Gå til innhold
Hundesonen.no

Hund med leversvikt


Snattis
 Share

Recommended Posts

Hatt høye leververdier i flere måneder nå, men fikk beskjed om at det var stabilt. Ikke fått noe behandling for dette eller råd om kost eller kosttilskudd.. nå fikk han påvist totalt leversvikt med kort tid igjen å leve. Først nå fikk han noe som skal / kan hjelpe leveren. 
 

Tok han hjem på torsdag fra dyrlegen da var han veldig syk. Klarte ikke gå ordentlig, dårlig matlyst, hadde masse rykninger/tics og virket veldig forvirret. De sa at om han ble verre burde han avlives. De ville også legge han inn på væske (hvorfor? De sa dette var en dødsdom så hvorfor skulle han eventuelt bruke sine siste dager alene i et bur på væske)?.. 

Har undersøkt alt om dette uten å finne noen kur egentlig. Leser at kosthold er det viktigste så gir han det. Han vil uansett ikke ha hverken vom eller tørrfôr lenger. Han får også avføringsmiddel så giftene ikke skal være så lenge i kroppen. I natt kastet han opp, men det er muligens fordi jeg har gitt han alt han har lyst på.. 

Men fra torsdag og idag virker han 90% bedre. Hvordan er det mulig med fullstendig leversvikt? Han har ikke tics lenger, er glad for tur og mat, mer tilstedet og ikke ustødig.

Har undersøkt hjemmeavlivning og urner siden han kom fra dyrlegen så alt er klart om han blir raskt verre.. men jeg håper jo på det beste.. noen som har hatt hund med samme problem og hvordan gikk det? Dyrlegene som er spesialister på indremedisin vet ikke hvorfor dette har skjedd eller hva som er galt, de er heller ikke sikker på noen diagnose, bare at leveren ikke fungerer og verdiene hans er så høye at maskinen ikke kunne lese de 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...