Gå til innhold
Hundesonen.no

BOP

Medlemmer
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om BOP

 • Rang
  Nykommer
 1. Noen som har erfaring med at hunden får løs mage ved aktivitet? Min hund starter ofte turen med normal avføring i et moderat aktivitetsnivå (hunden løper løs/rolig jogging), men etterhvert blir avføringen løsere og løsere. Han har til tider måtte sette seg ned 6-7 ganger i løpet av en tur til tross for at det kun er noen få dråper som kommer de siste gangene. Det stabiliserer seg raskt når han får ro. Forsøkt skånefôr uten at det har noen merkbar effekt.
 2. Forhudskatarr

  Hvor kjøper du tranebærtablettene?
 3. Har hatt min 17 mnd gamle hannhund til veterinær for bakterieprøve av forhudssekret da det er gule flekker over alt i huset og matmor holder på å blir gal. Forsøkt å skylle med NaCl, klorhexidin, forhudsrens fra diverse merker og også nå lactal vaginalgel (etter forslag fra vet). Fikk svar på bakterieprøven i dag som ikke viser oppveskt av noe som helst, og derfor kan vi konkludere med at han har over gjennomsnittet aktive kjertler. Vet mente han muligens kunne "vokse" det av seg når han rundet 2år, men om det ikke gav seg etter den tid vil det mest sannsynlig være et varig problem. Kastrering var eneste løsning i så fall. Ingen interesse av å kastrere da vi stiller på utstillinger og hunden er lovende. Er det noen som har hatt problemer med dette som faktisk har blitt kvitt det eller fått redusert det slik at det ikke er en plage uten å kastrere?
 4. Labradoren (16mnd) min fikk for to dager siden vanntynn diarè, dette har nå stabilisert seg til å bli mer fast. I går ville han plutselig ikke ha frokosten sin, han bare plukket litt i skålen, dro meg seg noen knoller rundt på gulvet og lot det ellers være. Siden har matlysten vært helt fraværende på tørrfôret, men godbiter går fortsatt ned på høykant. Drikker vann som normalt. Forsøkte å kjøpe to nye poser med tørrfôr. En av samme smak som vi har gitt i flere måneder og en annen fra samme merke men forskjellig smak. Reaksjonen på dette var det samme som tørrfôret hjemme i dunken, så da har jeg hvertfall utelukket at det er noe galt med den. Det som er så rart er at han har gått fra å sugle og være supergiret ved å få mat til å bare være helt uinteressert. Ellers er han full av energi og supermotivert på trening, oppleves overhodet ikke som syk utover matlysten og magevondten. Har tenkt på om det kan være noen tispe i området som har løpetid, men fortsatt litt rart at han skal få diarè av dette? Noen erfaringer? Monica
 5. Normal reaksjon?

  Forklarer hendelsen så kort som jeg klarer: To hannhunder på ca 1år av hver sin store rase som har lekt med hverandre 3-4 ganger i løpet av oppveksten. Under innryddning av utstyr mistet jeg min hund fordi han trakk mot den andre hunden når den fikk ros for gjennomført øvelse. Min hund løp rett inn i den andre hunden slik at den ble dyttet ut av posisjon. Den andre svarte da med å gå rett i nakkeskinnet på min og ble hengende i nakke/rygg (der den fikk tak) med knurring og "brøling" samtidig som min gikk direkte i underkastelsesmodus med hyling, sammenkrølling, halen mellom beina og prøvde desperat å komme seg bort. Prøvde å skille dem, men det tok litt tid før vi fikk kontroll på situasjonen. Jeg forventet ikke en så voldsom reaksjon fra den andre hunden og oppfattet det omtrent som et "angrep", selv om jeg ser at det kan være et ressursforsvar mot eier/godbit. Det ble ingen blodige sår annet enn noen små skorper i ettertid. Ønsker å lære fra denne situasjonen, og lurer på om dette er en reaksjon man absolutt burde forventet i forhold til normal hundeadferd? Ser overhodet ikke for meg at min kunne reagert på denne måten (skal aldri si aldri, men...) og lurer derfor på om dette da er fordi den andre hunden er det man kaller dominant av type?
 6. NKK Bergen

