Jump to content
Hundesonen.no

Funnet 4 kattunger...


Tine

Recommended Posts

I dag så gikk jeg tur med Gizmo, er litt skog her med oss. Jeg høre en kattunge mjaue som bare det jeg gikk bort for å se hva dette kunne være. Nede i det høye gresset så jeg 4 herlige nøst som venta på mammaen sin. Ene kattungen lå litt fra de andre og mjaua derfor mye og jeg fikk hun/han på plass sammen med de andre.

Mora så jeg ikke noe til før nettopp da jeg gikk forbi med Gizmo igjenn, kattungene de er ganske redde og ikke gamle. Har satt ut mat til mora, for jeg er usikker på hva jeg skal gjøre. Noen som har forslag??

Tenker på å ringe dyrebeskyttelsen da, men veldig usikker.... :)

Link to comment
Share on other sites

jeg fant kattunger en gang, men der var det omsorgssvikt pågang.. men uansett så trenger vi ikke flere løskatter, kunne du tatt de til deg og gitt de bort?

jeg fant disse to som sagt, den ene har broren min fått, den andre måtte desverre avlives, da den var altfor redd mennesker, og da agressiv..

de var vel 5uker når jeg fant de..

Link to comment
Share on other sites

klart de freser, de er jo ville.

og vi trenger ikke flere ville katter.

om dette er villkatter etter vilkatter (flere generasjoner) så gjør de som eventuelt overtar de oppmerksomme på det, den katten min bror har ser man fremdeles villkatten i, selv om hun nå er to år.

Link to comment
Share on other sites

Ringte vetrinæren, da dyrebeskyttelsen her i Stavanger va stengt, vetrinæren sa at kattungene skulle ligge og at mora evnt var i nærheten, siden det er kommunen sin sak og ikke vætrinæren. Var der borte i går og da hadde mora flyttet ungene sine og.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...