Jump to content
Hundesonen.no

Hakk i tann


buddy13
 Share

Recommended Posts

Småtten har fått et lite hakk i en fremtann. Tanna virker litt gråaktig, men husker rett og slett ikke om denne er slik til vanlig eller ei, pusser tennene hans ca annenhver dag. Hakket har kommet i dag, han har vært ute i hele dag, og må ha tygget på noe.

Bør jeg ringe vet i morgen? Er det farlig med et slikt hakk? Han er 11 mnd.

Link to comment
Share on other sites

Hvor stort er hakket? Ser du nerven?

Dvergpuddelen vår knakk den ene fortanna og vi dro til veterinær for å sjekke det, for jeg er litt hønemor :P Men det hadde vi altså ikke trengt å gjøre, for veterinæren bare kikka fort på tanna og fastslo at dette ikke var noe å stresse med, men at vi skulle følge med på om det ble rødt eller hevelse i tannkjøttet rundt eller om det knakk av flere biter. Dette var for en god stund siden (tror jeg skrev en tråd her inne om det, søk hvis du er nysgjerrig på tips jeg fikk :) ), og det har ikke skjedd noe mer med tanna. Så det eneste gode som kom ut av det veterinærbesøket var at vi fikk en attest på at det er en skade og ikke medfødt tilfelle en dommer spør om det på utstilling.. Også fikk jo visakortet varmet seg litt :P;)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bra at du ikke ser nerven da, for da er det jo ikke så dypt ;) Men det at den har en annen farge enn resten av tennene er jo kanskje ikke så bra tegn.. Har aldri hørt om det eller opplevd det før.. Så det kunne jo kanskje vært en ide å ringt veterinæren for å høre hva det kan være og om de mener at du bør komme inn og sjekke det? :) En blågrå tann kan jo være tegn på at noe er galt..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...