Gå til innhold
Hundesonen.no

Amanda

Medlemmer
  • Innholdsteller

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Amanda's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Blir det da så mye dyrere å kjøpe valp fra Sverige enn fra Norge? Prisen er ofte på 15.000 kroner og 25 prosent av det blir vell ca. 20.000 kroner for en valp. Eller blir det helt feil?
  2. Kan en kinesisk nakenhund som har påvist medfødt irishypoplasi brukes i avl? Hva er denne sykdommen og hva har det å si for helsa?
  3. Vi er i hundejordet med løse hunder som leker inngjerdet. Veldig kjekt nå pga. Båndtvang. Ene hunden min skal passe på meg og jager bort noen av de andre hundene som nærmer seg meg. Hun har veldig mye vakt i seg og napper og skremmer de bort med lyd og kroppsspråk. Veldig slitsomt fordi jeg vet ikke hva jeg gjør for noe galt siden hun ikke slutter med denne merkelige oppførselen hennes. Det er ikke alle hunder hun er sånn mot men nesten. Valper og de mindre hundene gjør hun ikke det mot heldigvis. Jeg har sagt nei, gått motsatt vei, gått bort, men hun fortsetter. Hun har mye glede av hundeleken også for innimellom så leker hun veldig bra med de andre hundene men så plutselig for hun får seg at hun må passe på meg. Hun varierer veldig i humør og har skikkelig humørsvinginger. De andre hundene jeg har er ikke sånn heldigvis. Hvordan trener jeg på dette? Hvorfor tror hun at hun skal passe på meg og jager vekk de andre hundene som er i nærheten av meg? Det som er så rart er at hun kan jage vekk hunder som hun leker med sånn plutselig. De kan leke lenge med hverandre også plutselig husker henne at nå har jeg glemt å passe på marmor og jager bort den andre hunden som ikke skjønner noenting. Jeg skjønner ikke noenting selv av dette virrvarret.
  4. Pelsstell går bra Hun liker best de langhårete hundene
  5. En jeg kjenner ønsker seg en selvskapshund som er rolig gemytt, bjeffer lite, kosete, selvskapshund, og en venn. Gjerne en som trenger minst mulig tur. Hun kommer selvfølgelig til å gå tur men tror det er bedre med en som ikke krever kjempelange turer. Hun er litt dårlig til bens og da er det kjekt med en liten hund. Jeg kommer til å ta med hunden på lengre turer sammen med hundene mine inni mellom. Hun bor også sammen med mannen sin som også kan ta lengre turer en gang inni mellom. Hun har sett på Bichon Havanis, Bolongnese, cavalier king charls spaniel, tibetansk spaniel, coton de tulear, Lhasa apso, Malteser, shih tzu, Bolonka. Hvem av disse rasene passer best tror dere?
  6. Amanda

    Løpetid

    Hvordan ser man fysisk at tispa har løpetid? Tenkte på bare å se hoven der bak og blod på dopapir når man tørker der bak? Er det sikkert nok? Hvis man tar bort alt fra endret oppførsel, endra personlighet ol. Og kun ser etter det fysiske som det står over her.
  7. Går fint å nappe ører her også og jeg har langhårete hunder.
  8. Det er umulig å vite hvor store valpene blir. Men kan man plusse på høyde/vekt på begge foreldrene og å dele på to og å få sånn ca. Hvor stor valpene blir? Det er umulig å vite men tenkte bare sånn ca.? Ca. ca. ca.... Evt. Å ha høyde og vekt på besteforeldrene også i bakhodet? Ble hunden din like stor som foreldrene da den ble voksen? Evt. Mindre eller større?
  9. Er det noen som bruker flåtthals bånd her? Hva bruker dere istedenfor?
  10. Hvor mye koster flåtthals-bånd hos dyrlegen i Norge kontra på apoteket i Sverige? Hva er prisen? Hvor kjøper dere? Koster det mye i forskjell?
  11. Hvilken årstid synes du det passer best å få en valp?
×
×
  • Opprett ny...