Gå til innhold
Hundesonen.no

ace0

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

1 følger

Om ace0

 • Rang
  Nykommer
 1. ace0

  info om Boerboel

  Takker alle sammen for flotte svar!
 2. ace0

  info om Boerboel

  akkurat det veit jeg.. men tenker på: lette å trene? jaktinnstinkt? kan brukes til spor? og ellers andre ting dere vet om rasen. tar i mot alt med takk:) Ja skal snakke med IW igjen:)
 3. ace0

  info om Boerboel

  Hei! Vil gjerne vite alt dere vet om Boerboel.. negative og positive sider. erfaringer osv. alt dere har å komme med. Takker på forhånd:)
 4. ace0

  Liten hund for barnefamilie - hjelp?!?

  tibetansk spaniel:)
 5. ace0

  American Akita

  Noen som har erfaringer med denne rasen, som de kunne tenke seg å dele? Takker på forhånd:)
 6. ace0

  Trenger noen tips.

  jma og Siri er inne på mange viktige punkter her... hvordan er du når han begynner? når du begynner løpe å øke farten osv, så er det noe som trigger han. ville prøvd å blokka det enten med et "touch" med beinet ditt, eller med engang han begynner brå stopp og lag en lyd samtidig som du rykker litt i båndet... så han skjønner nå gjorde jeg noe gærnt. til slutt er det ikke morro og herje mer for han, for du stopper jo bare hele tia. dermed gir han til slutt opp... PS: dette kan ta litt tid.. men sikker på at du får det til:) Lykke til!
 7. kjempe flott:) omplassere hund pga en nabo krangel synes jeg var drøyt.... Nei da får naboene flytte!
 8. ace0

  Valg av rase...

  Haha! ja det må du ikke si høyt;).. ellers tenker jeg du får en heftig debatt her inne:P ja det er det.. men store tunge hunder er jo veldig utsatt for HD og AD. men vet det er viktig å ikke overbelaste hundene når de vokser.. helt enig med deg.. kjøper ikke fra hvem som helst.. vil ha et godt utgangspunkt for den lille vokteren:) har planer om og kjøpe et småbruk seinere.. der jeg kan ha hunden løs på et stort område.. gjerde inn tomta, og sette opp et stort skilt.. og er folk dumme å bare går rett inn da, er det på eget ansvar, hehe.. INGEN hunder liker å bli plutselig overraska av fremmende:)
 9. ace0

  Valg av rase...

  Madam mim: Ja det er det;) men ikke når de forsyner seg av ting i garasjen... har tatt to på fersken tidligere, og er drittlei... skjer det igjen, så for de gjennomgå så det holder.(ikke av hund, men av meg) MEN får jeg en hund igjen så er det ingen som er dumme nok til å komme innenfor. dermed slipper jeg å gå bananas, og tingene mine får være i fred. WIN WIN situasjon:) haha ja ikke sant! kan fort bli høylytt:P men da hører du i hvert fall om det kommer noen! Da ville jeg spurt på en annen måte.. Vakthund skal ikke være annet enn oppmerksom og si i fra. uansett rase.. de skal gjøre det på viset jeg bestemmer.. IW: Jeg har hatt Rottweiler og boxer begge hanner. og skal ha hannhund igjen:) Men Jeg jeg virkelig intressert i en American akita.. noen som har noen innspill å komme med, evt erfaring? Takker alle for svar:) JMA: det er helt klart. en hund som mener mer en å "vokte" er ikke godtatt... ja en usikker og nervøs vokter er ikke noe spøk... det er jeg helt enig i, sosialisering med både mennesker å dyr i ung alder er et "must" ja det har jeg i bakhodet.. men som jeg tenker, så kan det være noe med de fleste raser.. alle har vel sine negative sider? Presa canario er flotte hunder btw:) Takker for svar:)
 10. ace0

  Valg av rase...

  IW: Takker. så ikke den kategorien jeg:) Nei boerboel mener jeg ikke er daffe, klart det finnes begrensninger på en så stor hund, men rask nok i massevis. er andre mastiffer jeg tenker på.. de fleste jeg har vært borti har vært sofa på 4 bein.. men det er nok ikke alle som er sånn heller, derfor jeg søker info her:) er glad i å dra på fjellturer, og overnatting i skog å mark.. men er klart det er dager som jobb og andre ting må komme først.. så da tenkte jeg en rase med middels aktivitetsbehov. hehe nei kan være en utfordring, men god trening fra de er små så kan alle hunder kontrolleres. men uredde og bestemte må de være.. det gjør hunden selvsikker, noe som er bra. takker for et flott svar:) tulip: du må ikke tru alle som skaffer seg en stor og sterk rase har tenkt og slippe den på noen.. meningen med stor hund for min del er: Synes store hunder er fine, og har du en stor hund på tomta, så vil du sansyligvis ikke få uanmeldt besøk.
 11. ace0

  Valg av rase...

  Ja det har jeg også hørt.. så det kan være noe å tenke på.. synes bare mange av de jeg har sett ser rett og slett late ut.. men det er nok bare utseende som lurer. Akita vet jeg trenger mye mosjon og sosialisering. er en ganske dominant og krevende rase.. men fy så fine:) ja det kan jeg gjøre. er lydighet som blir hoved fokus. men skal først å fremst ha en god kamerat som kan være med nesten overalt, og som kan passe på hus og hjem.. konkurranser osv trur jeg ikke det blir. mengde mosjon 1-2 timer om dagen + turer i helger osv.. når det kommer til barnevennlighet, så er jeg ganske åpen, for med trening kan hvem som helst rase klare det:)
 12. ace0

  Valg av rase...

  Hei! Jeg er litt usikker da det kommer til valg av rase... skal ha en stor kraftig hund (da jeg synes disse er finest) Rasen må være en god vakthund, og helst middels energibehov. uten om dette er jeg ganske åpen for forslag. jeg har hatt store hunder før. har kikket på et par raser:(American Akita, Boerboel) men vil gjerne ha deres meninger om disse rasene eller andre dere ville anbefalt. Takk på forhånd:)
×