Anilex

Medlemmer
 • Innholdsteller

  454
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anilex

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Hunderase
  Dvergpinscher

Nylige profilbesøk

1,838 profilvisninger
 1. Var senior jeg hadde tenkt i utgangspunktet, men de mente han var for "ung". Men ikke vet jeg. Tenkte uansett jeg skulle kjøpe senior når den boksen vi er på nå går tom. Da er han jo nesten et år eldre enn han var når vi startet også. Men takk for innspill @JeanetteH. Alltid greit med en frittstående mening.
 2. Min på snart 8 år har (bank i bordet) ingen problemer, men jeg fikk tips om seniortilskuddet fra Svenska Djurapoteket forebyggende. Etter å ha snakket med dem på stand og fortalt at han går aktivt agility og fortsatt er meget aktiv i utstillingsringen ble jeg heller anbefalt Multiflex. Han har gått på det (pulveret) siden november og jeg er veldig fornøyd. Kommer absolutt til å fortsette. 👍🏼 Tillegg: forstod det sånn at multiflex inneholder alt senior inneholder pluss litt til.
 3. Tror det er samme helgen som Herning hvert år. Er ganske sikker på at RFA kommer til å ta opp det som en sak i år. For ja i mange klubber så er de som er aktive i styret også de som reiser aktivt på utstilling. Og da skal det brenne ganske heftig for at en skal velge RS over dansk vinner.
 4. Jeg hadde gladelig betalt for titler jeg. Men ikke 200,- og 250,- Hadde NKK innført en tittelpris på f.eks 75,- eller 100,- kroner tror jeg ikke folk hadde bråket så mye. Men nå man gikk fra 0,- til 250,- over natten ble det vanskelig å svelge. Og jeg hadde nok vært en av dem som hadde bidratt. Da jeg pr. nå har 3 hunder med tilsammen 32 titler.
 5. Hadde ikke innsett hvor mye jeg savnet Isak og Even før i går <3
 6. Når det gjelder rosettsalg har NKK noe å lære av SKK. I Sverige får man kjøpt kembostore CK rosetter til en drøss kroner. Og de selges i bøtter og spann. Du får kjøpt minst like store Chmapionat rosetter. folk jubler og klapper i hendene for å få lov til å betale 250,- (eller hva det koster) for en ekstra stor sløyfe. De har også Nordisk og Internasjonal Ch rosetter. Og ikke nok med det. Du får kjøpt Exellent, very good, good rosett i respektive farger. Og du får kjøpt klasseplasseringsrosetter fra 1-4. Ikke sjelden jeg har sett strålende lykkelige utstillere komme tilbake fra sekretariatet med f.eks en blå "very good" og en gul "3.plassering". Eller de kommer med en diger CK rosett som er hele helgens høydepunkt. Da er det ingen som bryr seg om at den kostet 200,-. Her har antagelig NKK en del å hente..
 7. enig!
 8. Gratulerer!! "Unghunden" (2 1/2 år) min var også i Vejen i helgen og kom hjem med alt jeg kunne ønske meg 😊 Lørdag. Dommer: Rony Doedjins CACIB & BIM Søndag. Dommer: Lilliane De Ridder-Onghena CACIB & BIR NORD N DK SE NL CH NLjCH DKjV-15 KBHjV-15 AMSjV-15 Cherrybeau Jacen Solo. Nå mangler vi "bare" et CACIB etter desember i år..
 9. Jeg importerte en hund fra en oppdretter i Spania i 2014. Han skulle komme via cargo til Gardermoen. Da registrerte jeg meg som importør via mattilsynets skjemasider, Oppdretter i Spania booket Cargo tid. Måtte to ganger til flyplass veterinæren i Barcelona for å få attester og og eksportklarering. Cargopersonel på Gardermoen ringte meg for å høre at det stemte at jeg skulle hente valp hos dem sånn og sånn. Jeg kontaktet igjen mattilsynet med opplysninger om når valpen skulle lande. Valpen kom, jeg betalte moms i tollskranken på Gardermoen og fikk valpen utlevert. Jeg tror egentlig ikke dette nye er så mye vanskeligere. Min oppdretter fikk masse hjelp av grenseveterinær/tollmyndigheter i Barcelona. Når dette nye systemet er i sving vil jeg anta at fraktselskaper og grenseveterinærer/tollmyndigheter i de respektive landene vet hvordan oppdretterne skal gå frem for å få eksportert valper.
 10. Mine får RC Exigent til frokost. Det er det eneste fôret de gidder å spise tørt. Til middag får de 50/50 RC (Agility 4100/sensible/urban) og frossen ProVit i terninger (Storfekjøtt eller storfevom). Jeg syntes ikke RC lukter noe spesielt, men syntes Orijen lukter døden og at avføringen til hunder som bruker Eukanuba lukter enda værre.
 11. Normalstore dvergpinscherhanner begge er ca 26 cm på det smaleste på halsen (rett bak ørene).
 12. Har jo helt glemt at lille Skruttetrollet mitt også har sopt sammen noen titler siste tiden.. Navn: Cherrybeau Jacen Solo, aka Jace. Rase: Dvergpinscher Født: 31.10.14 Dansk Juniorvinner 2015 København Juniorvinner 2015 Amsterdam Juniorvinner 2015 Nederlandsk Junior Champion Norsk Champion Dansk Champion Nederlandsk Champion Svensk Champion Nordisk Champion
 13. Oioioi! Hadde ikke trodd jeg kunne lære deg noe om utstilling Det er faktisk noen år siden den reglen ble tatt bort. Han ene min ble CIB (INT UCH) på 2 danske, 2 svenske og 2 nederlandske høsten 2015.
 14. Jeg syntes vel egentlig det er helt greit jeg også. Jeg har både en av de som står forran der, og en som kan glemme det i Norge fordi han rett og slett ikke er god nok. Så får man heller reise da. Lettere nå en før hvor minst ett av CACIBene måtte tas i enten det landet hunden bor i, eller rasens hjemland.
 15. Om den som står først er ferdig registrert CIB blir reserve-CACIB omgjort automatisk. Men om vinneren ikke har søkt CIB tittel, eller den er under godkjenning/registrering må man søke om omgjøring. 😊 Og ja, CACIB får man selv om man er ferdig registrert. Min edste har over 50 stk, mistet tellingen Det som er et kjedeligere problem på min rase er at det bare i Norge er 4-5 CIB hanner som stiller mye både på NKK utstillinger og også i Sverige/Danmark. Så veldig ofte så forsvinner CACIBet ut i tåka. Dvs. de to første trenger det ikke, så står du som nr 3 å trenger det så får du ingenting