Guest Jonna Skrevet 2. Februar 2018 Rapporter Skrevet 2. Februar 2018 Har noen hørt om lignende tilfeller i Norden? Er nevnte bakterie tilstede i Nordisk kyllingproduksjon? "....Dr le Chevoir says the bacteria Campylobacter is now considered a triggering agent in up to 40 per cent of GBS patients. It is present in undercooked chicken, unpasteurised milk products and contaminated water." https://pursuit.unimelb.edu.au/articles/raw-chicken-linked-to-paralysis-in-dogs Siter
Turb Skrevet 2. Februar 2018 Rapporter Skrevet 2. Februar 2018 Kanskje den her er litt oppklarende?https://forskning.no/bakterier-sykdommer-dyresykdommer-veterinaermedisin/2008/11/fakta-om-campylobacteriose-og Vi har et litt annet klima enn australia og vi har en veldig god matsikkerhet. Siter
Guest Jonna Skrevet 2. Februar 2018 Rapporter Skrevet 2. Februar 2018 Akkurat nå, Turb skrev: Kanskje den her er litt oppklarende?https://forskning.no/bakterier-sykdommer-dyresykdommer-veterinaermedisin/2008/11/fakta-om-campylobacteriose-og Vi har et litt annet klima enn australia og vi har en veldig god matsikkerhet. Ja jeg hadde en magefølelse på dette med klima. Men man tenker jo litt når man driver med bla råforing. Siter
Turb Skrevet 2. Februar 2018 Rapporter Skrevet 2. Februar 2018 Akkurat nå, JeanetteH skrev: Ja jeg hadde en magefølelse på dette med klima. Men man tenker jo litt når man driver med bla råforing. Generelt er jeg ganske stolt av Norsk matsikkerhet og hvor flinke vi er med testing og konsekvenser av resultatene. Men jeg tror at om man råforer så må man være veldig nøye med hygiene. 2 Siter
Turb Skrevet 2. Februar 2018 Rapporter Skrevet 2. Februar 2018 Jeg kan jo også tillegge at desto mer jeg leser om matsikkerhet og antibiotikaresistens bla desto mer paranoid blir jeg. Litt OT, men jeg er feks alltid bekymret for om det som går til hundemat blir testet like strengt som det som går til mennesker... Siter
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.