Gå til innhold
Hundesonen.no

Lailakatrin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  129
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

57 Excellent

5 følgere

Om Lailakatrin

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 10/17/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.lurfjelltinden.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Nordland
 • Hunderase
  Langhåret Collie
 • Mine dyr
  Langhåret Collie: Mikke (Kensington Gate Tokyo By Night, født 24.11.14

Nylige profilbesøk

2,926 profilvisninger
 1. Suzuki SX4

  Noen her som har Suzuki SX4 og hundebur eller hundegitter i bagasjerommet? Veldig lyst på en liten firhjulstrekker men bagasjerommet er for lite til en collie. Men så har jeg sett på bilder at man kan slå ned baksetene og vippe dem opp mot forsetene og dermed få bedre plass bak. Så kanskje det ville blitt plass til bur da? Sjeldent noen sitter i baksetet hos meg så det er ikke stort behov. Men kjekt å ha mulighet i fall det skal sitte folk der. Kan også slå ned bare ett eller to av setene ser det ut som. Har du fått plass til hund i bagasjerommet? Bilde fra nett med to seter slått ned og vippet fram.
 2. HD og AD bilder

  Røntget på nytt fordi veterinæren som tok røntgen første gang syntes hoftene så greie ut men at han plagdes med å få hunden til å ligg bent på røntgenbordet og bildene ble aldri helt rette, men likevel god nok for at nkk ville avlese dem. Så derfor prøvde vi på nytt nå når hunden er mer utvokst.
 3. HD og AD bilder

  Fått svar. Grad A på høyre og C på venstre. Altså opp fra D til C. Han ble røntget da han var 1 år og nå når han er 2 og et halvt.
 4. HD og AD bilder

  Røntget forrige uke.
 5. HD og AD bilder

  Har du bilde av det første røntgenbildet? Syns egentlig at høyteknologiske hofte passer bedre som B enn som C.
 6. Konkurranse - hvor klar var dere?

  Takk for at dere deler deres erfaringer! Tenker også litt at hvis man bare utsetter det så blir man aldri klar og den dagen man eventuelt deltar så blir man kanskje enda mer skuffet hvis det ikke går som forventet Tror jeg bare hiver meg rundt og melder på, og så ser jeg på det som trening og en begynnelse for å se litt hvor landet ligger
 7. Hvor klar har du og hunden din vært før dere meldte på deres første konkurranse/prøve, uansett gren? Hadde dere trent lenge sånn at alle øvelser satt som støpt, eller startet dere før alt var perfekt for å begynne å få litt konkurranseerfaring? Blir nervøs og får dårlig nattesøvn bare jeg tenker på konkurranser Men trent mot klasse 1 lydighet siden hunden var liten og gått på kurs. Han er litt over 2 år nå og i perioder ganske unghundaktig, mens andre ganger er han helt super å trene med og øvelsene begynner å gå ganske greit. Men har han en rebelsk dag så fokuserer han dårligere. Til våren er det lydighetsstevne her. Vurderer å melde på men prøver å ikke ha forhåpninger. Tenker at uansett hvordan det går, så vil vi begge få litt konkurranseerfaring. Hvor klare var dere før dere debuterte? Bør vi vente til høsten i stedet kanskje?
 8. Buss og tog til utstillinger.

  Bruker det gå greit å ta med seg store flybur på tog/buss/taxi?
 9. HD og AD bilder

  Gratulerer 😊 Har du røntget i fjor og på nytt nå eller? hva var resultatet i fjor?
 10. HD og AD bilder

  Det første bildet er av min hund som fikk grad A på høyre side og D på venstre. Ser at det er forskjell og at det glipper litt mellom hofteskåla og hoftekula på hundens venstre. Men samtidig ser ikke kula på høyre side, helt rundt og jevn ut. Til sammenligning med bilder fra hundesele (bilde nr 2) og andre bilder av HD, så synes jeg bildene de har av en hund med grad D på hundens venstre side, ser værre ut enn det gjør på det første bildet her. Lånt siste bildet fra: http://www.hundehelse.no/hd-og-ad-rontgen/ Har slått meg til ro med grad D for lenge siden men synes det er et spennende tema likevel.
 11. HD og AD bilder

  Off så synd lill :/ snakk om uflaks altså! Enda du har gjort så godt som du kunne og bruker tid og ressurser på å gjøre alle en tjeneste ved å importere nye gener. Også er man så uheldig :/ klem!
 12. HD og AD bilder

  Ikke gi deg! Men kjenner nøyaktig hvordan du har har det og skjønne godt at du tenker sånn, særlig siden du har opplevd det samme nylig. Men krysser det vi har for at det går fint. Hvor gammel et hunden? Vurderer å rerøntge Mikke snart. Han er 2 år nå.
 13. Offentlige ettersøk

  1. April 2016 kom det nye regler for ettersøksekvipasjer. For å kunne bli ettersøksekvipasje for det offentlige må man ha godkjent ettersøkshund + gjennomført del 1 av videregående ettersøkskurs. Og være registrert i jegerregisteret før man kan ta del 2 av ettersøkskurset. Betyr det at man må ha jegerprøven? Må man stille med eget våpen? Og ha oppskyting på storvilt hvert år? Har nemlig ikke jegerprøven men vil gjerne drive med ettersøk så fremst hunden blir godkjent. Kan stille opp for lokale jaktlag men tenkte også at det offentlige kunne være interessant. Link til regelverket: http://www.miljodirektoratet.no/no/Tema/Jakt-og-fiske/Jakt-og-fangst/Jakthund/Bruk-av-ettersokshund/
 14. Innbilt drektighet - ivrig hannhund

  Har en hannhund på 1,5 år ca som plutselig er blitt så ivrig på ei 5 år gammel tispe som vi bor sammen med. Hun hadde løpetid i april og da va han naturlig nok ivrig på henne men når den var over ble han seg selv igjen og merket ikke noe til at de var av forskjellig kjønn. Men nå, litt over 2 mnd etter løpetida så er han blitt mer pågående og gjør seg til for tispa. Hun har tidligere hatt en mild form for innbilt drektighet men ser ikke tydelig tegn på det nå. Men kan det være at det er noe innbilt på gang som hannhunden oppfatter før oss? Leste et sted at hunder med innbilt drektighet kan lukte det samme som tisper med løpetid. Men også lest at det ikke stemmer. Hvis hun ikke har det, så kan det jo være at hannhunden min bare har en litt intens fase for tiden. Skiller dem om natta og i perioder ellers sånn at de får være i fred og slappe litt av. Tar også hannhunden bort hvis han maser for mye på tispa. Skal veldig mye til før hun sier i fra så føler at jeg må kontrollere dem litt.
 15. Nytt reglement: Hvilke grunnøvelser hos valp?

  I stedet for å lage en ny tråd så spørr jeg her Hvor finner man de nye reglene og er det avgjort at de kommer? Er det fra 01.01.2017? Finner de gamle reglene og FCI klasse 3 regler gjeldende fra 01.01.2016 her: http://web2.nkk.no/filestore/Jakt_og_bruks/Regelverk_for_jakt_og_bruks/Regelverkgjeldene01.01.20162.pdf
×