Gå til innhold
Hundesonen.no

tutle

Medlemmer
  • Innholdsteller

    771
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tutle

  1. På 4.10.2018 at 11:53 PM, Lerkefuglen skrev:

    Hahah mener whippeten jeg har nå var 10-11 måneder før han virkelig skjønte dette med tissing UTE ? Han tenkte rett og slett ikke så mye og var en ekstremt travel valp, så han koblet det ikke helt før da. Men har en følelse av at neste valpetid vil bli bedre, lærte myyyyeee av forrige gang ? Skal nok overleve en runde til selv om akkurat dotrening ikke er det jeg gleder meg mest til! Bellyband og bleie er ikke egentlig noe alternativ for meg så tar heller ikke sjansen på hannhund. Bodde med miniatyrhanne noen mnd i sommer og fikk oppleve markering/skvetting inne, aldri i livet om jeg vil ha en sånn sier jeg bare ? 

    Til hverdags hadde det nok gått helt fint, de er jo ikke akkurat dyre i drift som du sier ? Forsikring og veterinær er heller ikke dyrt her nede, det er bare disse flybillettene hjem som faktisk er helt vanvittige. Må nok tygge litt på det... De får ikke være i kabinen nei, med mindre det viser seg at jeg faktisk sparer på å fly SAS. Det er egentlig noe jeg tenkte å sjekke ut nå uansett ettersom jeg ikke får bestille gjennomgående flyvning med Norwegian når jeg har med hund ? eneste er at med SAS så blir det minst en mellomlanding til og man må ringe inn etter at flybillettene er bestilt for å høre om de har mulighet til å ta med hunden.. stress!! Herregud så enkelt det hadde vært å bo på Østlandet ?

    Har du forsøkt å finne reisen via widerøe? Der kan man legge inn hund i bestillingen selv :) 

  2. 1 time siden, Sona skrev:

    https://nrk.no/ostlandssendingen/se-det-uvanlige-mote-mellom-emily-og-elgen-1.14121008

    Nå er ikke jeg veldig god på å lese kroppsspråket til elg da, men den ser vel ikke direkte vennligsinnet og avslappet ut? Hadde aldri turt å gjøre det der!

    Synes det var veldig likt kroppsspråk hos hest! Mulig dette er skivebom, men i såfall tenker jeg; truende elg som plutselig går over i nysgjerrig - mulig den truer for å se reaksjon og vil utforske når den ikke ser ut til å reagere. Gapingen etter hilsing kan også ses hos føll og er et tegn på underkastelse "jeg vil deg ikke noe vondt". Mulig lukten av hund gjør den usikker og den velger derfor å gå unna. 

    • Like 1
  3. På 8.7.2018 at 8:59 PM, Kaisen skrev:

    Litt oppdatering i leten etter for. Har funnet et for som heter mac’s sensimono. Med kanin. Aldri hørt om det før. Det som imidlertid irriterer meg er at det står 100% rabbit, og foret heter mono...men ved nærmere undersøkelse av innhold ser jeg at det inneholder 10% fjærkre fett... i mitt hode er det jo ikke lenger 100% kanin da, men kanskje det er jeg som gjør meg vanskelig. ?Tenkte likevel å gi foret en sjanse siden hun tåler kanin så bra. Så får vi ta det derfra tror jeg ?

    Tåler/liker hun foret fra Natures Menu med kanin?

    Edit: Ser at det inneholder noe storfe

  4. Akkurat nå synes jeg det er litt :blink: at TV2 synes det var et festlig innslag å vise en øl-drikkende bjørn i fangenskap i sendingen etter VM-kampen. Man kunne lese på reporterens uttrykk at det var merkelig, men penisforlengingen ble likeså fremstilt som humor? 

    • Sad 2
  5. 55 minutter siden, Quack skrev:

    For min del er snakker jeg om helhetsinntrykket når jeg sier større, altså er en rottweiler større enn en greyhound, selv om greyhounden er høyest. Men jeg vil nok likevel si at en borzoi er større enn en engelsk bulldog fordi den er så mye høyere. Jeg definerer altså høyde, vekt og størrelse som tre forskjellige ting, der størrelsen avhenger av høyde og vekt kombinert.

    Denne tråden er jo et utrolig godt eksempel på hvorfor det ofte blir krøll når noen er ute etter en mellomstor hund for eksempel, når alle har så forskjellig oppfatning av størrelse på hund! 

    I tillegg til at folk har forskjellig oppfatning av størrelse på hund - den andre veien. Noen mener 40 cm er høyt, noen mener det er lite, noen mener det er middels.

    Jeg er litt firkanta i denne saken selv. Om hund tenker jeg høyde når det kommer til størrelse. Hvertfall når jeg vurderer anskaffelse av egen hund. Det hjelper ikke hvor "liten" alle synes whippeten min er, hun må likevel ha like stort bur og tar "like stor plass" (ikke på fanget) som en liten labrador eller bc. Men klart hun oppleves ikke så "stor" som hun er pga vekt. 

    Jeg synes det ikke er så merkelig at folk tenker stor/liten etter høyde, selv om den store/lille hunden godt kan være både tung og lett. I agility er det vel høyden som avgjør hvilken klasse man skal starte i.

    • Like 1
  6. På 24.5.2018 at 11:48 PM, Kaisen skrev:

    Ja, fordi det ødelegger kroken på båndene. Blir svart på fingrene av å ta båndet av og på, og får igjen flekker på klær etc. Det går ikke bort i vask heller. Hadde det kun vært på selen så hadde det egentlig ikke irritert meg like mye. Men nå har jeg selv fått ødelagt klær.

    Uansett så var jeg innom for å kjøpe ny nonstop sele i dag, og fortalte om webmasteren. Hun ble veldig overrasket og sa jeg kunne komme innom med den så skulle de bestille en ny til meg. Kanskje det var noe med akkurat den selen. Så nå venter jeg på ny sele, og fikk en pose tørrfisk som plaster på såret:lol: skjer det samme igjen så gir jeg opp hele selen

    Jeg kjenner jeg er litt spent på hvordan dette ender :P Min webmaster sele farget ikke av, heller ikke i kombinasjon med eloksert (hey, takk for nytt ord) klips på hurtta bånd. Jeg hadde dog den modellen før den som er nå, før de kom i blå. 

  7. Shit pomm-fritt!

    Leverte bacheloroppgave på fredag! Jeg skulle så grådig ønske jeg kunne skrive alene for det har ikke vært kult å dra lasset alene :ermm: Jeg er så skuffet over arbeidet vi har levert (jeg er ikke engang klar over hva vi har levert for jeg rakk ikke lese gjennom!), og håper jeg kommer over det om ikke så alt for lenge. Jeg burde vel kanskje ta meg tid til å lese gjennom, for å slippe å tenke mer over det - men jeg kjenner jeg kommer til å grave meg ned for hver ting jeg eventuelt finner. Bedre å leve litt i uvisshet.

    Ellers har det tikket inn en B på matteeksamen jeg nylig tok! DEILIG - da gjenstår det bare å få godkjent på bacheloren så er jeg ferdig! Hva nå? :huh: :icon_confused:

×
×
  • Opprett ny...