Gå til innhold
Hundesonen.no

hjemmelavede leverhundekiks


Einstein&Charlie

Recommended Posts

Typen er like Kommet hjem med 1 kilo storfe lever, da han huskede at jeg havde snakket om at lave lever kiks til hundene en dag.

Så nu har jeg det dilemma at jeg ikke kan huske hvilken temperatur der er bedst at bage dem på, om det er 100 grader eller 180 grader?

Eller om der er andre der kender temperaturen ved bagning af andre hundekiks?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm... Kan jeg få oppskriften?

Håper det går ann å regulere fettinnholdet i dem :)

her er en opskrift med ren lever, der nok er bedre hvis din er på slankekur, da der er en del mel i den jeg bruger til mine.

Lever godbidder.

Ingredienser:

1 lever

Fremgangsmåde:

Kog leveren i ca. 1½ time.

Skær den ud i små stykker ca 0,5 cm tykke og bag det i ovnen til det er helt tørt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...