Aussieglis Skrevet 25. Desember 2014 Rapporter Share Skrevet 25. Desember 2014 Fikk to deilige lammeskinn i julegave.. De er ikke så lange i pelsen og skal ligge i sofaen. Etterhvert. For nå stinker de fjøs! Skinnsiden er myk og god, og jeg klipte av en liten bit som overlevde en tur i vaskemaskinen på ullprogram sammen med ull-tøy. Den ble ikke stiv, men den luktet enda sau.. :/Jeg har dynket begge i talkum og ristet, samt hatt det ene ute i nysnø og -17 grader mens jeg gnudde det inn i snø og lot det ligge 10min. Skulle latt det ligge over natten, men jeg gjorde det i parken i mangel på hage.. Kan jeg fryse de i fryser tro? Vil det hjelpe?Antar jeg bare må fortsette for å få ut mer av den naturlige oljen fra pelsen også vaske det i lanolin-såpe kanskje, evnt baby-såpe.. Men fins det andre tips og triks tar jeg gjerne imot de Skinna er tydelig i god kvalitet og jeg gleeeder meg til å kunne ta de i bruk. Emma også, hun syns forsåvidt de lukter fint allerede hun *ler* Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Yellow Skrevet 25. Desember 2014 Rapporter Share Skrevet 25. Desember 2014 Har kastet lammeskinn i maskina flere ganger og det har alltid gått veldig bra, men de har aldri luktet, så vet ikke om det fjerner all fjøslukt heller. Men verdt å prøve, og sikkert lurt å bare bruke litt Milo. La til: Så først ikke at du alt hadde prøvd å vaske en bit, men brukte du da tøymykner med lukt og? Ellers er det bare å fryse og lufte det, ja. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Aussieglis Skrevet 25. Desember 2014 Forfatter Rapporter Share Skrevet 25. Desember 2014 Jeg brukte bare en dæsj milo siden jeg vasket ullsokker etc. samtidig. Hjalp nada. :/ Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Annik Skrevet 25. Desember 2014 Rapporter Share Skrevet 25. Desember 2014 Er ikke eddik vidundermiddelet for alt her inne da? Det skal jo fjerne lukt også? (Advarsel; jeg har ingen aning om hvordan ull tåler eddik) Men det kan være verdt å prøve med den biten du allerede har klipt av? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.