Gå til innhold
Hundesonen.no

Tørking av luftrør


Gidske
 Share

Recommended Posts

Da var første helg i elgjakta ferdig, og jeg har fått med masse snadder til hundene. Ca 4 kg lever er blitt til fryste godbiter/lunsj, lungemos er pakket og fryst, pluss noen bokser med "hundekjøttdeig".

Nå sitter jeg igjen med lufterør/pusterør fra to hjort, og har lyst til å tørke de til snacks. Hvordan gjør jeg dette? Antar at jeg må stille inn ovnen på lav temperatur og steke lenge, men hvor mange grader og hvor lenge? Lønner det seg å kutte opp rørene i mindre biter nå som de er ferske, eller er det lettest å gjøre det etterpå?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...