Mentha

Medlemmer
 • Innholdsteller

  113
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mentha

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Amerikansk bulldog

Nylige profilbesøk

1,114 profilvisninger
 1. For noen skjønne nurk! På bildet ser det ut som om tispe nummer tre har hjerteformet hvitt på sida og den ene tispa med bare litt brunt på stumpen.. jeg smelter!
 2. omg, selvfølgelig *facepalm* Tusen takk
 3. Må bare si at det er såååå koselig å se hva "alle andre" gjør med hundene sine i løpet av en dag dere er sykt flinke, altså! Kan jeg melde meg på å ha snapen til neste uke, på tirsdagen?
 4. Jeg har lagt sportreninga på is siden i sommer. Mista sykt piffen da han/vi ikke greide EN DRIT, han bare vimsa i sporet, så på fuglene, lukta etter rådyr og rev- ja, gjorde alt annet enn å gå det forbaska sporet jeg hadde lagt Sikkert jeg som har feila etter eller annet sted, for jeg har eeegentlig ikke så veldig god peil på det å gå/legge spor. Jeg bare går etter magefølelsen, og det har jo funka supert, helt han begynte å surre. Jeg søkte etter råd på en facebookgruppe, og der fikk jeg beskjed at Alvin ikke gikk spor, han gikk på overvær- og jeg måtte begynne helt fra scratch. Da mista jeg enda mer "piffen", følte at det jeg og han hadde jobba med i nesten 1 1/2 år var totalt bortkasta. Ble litt skuffa og lei meg, følte meg litt mislykka, egentlig. Så jeg bestemte meg for å legge alt av trening på hylla for en stund. Så de siste 2-3 mnd. har jeg egentlig bare gått turer og trent litt enkel lydighet. Har ikke hatt noe spesielle mål i det hele tatt, har kun hatt fokus på å ha det GØY. Men i dag, for første gang på mange uker la jeg et kort spor, med en vinkel. Han fikk gå det med en gang, og greide det fint! La så et til, og han greide det også helt OK. Måtte holde han igjen, og var petimeter på at han skulle gå akkurat det hvor jeg hadde gått. Jeg la sporet såpass kort at han ville spore mer, noe jeg syntes var moro å se. Neste gang jeg skal jeg legge et lenger spor med lenger liggetid, og se hvordan han tar det. Planen framover blir å legge et par spor i uka. Nå har jeg fått tilbake lysta, og håper på at vi greier å måke til med noen lengre og godt utførte spor før vinteren kommer!
 5. Gratulerer så mye! Gleder meg å følge dere videre
 6. Tok noen nye bilder av Alvin her om dagen vi var ute å gikk tur! Det er så flott å gå ute nå på høsten, syntes jeg! Det er bare de forbaska hjortelusfluene som jeg fint kunne klart meg uten men- pytt, pytt! Ut i skauen må vi jo uansett. Nå har frosten kommet, så da er det nok ikke lenge til dem forsvinner igjen Både meg og han har på oss refleks når vi er ute i skauen når det er jakt, bare for sikkerhetsskyld. Henger igjen fra da jeg hadde hest og var på ridetur i skauen under jakta, da var det alltid rød refleks på hjelmen, og refleksdekken på hesten. #safetyfirst, jeg tar ingen sjanser!
 7. så vakker ho er
 8. dødssliten etter å ha jobba 14 timer i går. føler meg enda mer sliten etter å ha jobba såpass mye uten å få overtidsbetalt- jobba for 100kr timen, liksom... seriøst ikke verdt det, selvom jeg er student uten god råd
