Jump to content
Hundesonen.no

Har du stilt for noen av disse dommerene?


Mailin

Recommended Posts

Har ikke stilt for Per Svarstad, men kjenner til ham, da han driver oppdrett av sheltie. De han selv oppdretter der er middels store eller over, rimelig kraftige, og med en del pels ja. Han har også begynt å benytte en hannhund av amerikansk type sheltie i avl, disse er enda grovere og har kraftigere hoder, så jeg antar det er typen han generelt vil foretrekke, sikkert også på aussie..

Link to comment
Share on other sites

hehe:) Tja.. da tror jeg vi skal spare de pengene når han er dommer! Jeg har en liten, litt lettere aussie med forholdsvis lite pels (i forhold til mange andre aussier i utstillingsringene). Gutten min er ikke feminin, men han er ikke så utrolig grov akkurat :rolleyes:

Tro hva Leni er ute etter da..

Link to comment
Share on other sites

Vi har stilt for Per Svarstad, og gjør det gjerne igjen! :ahappy:

Han gav Albin cert, BIR og BIG 5!

Albin er en veldig liten(av høyde) hannhund med MASSE pels. Han har kort hals, korte føtter og litt knappe vinkler bak. Han har også en ekstremt kraftig benstamme!

Han kan ikke være særlig opptatt av bevegelser da det stort sett er leivinga i fronten Albin får trekk for ellers.

Steinkjeroghundorp059.jpg

Steinkjeroghundorp177.jpg

Ja,jeg er litt stolt :innocent:

Hvor er det han skal dømme?

Link to comment
Share on other sites

Dette er på Lofotutstillinga i begynnelsen av august. Vi skal kanskje ned å se på et valpekull (Rhodesian ridgeback, sambo skal ha), og lurte litt på om jeg skulle stille samtidig, for morroskyld..

Er ikke så veldig bitt av utstillingsbasillen (skal ikke engang stille her hjemme nå i juni...) enda, kanskje ikke så rart iom at hunden er sånn som han er;) Han blir nok "bra" til slutt, men jeg vet at linjene hans utvikler seg sent, og alle konkurrentene er stortsett grovere og med mye mer pels :rolleyes:

Vel, er jo greit, da går de pengene inn på oppvaskmaskin-kontoen;)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Oi.sååååååå søt!🤩  
  • Mellom hver valp glemmer jeg hvor mye jobb det er. Denne lille hooligan er litt ekstra alt i tillegg, ingenting er trygt her hjemme per tiden. Men samtidig er det så mange små øyeblikk som er så koselig, hver gang de gjør noe nytt, mestrer osv. Heldigvis er hun også veldig kul å trene med, spent på hvordan hun er på sau! Fortell meg nå gjerne jeg ikke er ensom i å syntes det er litt slitsomt av og til, samt har prestasjonsangst for å få det bra til… Dagsferskt bilde av lille hooligan   I løpet av vinteren har jeg hatt besøk av Pil som jeg solgte som unghund, hun reiste hjem etter en date med en engelskmann for snart 3 uker siden. Så vi håper der kommer noen små i midten av april 🤞  
  • Aah Tusen takk! Var ekstremt deilig og lese!  Du har helt rett, har vært/ er inne på tanken på å gå han tilbake før han tar skade av å være her. Å du har helt rett i at alle ska ha det til «det går bra, det går over, det fikser seg» og det gjør kanskje det. Men er fortsatt usikker. Hjalp å lese dette! Men hadde egentlig bestemt meg for å gi meg selv litt mere tid og ikke forvente så mye av valpen og meg enda sia vi begge er forholdsvis ferske på dette. Men takk igjen! Nå følte jeg meg ikke så «annerledes» 💙 Er som du sier veldig viktig at det ikke bare fremstilles som solskinnsdager og grønne skoger og at man tabu belegger det å føle seg mislyktes🐾
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...