Jump to content
Hundesonen.no

Caro

Medlemmer
 • Content Count

  594
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

225 Excellent

About Caro

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 07/22/1993

Contact Methods

 • Website URL
  http://onecaro.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Bosted
  i skogen
 • Interesser
  hund hund hund hund & hest. ; )
 • Hunderase
  Border Collie
 • Mine dyr
  2 hester
  ca 80 sauer
  1 hund
 1. Jeg er en Matt Bomer fan til Christian rollen! :):):) Han kan se søt og sårbar ut samtidig som han kan se kald og streng/sint ut!
 2. Caro

  Hva er en god hund?

  For meg er en god hund en hund som er snill, viser glede med hele seg og er god som gull! En suveren, fantastisk hund er en hund som er lydig, men ikke for lydig. Har sett hunder som ikke gjør annet en å sitte helt stivt å stirre på eier og om blikket flyttes er det korrigering med det samme. (trener kontakt selv, men krever det ikke hele tiden). En hund som kan leke og som kan jobbe, en border collie som gjeter sauen rolig og kontrollert for fører er for meg en god hund, en hund som kan ligge å sløve på trappa uten å lage noe oppstyr av at det går noen forbi på veien, en hund som kan gå løs uten å stikke..osv. Det er for meg en god og suveren hund :)
 3. Caro

  Konkurransehund og evnt. BC?

  Jeg har en BC gutt med STORT gjeterinnstinkt, men han har aldri vært interessert i å gjete biler! Han kan ville løpe etter mennesker som løper, men har aldri gjort det, uansett om han er løs eller ikke. Jeg tenker at om du gir hunden masse mental trening og oppgaver den kan løse så slipper du unna mye gjeting slik sett...men jeg lover ingen garantier altså, vet om bc'er som får masse stimul, men som også gjeter biler. Det kan jo trenes bort, idet hunden vil etter bilen så kan du jo lære inn "nei", "stopp", "det holder" eller noe. Treningen jeg gir min voff er lydighet, triksing, agility og gjeting. + masse tur og lek.
 4. Caro

  Smoothie-oppskrifter

  Jeg fant opp min egen her i går, den var nam! Epler, jordbær, bringebær, banan og melk eller fløte, evt en type juice!
 5. Caro

  Sporline/langline til svømming?

  Den plast varianten flyter i vann og kan brukes ved bading! Men vær ops på at den kan tvinne seg om føttene på hunden osv
 6. Caro

  Valpegjengen 2013!

  Gratulerer! håper de kommer 22 juli, da har jeg bursdag!! ;D
 7. Idiot menneske!! Hvor vanskelig er det å bare bære hunden på en bedre måte til en utgang eller noe!! Håper han blir utvist fra alle kamper, treninger og andre lag!!
 8. Caro

  Valpegjengen 2013!

  Jenta vår er hentet! Vi henta henne mandag, hun er så morsom, i det ene minuttet løper hun rundt og er helt i hundre, det neste sove hun! Edit: Klarer ikke sette inn bilder...
 9. Caro

  Ny valp hjemme alene?

  Ta ferie som de sier over her, jeg henta hjem en valp forrige mandag og vi har alt nå starta med alene trening. Hehe, dvs hun blir igjen i stua mens jeg går på kjøkkenet og henter noe, hun er alene i gangen mens jeg er på do, jeg går etter posten mens hun er igjen inne, dusjer mens hun er alene. Vi har en god start, vi bruker goood tid!
 10. Caro

  Gjeting med andre raser

  Det er så gøy å se andre raser gjete! Når jeg skal ha schæfer om noen år skal den definitivt prøves på sau, og nå som svigers kanskje skal ha ser berner sennen så skal jeg kanskje prøve den også! Tenk å lunte med en berner etter sauen ned fra fjellet! *drømmer*
 11. Caro

  Valpegjengen 2013!

  HER er bildet av henne, fikk det ikke frem på forrige post.... Klarer nesten ikke vente!!!
 12. Caro

  Valpegjengen 2013!

  http://<img class="spotlight" alt="" aria-describedby="fbPhotosSnowliftCaption" aria-busy="false" src="https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/181253_10151632366460813_1770776696_n.jpg" style="width: 614px; height: 409px;"> Lille prinsessa er snart klar for å hentes!! klarer ikke å vente, i løpet av neste uke er hun hjemme her!! Har fulgt dette kullet siden det ble planlagt, visste nøyaktig når paringen skjedde, fikk de første bildene av valpene bare noen timer gamle, jeg har fulgt dem fra første stund...og nå kommer hun hjem!! GIRA!!
 13. Caro

  Navn til border collie

  Han er så gossin!!
 14. Caro

  Navn til border collie

  Scooter! Chop Scar Lightning McQueen MC MJ Jazy Check List Aragon Bleezer Blue Mitch Mithrandir DJ Titan Hulken Runway Hatch Hitachi Mojo Reco Agro Hess Shep (uttales chepp) Hehehe, fantasien løper løpsk når det gjelder navn!
×