Anilex

Medlemmer
 • Innholdsteller

  461
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anilex

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Hunderase
  Dvergpinscher

Nylige profilbesøk

1,935 profilvisninger
 1. Er ikke dette bare en innstilling til representatskapsmøtet som er til helgen? Altså ikke noe som er opplest og vedtatt enda?
 2. Innføringen av HP i valpeklasse for å kunne konkurrere om BIR/BIM trer i kraft fra 1.1.2018. Det åpnes også for at arrangører selv kan bestemme om de vil kåre BIR/BIM baby og valp hver for seg.
 3. Ja det kileformede ansiket og ørene bidrar absolutt. (man er seg selv nærmest, )
 4. Slank, stram, atletisk, helt korthåret, riktig (normalt) konstruert, masse IT-faktor er nøkkelord. Men hunder av andre raser kan også komme høyt opp på listen. Men det er mest individavhengig. Jeg liker hunder som elsker spotlys og bare oser "all eyes on me". Men syntes hodet på min eldste hund er noe av det vakreste jeg kan hvile øynene på.
 5. Ser ut som en border collie, men kan være hva som helst. Tipper at tanken er at det bare skal være en "hund".
 6. Ble fint lik en pinscher i snuta ja.
 7. Var senior jeg hadde tenkt i utgangspunktet, men de mente han var for "ung". Men ikke vet jeg. Tenkte uansett jeg skulle kjøpe senior når den boksen vi er på nå går tom. Da er han jo nesten et år eldre enn han var når vi startet også. Men takk for innspill @JeanetteH. Alltid greit med en frittstående mening.
 8. Min på snart 8 år har (bank i bordet) ingen problemer, men jeg fikk tips om seniortilskuddet fra Svenska Djurapoteket forebyggende. Etter å ha snakket med dem på stand og fortalt at han går aktivt agility og fortsatt er meget aktiv i utstillingsringen ble jeg heller anbefalt Multiflex. Han har gått på det (pulveret) siden november og jeg er veldig fornøyd. Kommer absolutt til å fortsette. 👍🏼 Tillegg: forstod det sånn at multiflex inneholder alt senior inneholder pluss litt til.
 9. Tror det er samme helgen som Herning hvert år. Er ganske sikker på at RFA kommer til å ta opp det som en sak i år. For ja i mange klubber så er de som er aktive i styret også de som reiser aktivt på utstilling. Og da skal det brenne ganske heftig for at en skal velge RS over dansk vinner.
 10. Jeg hadde gladelig betalt for titler jeg. Men ikke 200,- og 250,- Hadde NKK innført en tittelpris på f.eks 75,- eller 100,- kroner tror jeg ikke folk hadde bråket så mye. Men nå man gikk fra 0,- til 250,- over natten ble det vanskelig å svelge. Og jeg hadde nok vært en av dem som hadde bidratt. Da jeg pr. nå har 3 hunder med tilsammen 32 titler.
 11. Hadde ikke innsett hvor mye jeg savnet Isak og Even før i går <3
 12. Når det gjelder rosettsalg har NKK noe å lære av SKK. I Sverige får man kjøpt kembostore CK rosetter til en drøss kroner. Og de selges i bøtter og spann. Du får kjøpt minst like store Chmapionat rosetter. folk jubler og klapper i hendene for å få lov til å betale 250,- (eller hva det koster) for en ekstra stor sløyfe. De har også Nordisk og Internasjonal Ch rosetter. Og ikke nok med det. Du får kjøpt Exellent, very good, good rosett i respektive farger. Og du får kjøpt klasseplasseringsrosetter fra 1-4. Ikke sjelden jeg har sett strålende lykkelige utstillere komme tilbake fra sekretariatet med f.eks en blå "very good" og en gul "3.plassering". Eller de kommer med en diger CK rosett som er hele helgens høydepunkt. Da er det ingen som bryr seg om at den kostet 200,-. Her har antagelig NKK en del å hente..
 13. enig!
 14. Gratulerer!! "Unghunden" (2 1/2 år) min var også i Vejen i helgen og kom hjem med alt jeg kunne ønske meg 😊 Lørdag. Dommer: Rony Doedjins CACIB & BIM Søndag. Dommer: Lilliane De Ridder-Onghena CACIB & BIR NORD N DK SE NL CH NLjCH DKjV-15 KBHjV-15 AMSjV-15 Cherrybeau Jacen Solo. Nå mangler vi "bare" et CACIB etter desember i år..