Annik Skrevet 1. Mars 2013 Rapporter Share Skrevet 1. Mars 2013 Lager dere godbitene selv? Eventuelt har noen oppskrifter du kunne tenk deg å dele? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
bisQuit Skrevet 1. Mars 2013 Rapporter Share Skrevet 1. Mars 2013 Eg lager det meste selv ja. Består stort sett av Tørket lever (med varierende "smak") og Vohdding. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bellare Skrevet 1. Mars 2013 Rapporter Share Skrevet 1. Mars 2013 Pleier å tørke kotelettar innimellom, men burde vel eigentleg gjere det oftare, og med forskjellige ting å tørke Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Yellow Skrevet 1. Mars 2013 Rapporter Share Skrevet 1. Mars 2013 Lager selv, ja, og bruker kun rent kjøtt/innmat som jeg tørker eller evt. koker. Skjærer opp i små biter og tørker i ovn på svak varme, i kjøleskapet på en tallerken i ca. et døgn (snur de etter ca. 12 timer), eller på en flate i fryseren (tar lengst tid, når man har godbiter fra før av). Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.