Jump to content
Hundesonen.no

Nyttårschat 2008


Espen

Recommended Posts

Selvsagt skal vi ha nyttårschat i år også :ahappy:

Det blir som ifjor en IRC basert chat - dvs at du enten kan bruke en IRC klient til og komme inn på chatten, eller du kan gå inn via vår webchat.

Webchat:

For og bruke webchat må du ha java,

Java laster du ned og installerer herfra:

http://www.java.com/en/download/windows_xp...www.java.com:80

Trykk free download, og følg dette step for step.

Deretter kan du trykke chat øverst i menyen (ved siden av retningslinjer)

Hvis den skulle bli full, har du mulighet til og gå inn her også: http://doggis.no/forum/index.php?automodule=javairc

Klientchat

Det finnes masse klienter til IRC, den letteste til windows er kanskje mIRC. Den har en 30 dagers demo (noe som bør holde til over nyttår) - mIRC kan du laste ned her: www.mirc.com

Her er en forklaring på hvordan man installere mIRC: http://www.mirc.com/install.html

Når du har installert det, fyll ut de 4 feltene (full name, email adress, nickname, alternative). Det trenger ikke være ekte navn og ekte epost :)

Deretter trykker du ok.

Skriver i tekstboksen: /server irc.homelien.no

Du får nå opp en boks med kanalvalg, her skriver du Doggis

Du skal nå være inne i chatten

3. løsning.

Gå via www.mirc.no

Fyll inn ønsket brukernavn etc. Forandre ikke noe annet.

På kanal velger du: Doggis

Koble til..

(dette krever også java)

Link to comment
Share on other sites

Webchat

Hvis du ikke kommer inn pga av feilmelding i selve chatten, prøv og skriv:

/server

Deretter mellomrom

Så skriver du en av disse:

irc.inet.tele.dk

efnet.xs4all.nl

irc.easynews.com

irc.Prison.NET

irc.servercentral.net

irc.efnet.pl

irc.he.net

irc.efnet.nl

irc.mzima.net

efnet.demon.co.uk

irc.homelien.no

irc.shoutcast.com

irc.efnet.ch

irc.inter.net.il

irc.eversible.com

irc.igs.ca

irc.vel.net

foreks: /server irc.inet.tele.dk

Det kan være du må skrive /join #doggis etterpå for og komme inn i kanalen :ahappy:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det virker jo som at de det er snakk om i artikkelen tar godt hensyn til valpenes behov og utøver god dyrevelferd, og det er vel og bra. Uansett synes jeg det er skummelt med slike trender som involverer dyr, spesielt fordi man aldri vet hvordan det kan utvikle seg. Med en såpass stor etterspørsel, kan vi liksom ikke se bort ifra at det kan skapes mange useriøse aktører som ikke setter valpenes velferd i absolutt første rekke. Forholdene man har sett i utlandet som blir beskrevet i artikkelen er jo ren tortur…
  • Hvis han gjør fra seg rimelig raskt om morgenen så tenker jeg at han faktisk må ut da. Du sier ikke hvor ung, men det kan ta litt tid før de lærer seg å sove hele natta. Men det kan være at han også bare har behov for å røre litt på seg eller bytte liggested, så jeg ville prøvd uten bur.
  • Kast buret på søppeldynga der det hører hjemme.  Her er det ingen som står opp ‘før tiden’ med mindre det er snakk om dårlig mage eller lignende . De sover da også i sengen eller i kurver på gulvet for de som ønsker det.
  • https://www.nrk.no/stor-oslo/valpeyoga-har-kommet-til-norge-_-dyrebeskyttelsen-vil-ha-forbud-1.16816919 Pengegriske ‘grundere’ utnytter små hvalper til inntjening. Tragisk å se at over 40 % svarer at de vil benytte seg av tilbudet. Kanskje ikke overraskende når man ser hvor mange som stadig anskaffer seg vandrende lidelseshistorier på fire ben ..  Håper Dyrebeskyttelsen får gjennomslag her. 
  • Et lite problem, men kanskje noen har et tips eller to?  Har en unghund som våkner litt tidligere enn jeg ønsker på morgenen. Han våkner opp mellom 05.30 og 06.30. Før jeg fikk hunden våknet jeg av meg selv og sto opp en gang mellom 06.30 og 07.00. Tidsmessig er ikke dette noe stort problem, jeg får sove nok selv om jeg står opp 05.30. Jeg ønsker imidlertid ikke å stå opp før jeg må. Vil heller ha den timen på kvelden. Han pleier å sovne av seg selv på kvelden og vi legger oss rundt kl 22. Luftetur umiddelbart før han legger seg for natta. Har prøvd å ha han våken lenger, men det hjelper lite, det er bare jeg som får mindre søvn da. Hunden våkner og starter med å bevege seg litt i buret, strekke seg, og etter litt tid blir det piping/klynking. Jeg pleier å våkne da og han slutter med lyder når han vet at han har greid å vekke meg. Hvis ikke jeg våkner(svært sjeldent) så begynner han å bjeffe. Jeg er ganske sikker på at dette er noe jeg kunne løst ganske lett med ignorering og at jeg venta han ut. Utfordringen min er at jeg bor i blokk og har naboer jeg ikke ønsker å forstyrre med lengre bjefferunder på morgenen. Han lager nok lyd ellers. Vi pleier å ta en rask tur ut når han våkner, og da både tisser og bæsjer han ganske raskt. Rett inn igjen. Jeg er heller ikke helt sikker på om han da våkner fordi han må på do, eller om det er et potensiale for litt mer sammenhengende søvn. Han har fint greid å dressere meg til å stå opp litt før jeg vil, men jeg har latt det skje da det er viktigere for meg å ta hensyn til naboenes velferd.  Er det noen som har noen tips til hvordan man kan få hunden til å sove litt lengre på morgenen?   
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...