  Stiller søndag i jk for labrador
 7. Hei Hunden min på 10 mnd har siden helgen etter utstilling fått plagsomme nyse/harke-anfall. Kortvarige anfall ca 5-10sek og kommer ved aktivitet, men uavhengig/ingen forverring av intensitet. Kan like godt komme når han våkner opp etter å ha sovet som når han løper etter pinne. Kan starte med et nys og så innpust med litt snorke/harkelyder, men snøftelydene kan også komme uten nys. Høres mest ut som han har en irritasjon i nesen. Småsnøfter også mer nå enn normalt. Ser ikke ut til å bli noe kavete av det eller at han må jobbe for å få oksygen. Har sett filmer på youtube av både kennelhoste og innover-nysing, men ingen av disse ligner det han har da han ikke hoster, brekker seg eller har intense pustedrag-anfall. Ingen endring i allmenntilstand, spiser og drikker godt og er like aktiv som før. Han har hatt lignende snøfting i en mye mildere versjon innimellom, men da har jeg tolket det som en lett irritasjon i nesen og det har gått raskt over uten at det er noen gjentakelse over det igjennom dagen slik som det er nå.
 8. NKK Kristiansand 2017

  Echo (labrador) ble 1JKK med sine 10mnd. Ekstra gøy siden de han stilte mot var alt fra 1-4 mnd eldre. Stiller på NKK Bergen i april, og så skal han få lov til å vokse og utvikle seg litt mer før neste utstilling i september.
 9. NKK Kristiansand 2017

  Skal stille min labrador som vil være 10 mnd til den tid. Stiller mest for erfaring og miljøtrening, da vi begge er ganske ferske i ringen og hundesporten. Har stilt på valpeshow og i Etne i februar tidligere.
 10. Takk for tips! Da blir det innkjøp av silkedekken 😄🐶
 11. Hva gjør dere med områder i pelsen som "står til alle kanter"? Min labrador har et pelsområde på hoften på den ene siden som alltid står rett opp, både før og etter vask. Vasker han 1-2 uker før utstilling, og børster hyppig mens det tørker i det området, men pelsen spretter bare opp igjen. Noen gode tips?
 12. Små testikler

  Men når skal jeg forvente at testiklene skal vokse? Er det en alder hvor det er forventet at de skal ha normal str?
 13. Min Labrador på 9mnd som ble stilt i juniorklassen i dag fikk en kommentar fra dommer om at han hadde små testikler. Vel og merke var det 2 hannhunder han stilte mot som nok var flere måneder eldre, men tenker denne dommeren vet forskjellen på små og store testikler? Han sa også at han kunne gitt oss 0, men fordi typen var meget god, så fikk vi en grei kvalitetsbedømming Hva tenker dere om dette? Vil testiklene hans vokse mer etterhvert som han blir eldre? Han begynte å løfte på beinet for først en måned siden, så vet ikke om det kan være "sen pubertet"?
 14. Kjønnsmoden hannhund?

  Haha! Da blir det bare å krysse fingrene for at det blir rolige forhold hvertfall innimellom 😅.
 15. Labrador på 8 mnd som i det siste har vist litt begynnende markering (tisset en liten skvett utenom det vanlige 2-3 ganger sist uke). Løfter ikke på beinet. Virker mer opptatt av lukter, snuser mer intensivt på bakken. Siste to nettene har han begynt å pipe i 05-06-tiden. Tripper litt med beina som om det skulle haste å komme seg ut - men når vi går ut er det ingenting som egentlig haster. Mest gira på snusing og gjør fra seg som normalt. Kan det være at det er en tispe med løpetid i området som gjør at han blir slik? Eller at det rett og slett er hormoner pga kjønnsmodning?
×