Gå til innhold
Hundesonen.no

få tisse turen morsom


Krilo

Recommended Posts

Ja, nå synes Leo plutselig at det ikke er noe gøy å komme til døra når vi skal på tisseturer, han legger seg paddeflat, later som han sover og nekter å høre når vi roper på han :P kan til nød klare å lokke han med en godbit forran nesa på han og helt frem til døra for å få på bandet, men når vi da kommer ut legger han seg paddeflat igjen.. Og på hver eneste tur så tisser han jo, så han må jo på do.

Men ja, er det noen som har noen forslag/idér for å få tisse turene morsomme? når han tisset ute i starten fikk han godbit og masse ros, men godbitene ville han plutselig ikke ha mer, trengte ikke lenger vist, så nå er det bare ros og kos.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor trenger tisseturene være så innmari morsomme da? Turene ut blir morsomme tidsnok, når hormonene strømmer på ;) Selvsagt legger han seg paddeflat, da får han jo godbit for å gå til døra, tjohei! Valper er noen ganger mye lurere enn de burde være :getlost:

Jeg hadde gått for en "no nonsense"-taktikk; valpen skal ut, basta. Legger den seg paddeflat, så får dere bare bære ham ut, da. Eller, enda bedre, bare klipse på ham båndet og ta ham ut uten forvarsel :) Så får han kjede seg så mye han orker ute, han kommer jo ikke inn før han har tissa uansett! Ikke for det, etter at han er ferdig med å tisse, så kan dere jo iblant leke litt, finne på noe gøy, gå på en liten oppdagelsesferd eller noe; men ikke belønn at han nekter å gå ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...