Jump to content
Hundesonen.no

Vom og hundemat


swimzy

Recommended Posts

Noen av dere som har prøvd tørrfôret til vom og hundemat???

er dette ett bra fôr??

Jeg bruker nå 50% 50% med vom og med tørrfôr, men har litt lyst til å bytte ut tørrfôret. noen med erfaringer med dette fôret```?

Link to comment
Share on other sites

Fikk en sekk med cøkla-foret deres for en stund tilbake, det har gått unna. Begge hundene spiste det uten å klage. Avføringa var fin, men det kom veldig mye i forhold til hvor mye de spiste.. (iallefall i forhold til foring på 100% råfor)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Først til v&h sitt tørrfôr; hunden min gikk på skyttens special når jeg overtok han. Han var skrap tynn (skyldes nok også en kald periode og han var mye ute), røytet som en gal og det kom mye mer ut enn inn. Så for min gordon setter fungerte det ikke. Jeg har derimot en kamerat som har fôret sine vorsthere på det og er kjempefornøyd. Så det blir vel som med alt annet: det kommer ann på hva som passer din hund.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Oi.sååååååå søt!🤩  
  • Mellom hver valp glemmer jeg hvor mye jobb det er. Denne lille hooligan er litt ekstra alt i tillegg, ingenting er trygt her hjemme per tiden. Men samtidig er det så mange små øyeblikk som er så koselig, hver gang de gjør noe nytt, mestrer osv. Heldigvis er hun også veldig kul å trene med, spent på hvordan hun er på sau! Fortell meg nå gjerne jeg ikke er ensom i å syntes det er litt slitsomt av og til, samt har prestasjonsangst for å få det bra til… Dagsferskt bilde av lille hooligan   I løpet av vinteren har jeg hatt besøk av Pil som jeg solgte som unghund, hun reiste hjem etter en date med en engelskmann for snart 3 uker siden. Så vi håper der kommer noen små i midten av april 🤞  
  • Aah Tusen takk! Var ekstremt deilig og lese!  Du har helt rett, har vært/ er inne på tanken på å gå han tilbake før han tar skade av å være her. Å du har helt rett i at alle ska ha det til «det går bra, det går over, det fikser seg» og det gjør kanskje det. Men er fortsatt usikker. Hjalp å lese dette! Men hadde egentlig bestemt meg for å gi meg selv litt mere tid og ikke forvente så mye av valpen og meg enda sia vi begge er forholdsvis ferske på dette. Men takk igjen! Nå følte jeg meg ikke så «annerledes» 💙 Er som du sier veldig viktig at det ikke bare fremstilles som solskinnsdager og grønne skoger og at man tabu belegger det å føle seg mislyktes🐾
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...