 9. Min idealhund veit jeg faktisk hvilken rase er Men noen punkter er viktige for meg, og det er: - Selvfølgelig at den er frisk- både i kropp og til sinns. - Kunne gå overens med andre hunder- også av samme kjønn. Den trenger ikke å kunne leke med alt og alle, men er viktig for meg at vi f.eks kan gå på konkurranser/utstilling og vite at bikkja ikke kommer til å hive seg over den "første og beste". - Nok pels til at den ikke trenger å klees på om vinteren- men må dog ikke kreve flere timer med pelsstell i uka. Gjennombørsting av pelsen et par ganger i uka i røyteperioden holder i massevis for min del.. - Mellom 25-35 kg - Like å terpe på momenter i LP og bruks- dette er nok noe av det jeg savner aller mest i Alvin! - En hund med litt bein i nesa, som greier å holde seg gående over lang tid i skauen eller på fjellet både på sommeren og vinteren. - Må kunne ha noen roligere dager innimellom- som i lufteturer langs veien på 45 min et par ganger om dagen. Hvis jeg f.eks skulle bli sjuk er det greit at hunden ikke går på veggen av mindre mosjon, liksom. Nå veit ikke jeg om det blir noen ny hund etter Alvin, vi får se. Er uansett mange år til en eventuell ny hund, da det for meg ikke er aktuelt å ha to stykk på en gang.
 10. Takk! Er utrolig digg å få bra resultater, særlig siden rasen har problemer med dette.. Lille valpen min blir nå to år gammel, til lørdagen faktisk! Og i år, som i fjor skal vi gå kjærringsveiven.. Jeg gleder meg, og krysser fingre og tær for at vi får like fint vær som forrige året Et av nyeste bildene jeg tok av han nede på tomta han har lagt seg litt ut de siste ukene, men ligger nok fortsatt ganske stabilt på ca 33kg. Akkurat passe da jeg ikke ville ha større enn 35kg.. Det eneste jeg "savner" på han er ett litt større hode, men utenom dét så er han ganske så perfekt fysisk i mine øyene ihvertfall
 11. Åherregud så innmari skjønne de er åhhh, jeg blir sååå valpesjuk Gleder meg til flere bilder!
 12. Ikke så veldig mye nytt på her på fronten, egentlig! Vi har bare tatt livet med ro. Jeg har jobbet en del, så har ikke hatt mulighet til å gjøre de helt store utskeielsene her Siden det har vært så mye sårbart vilt ute skogen de siste ukene har vi heller ikke gått så mye spor, før nå. Begynte igjen for et par uker sida med et (kort) spor som hadde ligget over natta ( fra 2100-0900), og han greide de såååå bra! Planen var å legge ett på kveldsturen etterpå, men siden det lyner, tordner og regner er hverken Alvin eller jeg spesielt keen på gå i skogen.. Tenker vi gjør det i morgen, jeg!
 13. åhhhh, smeeelt! Gratulerer så mye med superskjønne valper! Så bra at Moltres har glidd rett inn morsrollen Ble ikke litt mer valpesjuk på aussie nå da
 14. Hvilken prisklasse vil du ligge på? Hva skal du bruke den til? Minst 1000 - 1500 kroner Bare sånn for å slenge ut litt hva du burde se etter for å få en teknisk god jakke: - Lufting under armene. - Knapper over glidelåsen. De fleste har borrelås, men det blir fortere slitt - Avtagbar hette. For MIN del har ikke det så mye si, men mange syntes det er kjekt å kunne ha muligheten.. - Meshför på innsiden. - Vannsøyle på minst 10.000mm. Kjekt å se på hvor gode fukttransporterende evner jakka har i forhold til vannsøyle også (g/m2). Dra i en sportsbutikk å spør hvis du er usikker - Nok lommer, og lommer som sitter høyt nok til at dem ikke kommer "i veien" for for eksempel magebelte. McKinley er et helt OK merke hvor jakkene ligger på 1000-1500,- isj. Twentyfour er også helt greit om du vil ligge på en middels god jakke. Hvis ikke er Bergans et ganske sikkert valg. Gjevnt over en gode jakker som holder lenge. Er det noe som skulle blir slitt/ødelagt er de superflinke til å fikse det. Prisliste for hva ting koster å reparere står på hjemmesiden demmes. Mange ganger de fikser det gratis også Mange vil sikkert også si Norrøna, men det merket har jeg aldri vært borti så der kan jeg ikke uttale meg noe særlig Lykke til med valg av jakke!