Gå til innhold
Hundesonen.no

3 flotte godlynte basset hannhunder 9 mnd selges til redusert pris


Gjest
 Share

Recommended Posts

Da Dolly fikk valper fikk hun er stort kull. Og ennå er der tre hannhunder som ikke er solgt.
Disse tre er kjempefine, kjælne og søte basset hannhunder, som passer til familier, gjerne barnefamilier, som ønsker seg en rolig, godlynt og omgjengelig hund. De er selvfølgelig, nå 9 måneder gamle, helt husrene. De er godt vant til barn i alle aldre, til katt, og til andre hunder og andre hunderaser. God fysikk, vant til minimum to lange turer i skog og mark hver dag.
Kortbente hunder med betydelig substans. Velbalanserte, og fulle av kvalitet. Det er viktig å huske at dette skal være en hund som kan arbeide og må være i stand til det den er ment som. Den må derfor være kraftig, aktiv og i stand til å være utholdende i marka, noe alle disse tre er vant til.
Stor utholdenhet under drivende jakt, har instikt for å arbeide i flokk (pack) Har et dypt, klagfullt mål. Fredelige, aldri aggressive eller sky. Hengivne.

Guffen og Donald er tofargede gule og hvite, kraftige hanner. Donald har et velproposjonert utseende over hele linja og egner seg derfor også for utstillingsbruk.Kraftig ansikt med litt mer rynker i panna enn Guffen. Donald er også det største matvraket av de to. :)

Snipp er tricolour, sort, gul og hvit. Slankere og noe "edlere" utseende enn sine to brødre, og trenger mer kontakt gjennom hele dagen enn de to andre. Han bør derfor komme hjem til noen som stort sett er hjemme på dagtid.

Er du interessert i en fredelig, trofast og rolig venn, som liker å kose seg inne og samtidig aldri sier nei takk til turer ut, kontakt Astrid på tlfnr 481 01 898.

Pris diskuteres ved kontakt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De norske/nordiske basseter står det bra til med. (De sydeuropeiske er en annen historie…..) De fleste er i et sunt hold, har ikke veldig mye folder osv. I dette kullet (min venninnes kull, ikke mitt) som hadde 11 valper totalt er der kun en som har litt for tunge øyne. Og så er der en som nesten ikke har folder overhodet, faktisk i så liten grad at hun ikke fyller rasestandarden pga mangel på folder. Og alle på kullet er i god fysisk form, er ute på 2 − 3 lange turer hver dag i skog og mark. Slanke, sterke og gode drivende jakthunder.

I det hele tatt veldig friske.

Så basseter i Norge er ikke en syk rase, overhodet. Jeg trodde det selv en gang i tiden, men har helt endret syn etter å ha møtt mange av dem og ikke minst etter å ha fulgt dette kullet nå siste året.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gode drivende jakthunder? Så bra!! Ser du også skriver de har et klangfullt mål. De få BH jeg har hørt om at jager litt, har svært grovt, tørt mål. Hvordan er lostidene deres, målbruk, søk?

Hvis du er interessert i valp derfra så ring oppdretter og spør. Hun kjenner alle detaljene. De har loset elg flere ganger. Utenom jakt riktignok, men de bor midt i svært elgtett område, og er mye ute på tur.

Flere av valpene på kullet er allerede solgt til erfarne jegere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...