Jump to content
Hundesonen.no

Feste hundebur i varebil med dobbeltgulv


Recommended Posts

Hei hundefolk! Jeg har endelig byttet ut Yarisen med en Caddy, som var på god tid siden jeg har en 40 kilos hund jeg må ha med meg rundt. Har kjøpt et gammelt Kelabur som jeg har planer om å restaurere med litt benar-olje på sponplaten og zinkspray på rusten (gjerne si ifra om dette er en dårlig idè). Nå, hvor jeg står litt fast er hvordan jeg skal feste buret. Er veldig opptatt av sikkerhet, som er grunnen til at jeg endelig kjøpte ordentlig bil og bur, så ønsker å feste buret skikkelig, og helst ved skilleveggen (har skyvedører på begge sider).

Problemet er at dobbeltgulvet ser ut til å kun ha fire festepunkt, et i hvert hjørne, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal feste buret skikkelig. Kan noen dele noen tips? Må jeg bolte fast mer festepunkt? Ønsker i utgangspunktet ikke å bolte fast buret i gulvet, men om dette er eneste løsning gjør jeg det. 

Tenker å feste det med jekkestropper/løftestropper som tåler noen tonn. Hva tenker godtfolket?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Jeg hadde en hund som var allergisk mot midd, og han fikk V&M og ris ved siden av så han ikke skulle bli så hard i magen.  Synes i dag at RAW funker bedre enn V&H. De blir ikke så harde i magen av det   Vet om noen som bruker kokt/stekt søtpotet som godbit. 
  • Støv og lagermidd er vanskelig. Veldig mange dyrleger og dyrebutikker selger allergifor, men lagermidd er noe som oppstår i alt tørrfor (og tørre godbiter). Jeg anbefaler vom og hundemat, samt ting som agurk og gulrot som godbiter. Her må man prøve seg frem til man finner noe hunden liker godt nok til å bruke som belønning. Man må også se på hvordan livet til hunden er. Hvis den sover på soverommet, så er det kjempeviktig å få den tilvendt å sove et annet sted, for det er den verste plassen en allergihund kan oppholde seg. Avhengig av hvor alvorlig allergien er, så må man kanskje ta en del grep rundt hundekurv, sofabruk, støvsuging og husarbeid. Dersom det er proteinkilder hunden reagerer på i tillegg, så er det bare utprøving/utelukking som funger for å finne ut nøyaktig hva som er problemet, sånn at man kan unngå det. Allergi hos hund er kjipt og kan være vanskelig å håndtere, men det er viktig å gjøre det man kan.  
  • Hun skulle ikke bruke det lengre når jeg sa hvor dårlig Frolic var. 😊
  • Det er iallefall støv allergi og midd også tror jeg.  Og mye annet. Husker ikke alt som sto på arket.   
  • Så flott LØJ! 😊 Jeg har glemt å sjekke om jeg har fått svar, tenkte ikke på at jeg ikke fikk varsler 🙈 Har sendt deg melding! 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...