Gå til innhold
Hundesonen.no

Missy-

Medlemmer
 • Innholdsteller

  171
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

106 Excellent

1 følger

Om Missy-

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Skogen
 • Hunderase
  Boerboel

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Missy-

  Marvel, boerboel

  Det kan jeg skrive under på at det ikke gjør
 2. Missy-

  Marvel, boerboel

  Gratulerer! Så flott han er Er han diger for å være liten? Eller har Mir krympet i hukommelsen min kanskje, jeg husker han nemlig som en bitteliten fjomp
 3. Missy-

  Fitness-tråden

  Følg med på http://www.kk-67.com/, Mari. Løfteskolen var en stor suksess, så vi skal arrangere i høst også. Det koster hele 0,- kr Det er et innføringskurs i styrkeløft, hvor vi går igjennom teknikk i knebøy, benkpress og markløft.
 4. Missy-

  Fitness-tråden

  Meld deg inn i en styrkeløft/vektløfterklubb om du ønsker å trene riktig styrketrening med andre motiverte folk rundt deg. Man trenger ikke i være så seriøs eller konkurrere for å trene i en styrkeløft/vektløfterklubb For min del har miljøet utrolig mye å si for motivasjon!
 5. Missy-

  Aldri alene, alltid trygg!

  Flott hund og fin film Hva heter sangen?
 6. Missy-

  The Story of Nico

  ADVARSEL: Høy grinefaktor..
 7. Missy-

  Copy+Paste, tør du?;)

  Jeg synes rett og slett det blir for dumt at selvutnevnte eksperter skal komme med slik kritikk mot Dietmar og utsagt om at man skulle klart å gjort en like god jobb som trener! Jeg må nesten le litt. Så og si alle som kritiserer Dietmar har kun trent standard programmer som ikke er tilpasset en selv.. Toppen blir trent AV Dietmar eller Lars Samnøy, de trener ikke "på Dietmar".. En vesentlig forskjell. Toppen sitter ikke å spinner og plotter inn neste mål i cellene selv slik som de fleste som "kjører Dietmar" gjør. Så trener de programmet de selv har satt opp etter beste evne(og ofte overvudert seg selv) uten den store framgangen de forventet også skylder de på Dietmar Jeg selv har trent mye rart og prøvd de fleste programmer, men aldri hadd så bra framgang som når jeg blir trent AV Lars Samnøy.. Nærmer meg 150-90-185 raw. Jeg synes igrunn prestasjonene og tallene til de norske utøverene snakker for seg selv. Men det finnes jo alltid noen som mener de kan bedre! 8 hours ago · Like · 3
 8. Missy-

  Mir Simba

  Bare alle andre hunder som er så små Ikke langt ifra Han tror iallfall at han er en minimops noen ganger..
 9. Jo, de har jo mange typer, men å finne ut hva det er han reagerer på ser jeg for meg kan være en meget lang prosess.. Pjokken er jo bare 10 mnd, så at det bare er en "periode" er meget sannsynlig Skal ikke mye til før jeg blir bekymret vettu.. hehe Har tenkt litt grundigere på det i dag og det virker som romlingen kommer når han har spist veldig lite eller ingenting til kvelds.. Nå er det lenge siden jeg har gått lenge uten mat, men kan erindre at magen min også lager noen liknende lyder om jeg utsetter meg selv for slik tortur
 10. Han slukte maten sin før, men nå tar han det relativt med ro. Han har stort sett veldig ok avføring, fast og fin, men ofte helt til slutt så rinner det litt.
 11. Missy-

  Mir Simba

  BILDESPÆÆM! Ser Mir må øve seg på poseringer.. Slabbedasken! HAHA Hadde en fin dag ute i sola med broder'n til Mir <3
 12. Tydeligvis.. Vi var hos vetrinæren med ørebetennelse to ganger på kort tid og måtte dope han ned og rense skikkelig. Ble liksom aldri kvitt det helt. Så sist vi var der sa vetrinæren at om vi ikke blir kvitt det nå må vi begynne å utrede allergier, men før vi gjør det kan vi prøve å skifte fôr for sikkerhetsskyld. Jeg er bare overlykkelig over at han ikke har middallergi eller liknende Nå er jo ørene hans rene og pene Vi har prøvd å bytte for en del.. Først prøvde vi ett fra Hills, men det rørte han så og si ikke. Så prøvde vi Proplan basert på laks, det virket å være ok, men det er så utrolig små biter på de så han fikk de i halsen og gikk å spytta fôr utover gulvet vårt.. Nå får han Proplan med lam & ris. Har ikke lyst til å bytte fôr enda en gang nå.. I perioder spiser han jo godt uten å vise tegn til å ha vondt i magen.
 13. Missy-

  Boerboel ventetråd

  Fantastisk fin oldefar! Jeg gleder meg til dere får den lille rampen i hus Når det gjelder bjeffing/boffing så var jeg av den oppfatning av at alle boere sier ifra når det kommer noen. Mir er ganske ekstrem på dette, bjeffer, boffer og knurrer om han ser noen på avstand på gården. I går dro vi igjen for å besøke broren til Mir som bor ca 30 min fra oss. Da vi kjørte opp på gårdsplassen sto broder'n i bånd ute der. Når vi kom så han på oss og logret med halen Ikke en enste lyd! Eieren sa at det kunne stå folk på gården i 20 minutter uten at han merket der fordi bikkja lagde ikke en lyd Han er nå 10 mnd og har aldri sagt ifra når det kommer folk, spørs om han fortsetter å være stille som en mus når han blir voksen.
 14. Mir har lenge hadd litt variert matlyst. Noen dager lager magen hans veldig rare lyder, litt sånn romle i magen lyder og på slike dager har han ikke lyst på mat(ikke pølse engang!) og virker litt mer daff en vanlig. Har tenkt på å dra til vetrinæren en tur, men plutselig er han helt normal igjen og spiser opp all maten sin og vel så det.. Men så kommer det en dag eller to i slengen hvor han nesten ser ut til å være redd matskåla si igjen Har vel vært slik av og på over en måned nå? Det startet med at vi byttet fôr fra vom & hundemat til proplan pga ørebetennelse. Han ble faktisk kvitt ørebetennelsen nesten på dagen etter å ha byttet fôr, men Mir var ikke så fornøyd med å gå fra deilig, saftig vom & hundemat til disse tørre kulene.. Noen som har erfaring med noe liknende?
 15. Missy-

  St. bernharden Oscar

  Oscar ser ut som en så utrolig jovial fyr
×