Gå til innhold
Hundesonen.no

Sofiea

Medlemmer
 • Innholdsteller

  67
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Good

Om Sofiea

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

842 profilvisninger
 1. Sofiea

  Enmannshund

  Har noen her noen forslag på en " enmannshund " som er en bestevenn for ett menneske? Som ikke er "utro" og heller vil være bestevennen med alle? Hva bør man da se etter i en eventuell hunderase? Gjerne mellomstore-store hunderaser. Vil ha en hund som knytter seg til meg og ikke stikker av til alle andre mens jeg da står der helt alene.
 2. Sofiea

  Spaniel rasene.

  Er det mye napping og klipping før utstilling? Hvordan er gemyttet i de forskjellige spanielene? Noen erfaringer ? Hva er forskjellene mellom rasene?
 3. Sofiea

  Vital?

  Hva betyr det at en hunderase er kjent for å være vital?
 4. Sofiea

  Canis rasevelger?

  Har alt blitt slettet på canis sin rasevelger? Likte den siden så godt. Eller er det en annen link til den rasevelgeren? Kan man lese hva som står der ett sted på nett?
 5. Hadde dere turt å adoptere en gatehund fra feks. Spania eller Tyrkia gjennom sider på Facebook? Det står litt om hver hund på disse sidene. Tenkte mest på gemytt og helse og personlighet og sykdom. Har lyst til å hjelpe en stakkars hund men er samtidig skeptisk. Man vet jo ingenting om fortiden for hunden men samtidig er det givenes å hjelpe en hund som ikke har ett hjem stakkars. Er veldig veldig veldig usikker.
 6. Sofiea

  Aktiv og enkel rase til agility

  Ja god oppdragelse har nok mye å si ja. Men er den oppdragelsen ved å få Puli til å bjeffe minst mulig vanskelig?
 7. Sofiea

  Aktiv og enkel rase til agility

  Jeg bor i ett rekkehus med naboer på alle kanter og lurer da på om Puli passer eller om den da bjeffer MYE på alle de lydene naboene lager? Har litt sansen for Pumi, Mudi og Puli men skjønner nå at de to første utgår pga. bjeffing. Er usikker på Puli da eller om jeg skal gå for en helt annen hund? Det er mange biler som kjører og folk går turer så er usikker på bjeffinga da. Det gjør ikke så mye om hunden bjeffer på agility banen ol. da mange hunder bjeffer da har jeg hørt.
 8. Sofiea

  Aktiv og enkel rase til agility

  Men man hører vell lett om en rase har mye lyd eller ikke? Eller kanskje ikke? Bjeffing kan jo opptre i forskjellige miljøer og situasjoner også så kanskje vanskelig å vite. Ingen som vet om Puli har liker MYE lyd som Pumi og Mudi?
 9. Sofiea

  Temperamentsfull

  Har ordet temperamentsfull noe med utagering mot andre hunder å gjøre? Hvis man søker på Google ordet "temperamentsfull hund" så kommer det opp mange hunderaser som ordet temperamentsfull kommer opp i rasestandaren til den hunderasen. Så hva betyr det egentlig?
 10. Sofiea

  Temperamentsfull

  Ett annet ord for temperamentsfull er da livlig? Skjønte ikke dette helt jeg. Flaut.
 11. Sofiea

  Temperamentsfull

  Så de hunderasene som regnes som høyenergiske er også de som er mest temperamentsfulle? Og jeg som har trodde det hadde med lyd og bjeffing å gjøre i mange år.
 12. Sofiea

  Temperamentsfull

  Så temperemantsfull betyr det at hunden er vill og hyper og PÅ hele tiden med mye energi og trenger mye aktivitet?
 13. Sofiea

  Temperamentsfull

  Er det positivt eller negativt å ha en hund som er temperamentsfull?
 14. Sofiea

  Temperamentsfull

  Betyr temperemantsfull noe av det samme som gneldrete når det gjelder hunderaser? Er bare usikker på hva temperamentfull betyr for noe?
 15. Sofiea

  Aktiv og enkel rase til agility

  Er det like MYE lyd i en Puli som Pumi og Mudi?
×