Gå til innhold
Hundesonen.no

Røyter bokstavelig bort her i huset...


Bonitapia

Recommended Posts

Bonita røyter som bare det. <_< Støvsuger hver dag, og av og til to ganger om dagen. Børstet henne i en time i går, og da begynte det endelig å vises på børsten at løshårene minket litt i allefall.

Men pussig nok har hun aldri hatt så fyldig og fin pels noen gang. Pelsen under halsen, buken og buksene (skjørtet) hennes er skikkelig fyldig. Er en skikkelig stolt matmor :rolleyes: Endelig er pelsen nydelig. Men så var det den røytingen da. Huff og huff.

Snodig at hun alltid røyter på den her tiden av året. Aldri ellers. Hmm. Noen som kanskje har en forklaring på dette fenomenet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har samme problemert med tispen her, hun røyter to hunder for dagen, hele året.. Jeg tror at dette kommer av stress, da hun er en tispe som stresser endel..

Har fått det litt minket med bruk av rapsolje og superpels, men vi har laaaangt igjen enda.. vil tørre å påstå at hun røyter like mye på en dag som guttene tilsammen gjør i en uke.. og likevel har hun flott og fyldig, blank pels!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun bytter kanskje over til vinterdrakten?

Blir mye røyting da.. men litt merkelig om hun ikke røyter på våren igjen da.

Min røyter litt hele tiden, men nå som vinterpelsen er på plass (og vi har byttet fôr) så røyter han nesten ingenting og pelsen er tjukk og fin:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...