Gå til innhold
Hundesonen.no

Mentha

Medlemmer
 • Innholdsteller

  121
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

339 Excellent

Om Mentha

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Amerikansk bulldog

Nylige profilbesøk

1,198 profilvisninger
 1. Amubullen Alvin

  Han er min lille trollunge Og selvom jeg av og til blir dritlei hele bikkja, vil jeg aldri ALDRI bytta han vekk, eller gjort om på avgjørelsen om å kjøpe han. Veien blir til mens man går, og han har gitt meg noen grå hår oppgjennom de to åra jeg har hatt han. Samtidig ser jeg at de egenskapene han kommer litt til kort på, tar han igjen med sjarm, kjærlighet og spillopper Hundeholdet mitt har utvikla seg til at jeg vil ha en litt mer reinavla brukshund enn det Alvin er, men det er jo ikke han sin skyld! Så når ting går litt på tverke for oss, må jeg se alle de jækla gode egenskapene han har, og ikke "alt" det han IKKE har/er. For han er en sinnsykt ålreit bikkje. Sånn egentlig Jeg har sagt at det aldri mer kommer en ambull til i hus med mindre avlen endrer seg drastisk. Noe jeg personlig IKKE trur kommer til å skje. Jeg syntes det er forferdelig trist, for jeg trur at ambull ER den perfekte rasen for meg. Neste hund jeg skal ha vil jeg også skal være en FCI og NKK godkjent rase, og der faller jo ambullen totalt vekk.
 2. Amubullen Alvin

  Tusen takk, dere han er ingen perfekt ambull, men han er perfekt for meg De siste ukene har Alvin vært en seriøs, SERIØS masebikkje! Kan komme hjem fra to timers tur i skauen, han setter seg like herlig ned ved utgangsdøra å piper for og ut. Spretter opp bare jeg leer på stortåa. Jeg blir gal. Normalt sett er han greit fornøyd med sånn lengde på turene våre, men plutselig er det ikke nok lenger. Planen i dag blir derfor å legge prioriteringen på hodetrim, så kanskje han blir fornøyd stakkar. Jeg har trent LP med han gjevnt, men har hatt hovedfokus på at han skal få svirra fra seg i skauen fordi det er det han har trengt.. Fram til nå Så stikker ut å legger et spor for han nå, trasker en luftetur og trener litt lydighet før vi går gjennom sporet.. Krysser fingrene for at det hjelper Og, haha! Jeg har prøvd ut ballonger på Alvin, jeg døøør. De første gangene han fikk til å bære på den trudde jeg det var helt tilfeldigheter, men nå ser jeg at det er dét han jobber for. Hoppinga og sprettinga etter den er bare en bonus Freser litt rundt med en gang, dette er dritmoro! Endelig! Trur egentlig ikke det har gått helt opp for han at han har den i kjeften.. Bullefnatt i pur lykke når det går opp for han at han fikk tak i ballongen "Shit ass, mams, har du sett? Jeg fikk tak i den! Ta bilde av meg nå. Jeg skal til og med stå stille for deg" "Øy, den sprakk?! What the... Det her var SYKT gøy! Har du fler? Du pleier å trylle fram fler? Jeg bare står her full av forventing mens du blåser opp en til, jeg " Noen ganger har jeg lyst til kaldkvæle den forbaska dritbikkja. Så ser jeg sånne bilder som dette, også er han plutselig verdens beste klovnehund igjen, som jeg aldri ville byttet ut med noe, eller noen
 3. Amubullen Alvin

  Tusen takk
 4. Hvilke tørrfôr bruker du?

  Jeg gikk fra Acana til Orjien for et år sida, ca.. POFF så fikk bikkja tjukkere pels, helt sykt med muskler og bedre ånde.
 5. Amubullen Alvin

  Vi har hatt julephotoshoot for noen dager sida, ooog.. det gikk jo greit, det! Etter litt overtalelse, og pælming av x-antall snøballer i den retningen kamera stod, fikk jeg noen bilder hvor Alvin så normal ut, og ikke som om kunne få pryl når som helst Han hater å ta bilder og han likte ikke lua jeg dro på han, så jeg hadde ikke veldige forventninger til et bra resultat
 6. Brukbare's Extra Ivrig

  Nommen lille smusken! Så skjønn Gratulerer med skjønn valp, blir spennende å følge dere videre!
 7. Åhh herregud. Lysten på beauceron ble ikke akkurat mindre nå da.. For en vakker hund!
 8. Student 2017-2018

  Åherregud, nå er jeg bare så SYKT fornøyd! Fikk svar på en eksamen jeg trudde jeg kom til å stryke på i dag, fikk D. Fra å inne i hodet mitt gå fra strykkarakter til å få D er en ganske bra følelse altsååå Leverte den siste eksamen i dag klokka 1400, så nå skal jeg ta juleferie med helt god samvittighet faktisk!
 9. Kennel Fastback's første kull

  åhhh, jeg skjønner ikke hvorfor Amethyst fortsatt er ledig??? Har vært en av mine favoritter hele tida.. Superskjønn
 10. Kennel Fastback's første kull

  For noen skjønne nurk! På bildet ser det ut som om tispe nummer tre har hjerteformet hvitt på sida og den ene tispa med bare litt brunt på stumpen.. jeg smelter!
 11. Påmelding hundesonens snap

  omg, selvfølgelig *facepalm* Tusen takk
 12. Påmelding hundesonens snap

  Må bare si at det er såååå koselig å se hva "alle andre" gjør med hundene sine i løpet av en dag dere er sykt flinke, altså! Kan jeg melde meg på å ha snapen til neste uke, på tirsdagen?
 13. Amubullen Alvin

  Jeg har lagt sportreninga på is siden i sommer. Mista sykt piffen da han/vi ikke greide EN DRIT, han bare vimsa i sporet, så på fuglene, lukta etter rådyr og rev- ja, gjorde alt annet enn å gå det forbaska sporet jeg hadde lagt Sikkert jeg som har feila etter eller annet sted, for jeg har eeegentlig ikke så veldig god peil på det å gå/legge spor. Jeg bare går etter magefølelsen, og det har jo funka supert, helt han begynte å surre. Jeg søkte etter råd på en facebookgruppe, og der fikk jeg beskjed at Alvin ikke gikk spor, han gikk på overvær- og jeg måtte begynne helt fra scratch. Da mista jeg enda mer "piffen", følte at det jeg og han hadde jobba med i nesten 1 1/2 år var totalt bortkasta. Ble litt skuffa og lei meg, følte meg litt mislykka, egentlig. Så jeg bestemte meg for å legge alt av trening på hylla for en stund. Så de siste 2-3 mnd. har jeg egentlig bare gått turer og trent litt enkel lydighet. Har ikke hatt noe spesielle mål i det hele tatt, har kun hatt fokus på å ha det GØY. Men i dag, for første gang på mange uker la jeg et kort spor, med en vinkel. Han fikk gå det med en gang, og greide det fint! La så et til, og han greide det også helt OK. Måtte holde han igjen, og var petimeter på at han skulle gå akkurat det hvor jeg hadde gått. Jeg la sporet såpass kort at han ville spore mer, noe jeg syntes var moro å se. Neste gang jeg skal jeg legge et lenger spor med lenger liggetid, og se hvordan han tar det. Planen framover blir å legge et par spor i uka. Nå har jeg fått tilbake lysta, og håper på at vi greier å måke til med noen lengre og godt utførte spor før vinteren kommer!
 14. Kennel Fastback's første kull

  Gratulerer så mye! Gleder meg å følge dere videre
×