Jump to content
Hundesonen.no

Lille Diva Gjemmer seg!


heisor1

Recommended Posts

God morgen!

Min Diva på åtte år har nå gjemt seg under sengen min i 1,5 døgn og jeg har prøvt alt mulig for å lokke henne frem.

Hvis jeg prøver å ta henne hyler hun og begynner å knurre.Hun har ikke spist,drukket eller tisset siden Torsdag ettermiddag.

Jeg kan nevne at jeg er syk og har vært innlagt på sykehus 1 uke og kom hjem Onsdag.En niese av meg passet henne her hjemme hos meg denne uken, og det gikk veldig bra ifølge henne.

Vær så snill,kan noen gi meg et tips hva jeg kan gjøre?

På forhånd takk

Heidi

Link to comment
Share on other sites

Det kan være hun har forstoppelse eller noe, schipperen vår oppførte seg hvertfall slik når hun hadde det. Hylte når vi tok på henne, ville ikke ha mat og gjorde ikke i fra seg. Jeg ville fjernet sengen og tatt henne til dyrlegen så varsomt som mulig.

Link to comment
Share on other sites

Jeg sier meg veldig enig med Ida. Få denne niesen som har passet henne til å hjelpe deg slik at du kan få henne til en vet for å få henne sjekket.

Og det kan selvfølgelig også være en veldig vonbråten hund du har med å gjøre. Altså, hvis du ikke har for vane å være vekke fra henne OG hun merker at du er syk, så kan dette selvsagt ha en innvirkning på henne. Men jeg ville funnet det mer naturlig at hun var veldig innpåsliten ENN at hun dro seg vekk fra deg. Det at hun gjør det sistnevnte får meg til å tenke at hun har det veldig vondt... Så en veterinær er tingen etter mitt skjønn.

EDIT: under sengen din?? Er du kanskje sengeliggende for tiden? Da kan det jo også være at hun har plassert seg der for å sørge for at du er trygg og at hun ikke blir tvunget til å dra fra deg? Man skal være forsiktig med å menneskeliggjøre dyr, men det er en tanke jeg gjør meg.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Er det ingen i nærheten som har en hund du kan låne? En oppdretter med flere hunder, eller noe? Nå var jo det for min og Odins del, men når jeg ikke orket å konkurrere med ham mer så gikk jo Lisa her på forumet konkurranser med ham. Men ja, livet som hundeeier er jo veldig i faser. Fra valpestadiet og få dem til velfungerende hunder i hverdagen, til å kunne ha dem med på aktiviteter og konkurranser, og så når de ikke er med på alt lengre igjen, og trenger mer oppfølging  helsemessig.
  • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...