Mentha

Medlemmer
 • Innholdsteller

  108
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mentha

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Amerikansk bulldog

Nylige profilbesøk

1,055 profilvisninger
 1. dødssliten etter å ha jobba 14 timer i går. føler meg enda mer sliten etter å ha jobba såpass mye uten å få overtidsbetalt- jobba for 100kr timen, liksom... seriøst ikke verdt det, selvom jeg er student uten god råd
 2. Min idealhund veit jeg faktisk hvilken rase er Men noen punkter er viktige for meg, og det er: - Selvfølgelig at den er frisk- både i kropp og til sinns. - Kunne gå overens med andre hunder- også av samme kjønn. Den trenger ikke å kunne leke med alt og alle, men er viktig for meg at vi f.eks kan gå på konkurranser/utstilling og vite at bikkja ikke kommer til å hive seg over den "første og beste". - Nok pels til at den ikke trenger å klees på om vinteren- men må dog ikke kreve flere timer med pelsstell i uka. Gjennombørsting av pelsen et par ganger i uka i røyteperioden holder i massevis for min del.. - Mellom 25-35 kg - Like å terpe på momenter i LP og bruks- dette er nok noe av det jeg savner aller mest i Alvin! - En hund med litt bein i nesa, som greier å holde seg gående over lang tid i skauen eller på fjellet både på sommeren og vinteren. - Må kunne ha noen roligere dager innimellom- som i lufteturer langs veien på 45 min et par ganger om dagen. Hvis jeg f.eks skulle bli sjuk er det greit at hunden ikke går på veggen av mindre mosjon, liksom. Nå veit ikke jeg om det blir noen ny hund etter Alvin, vi får se. Er uansett mange år til en eventuell ny hund, da det for meg ikke er aktuelt å ha to stykk på en gang.
 3. Takk! Er utrolig digg å få bra resultater, særlig siden rasen har problemer med dette.. Lille valpen min blir nå to år gammel, til lørdagen faktisk! Og i år, som i fjor skal vi gå kjærringsveiven.. Jeg gleder meg, og krysser fingre og tær for at vi får like fint vær som forrige året Et av nyeste bildene jeg tok av han nede på tomta han har lagt seg litt ut de siste ukene, men ligger nok fortsatt ganske stabilt på ca 33kg. Akkurat passe da jeg ikke ville ha større enn 35kg.. Det eneste jeg "savner" på han er ett litt større hode, men utenom dét så er han ganske så perfekt fysisk i mine øyene ihvertfall
 4. Åherregud så innmari skjønne de er åhhh, jeg blir sååå valpesjuk Gleder meg til flere bilder!
 5. Ikke så veldig mye nytt på her på fronten, egentlig! Vi har bare tatt livet med ro. Jeg har jobbet en del, så har ikke hatt mulighet til å gjøre de helt store utskeielsene her Siden det har vært så mye sårbart vilt ute skogen de siste ukene har vi heller ikke gått så mye spor, før nå. Begynte igjen for et par uker sida med et (kort) spor som hadde ligget over natta ( fra 2100-0900), og han greide de såååå bra! Planen var å legge ett på kveldsturen etterpå, men siden det lyner, tordner og regner er hverken Alvin eller jeg spesielt keen på gå i skogen.. Tenker vi gjør det i morgen, jeg!
 6. åhhhh, smeeelt! Gratulerer så mye med superskjønne valper! Så bra at Moltres har glidd rett inn morsrollen Ble ikke litt mer valpesjuk på aussie nå da
 7. Hvilken prisklasse vil du ligge på? Hva skal du bruke den til? Minst 1000 - 1500 kroner Bare sånn for å slenge ut litt hva du burde se etter for å få en teknisk god jakke: - Lufting under armene. - Knapper over glidelåsen. De fleste har borrelås, men det blir fortere slitt - Avtagbar hette. For MIN del har ikke det så mye si, men mange syntes det er kjekt å kunne ha muligheten.. - Meshför på innsiden. - Vannsøyle på minst 10.000mm. Kjekt å se på hvor gode fukttransporterende evner jakka har i forhold til vannsøyle også (g/m2). Dra i en sportsbutikk å spør hvis du er usikker - Nok lommer, og lommer som sitter høyt nok til at dem ikke kommer "i veien" for for eksempel magebelte. McKinley er et helt OK merke hvor jakkene ligger på 1000-1500,- isj. Twentyfour er også helt greit om du vil ligge på en middels god jakke. Hvis ikke er Bergans et ganske sikkert valg. Gjevnt over en gode jakker som holder lenge. Er det noe som skulle blir slitt/ødelagt er de superflinke til å fikse det. Prisliste for hva ting koster å reparere står på hjemmesiden demmes. Mange ganger de fikser det gratis også Mange vil sikkert også si Norrøna, men det merket har jeg aldri vært borti så der kan jeg ikke uttale meg noe særlig Lykke til med valg av jakke!
 8. Tusen takk! Innmari deilig
 9. Alvin er nå røntget med HD:A og AD: 0 Nå trenger jeg hvertfall ikke å ha det i bakhodet videre framover i treninga
 10. Alvin er nå røntget med resultat HD: A og AD: 0 jippi!
 11. @Snøfrost får ikke sitert deg fra Junitråden.. Jeg bor i Porsgrunn, så Skien er bare en halvtimes tid unna Venta på søstra mi som trakk ei visdomstann, så satt på Handelstorget å venta etter jeg hadde vært på Bakkestranda Og håper det går greit med Freke!
 12. Beina og hoftene verker, og huet er slitent etter jobb i dag, altså. Skrittelleren på klokka viser 15 km (5 av dem gikk jeg med Alvin tidligere i dag), det vil si 10 km gåing på hardt betonggulv i åtte timer.. Og i dag var rolig- lite kunder i finværet. Gleder meg til åtte nye timer i mårra! En mil på tur i skauen er for meg ikke noe biggie, men etter ei mil på jobb er jeg helt ferdig..
 13. *haha skreiv i hel feil tråd, jo! Åssen er det mulig, da.. Redigerer vekk og sniker meg ut. Sorry!!*
 14. Vi kom nesten akkurat hjem fra byvandring i Skien Tusla rundt litt, satt oss ned på en benk, gikk rundt på Bakkestranda før vi til slutt endte med å slaske på en benk i sentrum en times tid før vi kjørte hjem over. Fin start på dagen! Har hatt litt dårlig samvittighet for Alvin siden jeg har jobba så og si kun 1200-2000 den uka her, og har ikke hatt tid til en ordentlig tur hverken før eller etter jobb. Men nå virker han veldig fornøyd i det minste!
 15. Jeg skulle legge meg klokka 23.00, jeg.. Og her sitter jeg da, og ser på Buffy istedenfor Gleder meg til Spike kommer!!