Stripa Skrevet 28. Juni 2009 Rapporter Skrevet 28. Juni 2009 Litt merkelig overskrift, men jeg fant ikke en bedre formulering. Har alltid hørt at man skal ta maten over i noe annet etter at man har åpnet f.eks en maisboks, og man ikke bruker alt opp på en gang. Men ingen kan si meg hvorfor! Det skjer visst noe med denne boksen når det komer luft inn og maten blir "farlig". Jeg har aldri vært nøye på dette og jeg lever nå enda, men kan noen forklare meg hvorfor dette er farlig?
BDD Girl Skrevet 28. Juni 2009 Rapporter Skrevet 28. Juni 2009 Tror det er noe med metaller som ikke er bra for oss, aluminium bl.annet, som da preger smaken når det komer luft til.
M.J Skrevet 28. Juni 2009 Rapporter Skrevet 28. Juni 2009 Her er en gammel artikkel(fra 2001), hvor det står litt om dette: http://www.nrk.no/programmer/tv/puls/spor_legen/1350828.html
Fanny Skrevet 28. Juni 2009 Rapporter Skrevet 28. Juni 2009 http://www.slv.se/sv/Fragor--svar/Fragor-o...ig-konservburk/
PsychoLynx Skrevet 30. Juni 2009 Rapporter Skrevet 30. Juni 2009 Hmm, intr... Jeg tømmer mer eller mindre alltid over fra boks til plast om noe må lagres. Ikke fordi jeg har tenkt at dette kan være farlig på noe vis, men fordi man ser at boksene til feks ananas blir svarte og ekle nedi etter å ha stått noen timer, og det da ikke ser særlig deilkat ut å spise av det igjen. Men dette gjelder jo hovedsaklig ananas/mais eller lignende. Burde jeg da tenke det samme med feks leverposteibokser? Brusbokser osv? Leverposteiboksene blir jo ikke sånn ekle nedi som feks ananas.. Brusboksene SER man jo ikke nedi? (ikke for det, problemet med brus er her sjelden hos meg. Jeg takler ikke doven brus) Men, hmmm ja?
Recommended Posts
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar