Jump to content
Hundesonen.no

Noen som har katt og hund her?


Tollertassen

Recommended Posts

Bailey og Rambo er rimelig rolige om natta, men når det lier på kveld, da er det partytime :icon_fun: ! Siden Rambo er en innekatt (med tilgang til veranda) er det vanskelig å holde dem adskildt. Noen som har noen gode løsninger på dette? Eller om dere bare kan berolige meg med at det blir bedre når valpen blir litt større? :rolleyes:

En annen ting jeg lurer på er hvordan dere holdt oversikt over om bikkja bjeffer når dere ikke er hjemme. Skal nå snart begynne å jobbe korte dager og må derfor øke alenetreningen til såpass lenge at jeg ikke skal sitte utenfor døren og høre om han bråker. Funker dette med webcam?

Siden dette er min første valp har jeg fulgt de rådene som gies med å gradevis øke fra halvt minutt og oppover, er nå oppe i en halv time og det virker som om det går bra. Når jeg kommer inn ligger han og slapper av i gangen, hører noe klynking, men han gir seg ganske fort. For meg virker det logisk at det er den første timen som er "avgjørende" for hvordan han takler å være alene. Er det noe i dette? Skal starte på jobb om litt over en uke, og kommer da til å jobbe fem timers vakter. Er dette for lenge? Har valget med at samboer kan ha han i bilen på jobb, men føler at han egentlig har det bedre her hjemme? Hva ville dere gjort?

Uff gruer meg skikkelig til å virkelig dra hjemmefra første gang..... :) .

Link to comment
Share on other sites

2 kattunger og valp her, og jeg bruker kompostgjerder til å skille av rom, klipper hull til kattene, slik at de har mulighet for lit friplass. Vil jeg ha katten bort fra hunden setter jeg gjerdet på hodet og vips er de i hvert sitt rom.

Peico er nå 9 mnd og eldstekatten 6 mnd, de to er bestevenner, sover sammen og er også rolige sammen.

Den nye er 3 mnd og ligger for det meste bak sofaen å murrer til Peico.

om natta er hvert individ på hvert sitt rom!

Tror det vil gå bra med hjemme alene trening, du har vært kjempe flink!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har to katter og hund i hus. Jeg tørr ikke å ha de i samme rom alene, særlig ikke hun største katten. Her er det angrep og katteklor jevnlig. synd... Min minste bryr seg ikke om hunden, hun er som en liten filledukke..

Vær glad dyrene dine går godt sammen :) Det kunne vært det omvendte..

Har du ikke en nabo som kan lytte ved døren innimellom, eller en som bor vegg i vegg som kan høre bjeffing?

Fem timer er ikke så lenge :) Vist hunden blir luftet først, så regner jeg med at han sovner etterhvert.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har tre katter og to hunder som går veldig godt sammen:-))

For at de skal være rolig om natten så deler vi de opp. Hundene på soverommet hos oss, de to eldste kattene som er bror og søster bor på eget rom og yngstemann (8 år) vandrer rundt i hele huset. Funker kjempebra!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Jeg har 2 katter i tillegg til hundene.Er ikke kattemenneske,men de er nå her og har et godt liv...hehe..De koser mer med hundene enn med meg.De koser med enhver hund som kommer inn dørene.Det er litt synd da en venninnes hund gjerne biter hodet av katter!Det er kjempekoselig med katt og hund...De er alene sammen og jeg stoler på hundene i forhold til kattene,fordi forholdet de har er mer enn toleranse..Det er nesten kjærlighetsforhold!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vri opp en vaskefille eller tyggeknute i vann og legg den i fryseren. Kulden lindrer kløen i tennene.
  • Hei! Etter å ha vært uten hund en stund nå er tiden innen for å begynne planleggingen av neste, tenkt til 2025. Jeg har noen tanker om rase selv, eller rettere sagt det er flere raser som ikke er aktuelle. Hunden kommer til å leve i en familie på fire(to barn på 5 og 7 år) å ha mulighet til å enten være med på jobb eller være hjemme med den andre parten på hjemmekontor.  Hunden kommer til å få ca. 1 time med fysisk aktivitet hver dag, pluss mental trening retning av det vi skal drive med.  Planen min er å konkurrere i lydighet å håper vi klarer å klatre oppover i klassene. Ellers litt smeller og nosework på si.  Det er viktig for meg at hunden(rasen), selv om man selvfølgelig må ta høyde for individuelle forskjeller er en stødig og trygg hund som kan være med familien på det meste. Ønsker en hund som har høy samarbeidsevne. Det er også et stort pluss om den ikke flyr etter vilt i skogen. Størrelse og pels har ingenting å si.  Forslag til rase? 🙂
  • Jeg vet at svar mitt er preget av at vår tispe ble operert for halvannet uke siden. Så jeg vil ikke skremme deg. Men med løpetid og redusere matlyst så ville jeg fulgte nøye med på formen. For livmorbetenelse er skummelt.  Om dere er usikre så ta en telefon til vetrinær og spør.  Men det kan være så enkelt som nye hannhunder i nærheten.     
  • Hei Kløing i tennene er satt i gang for fullt, og tennene faller fortere enn jeg rekker å følge med føler jeg. Med det så kommer også BITING! 🥲 Finnes det noe jeg kan gi valpen min som kan hjelpe mot kløen? Han har et bein spesielt for kløe i tenna (Nylabone), men hendene til mor er mye morsommere å tygge på. I tillegg så får han vanlige tyggebein han kan kose seg med (de med kylling rundt). Er det også vanlig at de sover mindre på denne tiden? At det gjør vondt når voksentennene kommer ut, og at han ikke vil sove pga. det?
  • Jeg har nylig kjøpt meg valp selv og bor i leiebolig. Huseier har på en måte tatt en risk med å leie ut til meg som har katter og nå hund i tillegg, men jeg har gjort så godt jeg kan for å unngå skader. Valpen min hadde grinder, men han hatet å være i de (han liker å sove i gangen) så de er ikke veldig i bruk lenger. Han har ikke ødelagt noe som jeg har sett, og jeg har en relativt liten leilighet (45kvm) hvor han er avgrenset til stue, kjøkken og gang. Boden har han null tilgang til (lukket dør til enhver tid), badet har jeg grind til (han gikk i kattedoen) og soverommet får han kun være i på natten. Da har jeg mest mulig oversikt over han. Uhell på gulvet skjer, det gjelder bare å tørke det opp fortest mulig tenker jeg. Har du gulvtepper og hunden tisser på de så pass på at du lufter og sjekker at det er tørt under teppene, så unngår du skader i gulv. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...