Jump to content
Hundesonen.no

Dagene etter kastrering... Noen som vil dele erfaringer? ?


Recommended Posts

 

Heisann? Tirsdag ble hunden vår kastert. Han prøvde først kjemisk kastrering i 5 mnd, og hadde så god virkning av den, at vi ble anbefalt kastrering.  

Dette pga at han har hatt et enormt stressnivå hver gang en tispe i nærheten har løpetid (og det er mange tisper her), og i tillegg veldig stressa ved møte av hannhunder etter at han fylte 2 år. Nå blir han snart 3 år.

Etter operasjonen på tirsdag var han naturlig nok veldig slapp, han hadde tydeligvis veldig vondt da vi kom hjem, pep og pep, men med smertestillende kom det seg. Sov mye. 

I dag er det fredag, og han vil fortsatt helst bare være inne i buret sitt. Han viser ingen glede, og vil helst bare sove. Det virker også som at stingene plager han, og at han synes det er ubehagelig å være så barbert baki der... Kragen ble han hysterisk redd for, så vi ble anbefalt å prøve med body/sparkebukser. Det fungerer  Ok, men han syns ikke d er helt topp. Noe må jo dekke såret, slik at det får fred og kan gro fint uten infeksjon. 

Han kommer ikke frivillig ut for å spise. Vi må lokke han ut med en godbit, men da spiser han. Og drikker litt ila dagen. Så tror nok at han får i seg den næringen han trenger. 

Når vi skal ta han ut for å tisse/bæsje, så stritter han veldig imot, og både halen og ørene henger nedover... Vi klarer å lokke han med, men da bare suser han rundt, og vil gjerne sette seg ned og ake rumpa... (pga stingene vil jeg tro...)

Han får fortsatt ONSIOR smertestillende... Kan det være de som er årsaken til at han er så sliten og «apatisk»? 

Hvilke erfaring har DU med din hund? 

Håper på Ok svar?

Edited by FrøkenO
Link to post
Share on other sites

Hvordan ser såret ut? Synes ikke det høres normalt ut at han skal være så påvirket mange dager senere. Når min ble kastrert reagerte han på stingene og måtte etter en ukes tid inn til ny operasjon, men da så vi på såret at det ikke var som det skulle. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×
×
  • Create New...