Gå til innhold
Hundesonen.no

I natt døde gamlemor


Rottis jentå

Recommended Posts

I natt døde min første hest, Rapp støva aka Gamlemor, 19år gammel. Jeg fikk henne da hun var 13, jeg var 11 og det var stor stas med en hest som var bare min. Hun var da akkuratt ferdig med løpskarrieren sin og skulle nå brukes i avl hjemme hos oss. Hun har fått 4 velfødde føll, 3 hingster og en hoppe. Hoppen fikk hun mens vi eide henne. Hu har vært så god mot os og var den perfekte barne hest, så hun har vært mye på utlån hos barnefamilier. Mangen var glade i henne og jeg har fått dusinvis av meldinger og telefoner i dag fra folk som har hatt noe med henne å gjør. Hun var bare en hest, men var elsket likevell :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for all omtanke, og ja hun var verdens beste :whistle:

Her kommer noen bilder av hun, men de er gamle for jeg har ikke hatt henne hjemme på over et år, hun har vert borte på for, så jeg er veldig glad for jeg fikk henne hjem nå. Hun var en flott hest, både å se på og å være sammen med :devil:

http://i168.photobucket.com/albums/u163/karib27/stvo2.jpg

http://i168.photobucket.com/albums/u163/ka...7/Rappstva1.jpg

http://i168.photobucket.com/albums/u163/karib27/stvo4.jpg

http://i168.photobucket.com/albums/u163/ka...pStvaPbeita.jpg

http://i168.photobucket.com/albums/u163/karib27/Rappstva.jpg

Gamlemor på barneridnings dag:

http://i168.photobucket.com/albums/u163/ka...ariogTrine1.jpg

Mor og datter, Rapp Støva og Tunge Jento:

http://i168.photobucket.com/albums/u163/ka...JentoogStvo.jpg

Gamlemor og min bror, Crizpo holder henne P.S Maaangen år siden:

http://i168.photobucket.com/albums/u163/ka...eogRappStva.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Søte Rappisfruen! Vet dere hva hun døde av?

(Og har du flere bilder av Tunge Jento fra hun var liten? Hadde vært gøy å sendt til hun sopm har henne nå, for hun er ei venninne av meg.)

Hu var bare gammal. Hu hadde jo stått lenge vekke på for også da, og de siste måndene hadde hun blitt ganske så feit. Det kan godt hende at hjertet hennes ikke tålte påkjenningen.... Men hu la seg i hvertfall ned på beitet og sovnet og våknet ikke opp igjen så hu døde godt, ble ikke pint heldigvis:)

Ja, har noen bilder fra hun var liten... Send men en PM med mail adressa di så skal du få bilder du... Jeg har forresten hesteoppdretteren din som lærer.... Kult?!?!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Sjekker om det lukter tiss hvor? Nei. Får det veldig godt med meg om han tisser inne, så trenger ikke å leite eller lukte. Det er en stor dam der hvis han har tisset 😂 Har gått over til å gi han tørt for til siste måltid, også har jeg faktisk vært litt "streng" og ikke luftet han på natten med mindre han virkelig gir tegn på at han må. Han har våknet 2 ganger denne uken, og ikke gitt tegn på at han virkelig må ut, bare sånn "kan vi stå opp nå, jeg er ferdig uthvilt" aktig greie. I dag virket det som han ville sove videre når klokken ringte 7, selv om han forsøkte å vekke meg i 4-tiden, så jeg tror absolutt han klarer å holde seg. 
    • PS: er det andre enn meg som går rundt å sjekker om det lukter tiss hele tiden???
    • Min har holdt seg stabil frem til nå.  Jeg har begynt å sove oppe, den sover nede i bingen. Tydligvis så sover jeg tungt, for idag etter 7 timer var hele buret og valpen fullt av tiss. Dette har ikke skjedd før... så hektisk morgen..  Lurer litt på hva jeg skal gjøre nå. Prøve igjen og se om det var et uhell, eller bare sove 6 timer så ut...
    • Ikke lett å få til disse oppstillingsbildene av valp 😂 Men tenker jeg skal forsøke å få til 1 bilde i måneden.    Tempo 4 måneder gammel.  12 kg og 42 cm høy. 
    • Jeg ønsker at prisene på valpene sank betraktelig. Både på blandinger og rasehunder. Grunnen til det er at når man nå tjener så utrolig godt på hvert valpekull, så er jeg redd det bli mer rovdrift på tispene. Og mer useriøs oppdrett. Jeg vet om flere som sper på pensjonen ved å avle kull etter kull, år etter år (på flere tisper, men likevel). Han ene får opp til ca 50 valper pr. år, og sånn har han holdt på i mange mange år. Blir penger av det gitt... 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...