Gå til innhold
Hundesonen.no

Lailakatrin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  138
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

62 Excellent

5 følgere

Om Lailakatrin

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 10/17/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Nordland
 • Hunderase
  Langhåret Collie
 • Mine dyr
  Langhåret Collie: Mikke (Kensington Gate Tokyo By Night, født 24.11.14)

Nylige profilbesøk

3,231 profilvisninger
 1. Collie rough

  Her er min collie på 3 år. Kensington Gate Tokyo By Night. Kommer fra Linda Mills hos Kensington Gate Collies i Tønsberg. Fått noen Excellent og reserve Cert på utstilling og konkurrerer i lydighet og trener litt blodspor.
 2. Chodsky Pes (Bøhmisk schäfer)

  Er det flere som har hunder av denne rasen? Virker som det har blitt fler av dem i Norge de siste par årene.
 3. Vil ikke leke på konkurranse/felles treninger

  Takk for tips! Da skal jeg fokusere mer på det. Og dra litt rundt og bare leke. Begynte å lure på om jeg bør slutte å bruke leke eller finne en annen. Men han må kanskje bare bli mer vant
 4. Hei! Er forholdsvis nybegynner i LP konkurranser. Og har oppdaget at når vi trener hjemme, så jobber hunden veldig ivrig og gjør nesten alt for å få belønning i form av godbit eller leke. Men når vi kommer på konkurranse eller på trening på steder med flere folk og hunder, så blir han litt passiv og vil ikke leke. Blir veldig forsiktig og biter nesten ikke i draleken. Men godbiter tar han greit. Ønsker jo å motivere han og at han skal jobbe like mye for meg når vi trener sammen med andre, som når vi er alene. Men han mister innimellom fokus på meg og trenger mer trening på forstyrrelser. Men hva kan jeg gjøre for å få til å leke med han? Får ikke samme drivet med bare å belønne med godbiter. Takker for tips på forhånd.
 5. Ofte på do - vom og hundemat

  Er litt tungvint å må plukke opp flere ganger og her jeg bor er det ingen søppelkasser langs veiene så må drasse alt hjem igjen Muligens vil det hjelpe på min hund å blande inn litt tørrfôr?
 6. Ofte på do - vom og hundemat

  Har forsøkt en stund med linfrø for å se om det skulle hjelpe, men han er som beskrevet i første post. Også uten linfrø. Fått anbefalt å prøve linfrø eller kruskali for å løse opp avføringen i litt i fall problemet med mange doturer var pga treg avføring, men han er likens. Både med og uten linfrø.
 7. Hei! Fôrer morgen og kveld med vom og hundemat. Tilsatt ca 1 spiseskje med linfrø. Prøvd å blande i litt vann men da spiser hunden sjeldent maten. Men han må ofte på do, kanskje 2-3 ganger når vi går tur. Er ikke spesielt hardt ellet løst, men virker som fordøyelsen går litt sakte kanskje? Dette gjør for såvidt ikke noe, men ifm konkurranse så er det jo kjipt å oppleve at hunden plutselig gjør fra seg i ringen. Når man allerede hadde luftet den på tur og trodd at den var ferdig. Når man spør andre som fôrer med Vom så virker det som at det blir ganske lite avføring og bare 1 gang daglig. Noen andre som fôrer med vom som opplever det samme? Hunden er frisk ellers.
 8. Hundehår i vaskemaskinen

  Renser det jevnlig, men kan sikkert bli flinkere og gjøre det oftere Kanskje best etter hver eneste vask:)
 9. Hundehår i vaskemaskinen

  Hei! Etter at jeg har vasket hundeteppe og lignende i vaskemaskinen, så finner jeg hundehår lenge etterpå som fester seg i andre klær og særlig håndklær og vaskekluter. Har forsøkt å legge en vanlig oppvask-svamp i maskinen men den samler bare delvis opp hår. Noen som har tips? Lest at tørketrommel skal være effektivt, men har forsåvidt ikke bruk for det. Men hvis det virkelig samler og fjerner pels, så er det nesten verdt en slik investering.
 10. Suzuki SX4

  Noen her som har Suzuki SX4 og hundebur eller hundegitter i bagasjerommet? Veldig lyst på en liten firhjulstrekker men bagasjerommet er for lite til en collie. Men så har jeg sett på bilder at man kan slå ned baksetene og vippe dem opp mot forsetene og dermed få bedre plass bak. Så kanskje det ville blitt plass til bur da? Sjeldent noen sitter i baksetet hos meg så det er ikke stort behov. Men kjekt å ha mulighet i fall det skal sitte folk der. Kan også slå ned bare ett eller to av setene ser det ut som. Har du fått plass til hund i bagasjerommet? Bilde fra nett med to seter slått ned og vippet fram.
 11. HD og AD bilder

  Røntget på nytt fordi veterinæren som tok røntgen første gang syntes hoftene så greie ut men at han plagdes med å få hunden til å ligg bent på røntgenbordet og bildene ble aldri helt rette, men likevel god nok for at nkk ville avlese dem. Så derfor prøvde vi på nytt nå når hunden er mer utvokst.
 12. HD og AD bilder

  Fått svar. Grad A på høyre og C på venstre. Altså opp fra D til C. Han ble røntget da han var 1 år og nå når han er 2 og et halvt.
 13. HD og AD bilder

  Røntget forrige uke.
 14. HD og AD bilder

  Har du bilde av det første røntgenbildet? Syns egentlig at høyteknologiske hofte passer bedre som B enn som C.
 15. Konkurranse - hvor klar var dere?

  Takk for at dere deler deres erfaringer! Tenker også litt at hvis man bare utsetter det så blir man aldri klar og den dagen man eventuelt deltar så blir man kanskje enda mer skuffet hvis det ikke går som forventet Tror jeg bare hiver meg rundt og melder på, og så ser jeg på det som trening og en begynnelse for å se litt hvor landet ligger
×