Jump to content
Hundesonen.no

Viktig informasjon FØR du oppretter ny tråd


Recommended Posts

Hei!

Før dere poster en ny tråd, bør dere sette dere inn i retningslinjene for forumet. På den måten blir det mindre arbeid både for dere og for moderatorene som eventuellt må inn å endre/slette informasjon, for så å ta dette på PM med hver enkelt.

Overskrifter:

Her kan du fortelle om din hund, og eksempel på en god overkrift er: "Border Collie - Max", "Old English Sheepdog - Caira", " Labrador Retriever – Tango" osv..

I stedet for å lage ny tråd for hver gang du vil fortelle noe nytt om din hund, så lager du heller en ny post i den eksisterende tråden som omhandler din hund.

Dette er for at det skal bli lettere for brukere som ønsker å følge med på poster vedr. enkelte hunder, da kan man bare sjekke den ene tråden i stedet for å gå gjennom mange. Det vil også spare plass, og vi får et ryddigere forum.

§2.3

Bilder over 550x400px / 400x550px og 80KB skal IKKE lastes opp i forumet. Trenger du et sted å laste opp bildene dine, kan du f.eks. benytte deg av:

- Hundesonen.no's galleri

- Imageshack

- Photobucket

- Imgspot

- Putfile

Du kan så legge en lenke eller thumbnail i tråden til de bildene du ønsker å vise frem. Maks størrelse på bilder linket fra andre nettsider er 800x600px.

Takk for at du tok deg tid til å lese dette!

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Ja, hun sover i armkroken under to dyner så jeg tror ikke hun fryser om natta i hvertfall. Om dagen ligger hun stort sett innpakket i dundyne/saueskinn, men hvis hun skal være alene hjemme går hun i gangen og legger seg og der er det iskaldt... Hittil har jeg slått på varmen når jeg går hjemmefra hvis hun skal være alene, men strømregninga begynner å se skummel ut 
  • Det kommer ann på hva parringsavtalen dere mellom sier. Er det avtalt betaling, så er det hva hannhundeier har rett på.  Det sagt, så er parringsvalp også normalt sett noe en oppdretter ønsker at hannhundeiere mottar, da det forteller noe om sistnevntes tro på kombinasjonen. Det er dog vanlig at oppdretter har førsterett på valp til seg selv først og fremst, deretter til hannhundeier.  Til syvende og sist er det viktigste å ha en god dialog med hannhundeier, det er tross alt denne som skal skrive under på parringbeviset som gjør at valpene kan registreres. 
  • Har en hannhundseier krav på 1.retten på en valp etter parring.De ville først ha penger så ble det endret en mnd etter parring. 
  • Altså det kan gå fint. Er í samme situasjon som dere med barn no 3 og vurderer hund. Men har kommet frem til at valp blir for mye, og jeg kan ikke følge opp en valp og to små barn samtidig, eller jo det kan gå men travelt blir det 🤔 og tenker at man går med konstant dårlig samvittighet, enten at hunden ikke får det hen trenger eller barna blir nedprioritert...  Spesielt de rasene du vurderer, grusom blanding som jeg ikke skjønner at noen vil ha, to raser som er avlet for å jobbe hele dagen nesten hele året, på to forskjellige måter, som så skal bo i en rolig familiehverdag. Det må være sykt krevende å ha en sånn blanding...  Grøsser av tanken 🤣   Ja der tok adhd min over 😅 men min konklusjon var at en omplasseringshund passer bedre på dette tidspunktet i livet.  Lykke til +
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...