Jump to content
Hundesonen.no

Tomine

Medlemmer
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Tomine

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

1183 profile views
 1. Tomine

  Utstillingstelt

  Det er dette jeg også er enig i og er redd for.
 2. Tomine

  Utstillingstelt

  Er det lurt å skaffe meg utstillingstelt? Men jeg synes det alltid er så fullt opp av utstillingstelt på alle utstillinger. Hvordan får jeg da plass? Har sett litt på pop up utstillingstelt med bunn. Det er litt mindre enn de store. Hvordan er dette teltet? Har du utstillingstelt? Bruker du det hver gang på utstilling når det er ute? Hvordan telt har du?
 3. Tomine

  Hvilken bil?

  Kan man feks. ha matposer fra matbutikken oppi der?
 4. Tomine

  Hvilken bil?

  Kan man ha litt tunge ting oppi skiboksen? Er redd det skal bråke eller at skiboksen går opp. Jeg har skiboks på taket nå men bruker den veldig sjelden annet enn til ski. Da jeg er redd det skal skrangle eller slenges frem og tilbake. Hva om det skjer en ulykke? Eller er det bare jeg som krisemaksimerer helt? Det er nok det antar jeg men spør alikevell.
 5. Tomine

  Stille To hunderaser på samme utstilling

  Er det stor sannsynlighet at det kræsjer?
 6. Hvordan er det når det er en handler som skal stille to forskjellige hunderaser på utstilling? Er det vanskelig? Det er umulig å vite programmet på forhånd sånn at jeg ikke vet hvilke raser som stiller klokka 09.00 og hvilke raser som stiller klokka 10.00. Da hadde det vært mye lettere. Litt dumt om begge rasene er klokka 09.00. Hva gjør man da om man kun er en handler? Noen som har stilt ut sånn? Eller er det egentlig best å bare glemme det hele å heller melde bare på en hunderase per dag? Om det blir for mye stress og mas og slit. Selv om jeg vil stille begge hunderasene. Hva gjør dere?
 7. Tomine

  Samboer kom med hund

  Dere som ble samboere eller flyttet sammen med en eller flere hunder på kjøpet. Hvordan var det å få den hunderasen som du ikke var med på å planlegge eller bestemme? Var den hunderasen sånn som du trodde på forhånd? Hvilken hunderase?
 8. Tomine

  Hjelp til Utstilling

  Takk for nyttig svar.
 9. Tomine

  Hjelp til Utstilling

  Oki. Så det er kun der det står stor cert der jeg melder på som de kan få det? Så kun storcert på fredagen og ingen lørdag og søndag i BØ i februar? Og ingen storcert i utstillinga for NKk i Sandefjord i begynnelsen av juni? Har jeg skjønt det riktig? Eller er jeg helt på bærtur?
 10. Tomine

  Hjelp til Utstilling

  Ingen som vet noe?
 11. Tomine

  Hjelp til Utstilling

  Jeg ser at på NKK sin utstilling i Bø så er det kun storcert på fredagen? Kan man da ikke få storcertet på lørdag og søndag da?
 12. Tomine

  Hjelp til Utstilling

  Ja det var veldig forvirrende ja. Hehe.
 13. Tomine

  Hjelp til Utstilling

  Hvorfor kan man ikke få storcert på de nordiske utstillingene? Hva er en nordisk utstilling iforhold til de andre?
 14. Tomine

  Hjelp til Utstilling

  Hunden min har to små cert. Hvis jeg i fremtiden da får ett nytt lite cert må jeg da gi den til nestemann? Hunden mangler storcert. Får man storcert på alle NKk sine utstillinger? På oversikten over alle utstillingene på Nkk sine sider står det kun storcert på noen som arrangeres av Nkk mens på andre står det ikke storcert på. Så da må jeg kun melde på de utstillingene det står storcert på da?
 15. Jeg har trent dette med vill etter katter i 5 år siden hun er 5 år men det ble bare værre og værre med tiden siden hun husker hvor de er hver gang. Hun blir bare mer og mer gira. Den andre hunden på 4 år er litt mindre gira enn den eldste men vill nok. Gått tur med dem alene også men like vill etter katter uansett. Veldig slitsomt og jeg vet snart ikke hva jeg skal gjøre. Har satt meg ned og holdt hundene stille og bare tittet på katten flere ganger. Lenge.
×