Gå til innhold
Hundesonen.no

Nødhjem/midlertidig hjem


Guest Belgerpia

Recommended Posts

Guest Belgerpia

Snill og grei groenendael hannhund født i 2008 søker midlertidig hjem i påvente av at man finner nytt permanent hjem til han.

Morris har nemlig ved ett par anledninger (kommet seg ut av hundegården) underholdt seg selv i naboens sauehage - han har ikke gjort noen skade, bare lekt seg - men hverken bonden eller sauene har humor nok til å synes det var det minste morsomt, og nå har bonden begjært hunden avlivet. Politiet mener imidlertid at problemet kan løses ved at hunden omplasseres.

Oppdretter har ikke anledning til å ta hunden hjem pr. dags dato da hun allerede har fem hunder som ikke er "hennes" boende, dermed trenger man en nødløsning for Morris.

Alternativt - om man ønsker en roligere, voksen variant så kan man låne en av de andre oppdretter har hjemme for å gjøre plass til Morris der.

Noen som vet om noen som kunne tenke seg å låne en hund for en periode?

Kontakt anne.grete@woodshine.no - eller ring Anne Grete på 64 86 56 55/ 91 78 75 98 (telefon er det lureste da hun er litt ustabil på nettet *ler*)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan er han mot andre hunder da? Og hvor er han nå?

Om oppdretteren er villig til å betale noe av matkostnadene og ev frakte ham hit så er det vel ingen umulighet (foruten at jeg må snakke med gubben først)

Jeg har jo to groenendael hanhunder, men så lenge han ikke er en gutt som prøver å dominere så er det ikke noe problem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...