Jump to content
Hundesonen.no

Føflekk hos hund?


Linni10

Recommended Posts

Jeg har nettopp funnet en 1 cm x 1 cm rød (ikke brun) flekk på magen til hunden min. Ble litt forskrekket ;) og vet ikke helt hva dette kan være. Er det noen som muligens vet? Er ikke sikker på om hunder kan få føflekker? Hun er helt frisk (ettersom jeg ser ihvertfall) ellers.

Link to comment
Share on other sites

Jeg skrev et innlegg om akkurat dette for en liten stund siden, da min hund hadde en lignende flekk på magen. Men det var ingen som svarte på det... Etter noen dager ble flekken mindre synlig igjen, og nå ser den omtrent akkurat lik ut som alle de andre flekkene på magen hans;) Så ikke vet jeg hva det var, men jeg venter heller og ser nå, om den forandrer seg igjen, for da er det kanskje lurt å få sjekket det opp...

Link to comment
Share on other sites

Bortsett fra føflekk, så kan det jo være en pigmentflekk også, da.. Endel hunder har massevis av slike, og noen som både kommer og går - som regel blir de større etterhvert som hunden blir eldre..

Ikke så merkelig egentlig og selvsagt ikke noe å bry seg om hvis huden er helt normal rundt og på dette området.

Susanne

Link to comment
Share on other sites

Sjekket igjen i dag, flekken er nesten helt borte, kan nesten ikke se den. Jeg synes dette er merkelig, at en nesten illrød flekk kan bare komme og gå på det viset. Hadde liksom flått i bakhodet, men da hadde vel ikke flekken forsvunnet igjen bare sånn uten videre?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vri opp en vaskefille eller tyggeknute i vann og legg den i fryseren. Kulden lindrer kløen i tennene.
  • Hei! Etter å ha vært uten hund en stund nå er tiden innen for å begynne planleggingen av neste, tenkt til 2025. Jeg har noen tanker om rase selv, eller rettere sagt det er flere raser som ikke er aktuelle. Hunden kommer til å leve i en familie på fire(to barn på 5 og 7 år) å ha mulighet til å enten være med på jobb eller være hjemme med den andre parten på hjemmekontor.  Hunden kommer til å få ca. 1 time med fysisk aktivitet hver dag, pluss mental trening retning av det vi skal drive med.  Planen min er å konkurrere i lydighet å håper vi klarer å klatre oppover i klassene. Ellers litt smeller og nosework på si.  Det er viktig for meg at hunden(rasen), selv om man selvfølgelig må ta høyde for individuelle forskjeller er en stødig og trygg hund som kan være med familien på det meste. Ønsker en hund som har høy samarbeidsevne. Det er også et stort pluss om den ikke flyr etter vilt i skogen. Størrelse og pels har ingenting å si.  Forslag til rase? 🙂
  • Jeg vet at svar mitt er preget av at vår tispe ble operert for halvannet uke siden. Så jeg vil ikke skremme deg. Men med løpetid og redusere matlyst så ville jeg fulgte nøye med på formen. For livmorbetenelse er skummelt.  Om dere er usikre så ta en telefon til vetrinær og spør.  Men det kan være så enkelt som nye hannhunder i nærheten.     
  • Hei Kløing i tennene er satt i gang for fullt, og tennene faller fortere enn jeg rekker å følge med føler jeg. Med det så kommer også BITING! 🥲 Finnes det noe jeg kan gi valpen min som kan hjelpe mot kløen? Han har et bein spesielt for kløe i tenna (Nylabone), men hendene til mor er mye morsommere å tygge på. I tillegg så får han vanlige tyggebein han kan kose seg med (de med kylling rundt). Er det også vanlig at de sover mindre på denne tiden? At det gjør vondt når voksentennene kommer ut, og at han ikke vil sove pga. det?
  • Jeg har nylig kjøpt meg valp selv og bor i leiebolig. Huseier har på en måte tatt en risk med å leie ut til meg som har katter og nå hund i tillegg, men jeg har gjort så godt jeg kan for å unngå skader. Valpen min hadde grinder, men han hatet å være i de (han liker å sove i gangen) så de er ikke veldig i bruk lenger. Han har ikke ødelagt noe som jeg har sett, og jeg har en relativt liten leilighet (45kvm) hvor han er avgrenset til stue, kjøkken og gang. Boden har han null tilgang til (lukket dør til enhver tid), badet har jeg grind til (han gikk i kattedoen) og soverommet får han kun være i på natten. Da har jeg mest mulig oversikt over han. Uhell på gulvet skjer, det gjelder bare å tørke det opp fortest mulig tenker jeg. Har du gulvtepper og hunden tisser på de så pass på at du lufter og sjekker at det er tørt under teppene, så unngår du skader i gulv. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...