig egentlig. Vi fortsetter å trene på det så satser vi på det går over og er alderen eller evt løpetid da😏
 11. Vil ikke bli kjent på

  Oppdaterer litt her jeg. Idag var vi en gjeng på trening på hundeklibben. Aniu fikk hilst på mange forskjellige folk. Å synes de var veldig spennende og godtok både tannsjekk og å bli kjent på. Det var kun 1 av alle disse hun ikke var 100% trygg på og det var ei ung jente på ca 18-ish. Da holdt hun litt avstand og senket halen men var likevel nysgjerrig. Aniu blir 1 år på søndag. Er dette unghund nykker? Hun har alltid elska folk og jeg ser virkelig ikke hvorfor noen få er kjempe skumle, mens andre ikke er skumle i det hele tatt.
 12. Vil ikke bli kjent på

  Takker for svar. Bor en veldig liten plass så dårlig med soniser i området😏 men har "bestilt" noen venniner til også å ta med seg kjentfolk til litt ulike tider bare for å kose litt på henne. Vi er medlem av hundeklubben her og går på utstillingstreninger der men hunnsom har trenet oss har ikke hatt mulighet på mange måneder så er blitt dårlig med det. Får dog noe hjelp på mandag som kommer av et par☺
 13. Vil ikke bli kjent på

  Takker for svar. Det som er vanskelig er å få fatt i fremmende personer😣 for alle som har litt peiling på hund som jeg kjenner har hun stort sett møtt. Og de går veldig fint. Mens klin nye personer er igjen ganske skummelt. Vi reiser på ferie til løten uka før også som igjen ikke hjelper på😏
 14. Vil ikke bli kjent på

  Hei dere. Har ei alaskan malamute frøken på 1 år. Skal for første gang stilles i slutten av mars(foruten hun har vært på mange valpeshow). Det har alltid gått bra. Vi har hatt helt pause fra utstilling og slik trening siden beg. Av november. I mellomtiden har vi vært hos veterinær noen ganger pga misstanke om noe i skjeden. Hun syntes ikke det var noe videre gøy å ta disse testene bak der men det gikk fint. Vi holdt henne dog stående. Var å skulle trene litt utstilling igjen nå og det viser seg at å sjekke tenner er innafor men fremmede folk vil hun ikke skal røre henne bakover mot bakparten. Hun krymper seg, skyter bust å vremger seg bort. Krise!!.. Ser for meg at dette er grunn til å få KIP eller disk i ringen. Bør jeg la være å møte på utstillinga? Har sett veldig frem til denne men hunden først! Tips til hvordan vi bør gå frem? Trene mye eller ikke presse henne?
 15. Hvordan stramme Laika kløv?

  Her er bilde av hvordan man kan spenne den opp for å unngå gnagsår. Den enkleste der er om kløven er veldig full.
×