Gå til innhold
Hundesonen.no

Kora

Medlemmer
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Om Kora

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Nord-Trøndelag
 • Hunderase
  Border Collie

Nylige profilbesøk

681 profilvisninger
 1. Hva gjør man? Hvis hunden man møter på tur er løs? Dette har jeg alltid lurt på, da min hund som valp ble "angrepet" av to stk når vi gikk tur. Jeg sier "angrepet" fordi vi møtte to stk mynde hunder som sirklet rundt min, og bet henne. Ikke hardt nok til at det ble sår, men nok til at det satte sine spor. Min hund har aldri vært lett ang andre hunder etter det. Etter det har jeg alltid sluppet min hund hvis vi møter en annen løs hund. Men er dette riktig? Hva er riktig reaksjon når en møter en annen hund som er løs?
 2. Tusen takk for svar! Skjønner jo at det er ikke er mulig med et fasitsvar, men nå har jeg blitt ledet i riktig retning på å prøve meg fram :)
 3. I desember planlegger vi og kjøpe kamera. Dyret i hus er for det meste sort, og jeg elsker snø-bilder av henne. MEN..jeg har ingen erfaringer med kamera, og jeg er veldig villig til å lære. Så jeg skal gi dere noen scenarioer og håper at en eller to av dere kan fortelle meg hva som er best ang innstillinger. Så hvis noen kan gi evt beste innstillinger for disse scenariene så hadde jeg blitt veldig glad. Ute, overskyet. Ute, ingen skyer og sol. Håper å få innstillinger, også kan jeg google etterpå å se hva de gjør osv
 4. Kora

  Hei!

  Takk og takk
 5. Kora

  Hei!

  Etter å ha lest mye her, registrerte jeg meg til slutt.. Jeg er ei jente på 24, med mann og ei border collie tispe på 3 år. Driver ikke med stort om dagen annet enn tur og triks. Er noe nysgjerrig på både lydighet og agility, men må se hva tiden bringer. Innså nå at jeg ikke har noe nyere bilder av dyret.
 6. Kora

  Rasehund eller blandingshund?

  Har rasehund uten stamtavle. Neste blir med stamtavle.
 7. Kora

  European Dog Show 2015

  Gå på youtube og søk på "norsk kennel klubb" de får ny stream alle dagene
 8. Kora

  European Dog Show 2015

  Livestream her.
 9. Vi kjøpte en rull på 30m fra clas ohlson. Ligner på denne, men tror den er tykkere og tåler litt mer. Også festet bare vi på en sånn. Jeg tror det er polypropylen som flyter.
×