Gå til innhold
Hundesonen.no

M&F

Medlemmer
  • Innholdsteller

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

M&F's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, det er greit at noen har det. Men er det et must? Og evt fordeler og ulemper.
  2. Hei! For dere som har låste frembein i avstanden, har dere da det i alle andre øvelser også? Tenker på feks når hun skal dekkke i fotposisjon.
  3. Ja jeg forsto det sånn at øvelsen starter med fokus på bakken og utvikles til fokus i foten. Jeg lurer på hvordan den utviklingen skjer, og om folk er fornøyd med måten å gjøre det på. Hvilke tre ganger mener du?
  4. Hei! Er det noen som har trent gjennom fokusøvelsen til Maria Brandel? Og i så fall er dere fornøyd? Hvordan gjorde dere for å gå fra fokus på godbit på bakken til fokus i fri ved fot?
  5. Hei! Finnes det noen hundeklubb eller aktive LP folk i Oslo vest/Bærum?
  6. Hei igjen! Jeg har nå fått en brukbar bevegelse mens jeg står nærme (nesten så nærme at jeg "presser" henne bakover), men hun virker veldig lite bevisst på at bakbeina skal være låst. Dvs at når jeg øker avstanden så faller hun tilbake til gamle mønsteret. Hvordan la du på avstand?
  7. Hei! Hvordan trener dere inn stå-sitt til kontroll på avstand? Har i utgangspunktet tenkt å ha låste bakbein, men hun har en tendens til å få de innunder seg..
  8. Hei! Jeg trenger hjelp til brainstorming til ting man kan bruke potetarget/musematte til. Jeg har allerede ruta/fremadsending, hopp over hinder og gå inn i buret. Hva annet kan det brukes til? Hodet mitt står helt stille.. gjerne øvelser som ikke har noe med en konkurransegren å gjøre (hverdagslydighet og triks)
  9. Ah takk for mange og raske svar. Er det mulig å skru av vidvinkelfunksjonen?
  10. Hei! Jeg tenker på å kjøpe et actionkamera til å filme treninga og lurer på om det er noen som har peiling på fordeler og ulemper med actionkamera vrs vanlig kamera? Et kjapt søk sa meg at plusser med actionkamera er at det vanntett og tåler en trøkk (bra hvis man skal filme i regnvær). Ulemper at det filmer i vidvinkel, dvs at det kanskje er vanskelig å se detaljer hvis man skal pirke på LP øvelser? Men samtidig en fordel når det står på stativ at det får med seg større område.. Noen som er har peil/erfaring?
  11. Riktig som AnetteH tolka Så det betyr at jeg kan rope "ja,kom" - "dekk" - "på plass"?
  12. Hei! Noen som vet om det er lov å ha ulik kommando for på plass gang nr 1 og 2 man kaller inn?
  13. Hei! Noen som kan forklare meg hvordan man lærer inn sideforflytninger med planke? Evt andre glupe metoder.
  14. Er ikke hundenesa såpass finjustert at det holder å ha en mengde pinner og 2 kasser som man roterer på sånn som NBE beskriver, men uten vaskinga? Hvis det tar en uke eller 2 å komme gjennom kassa så burde en pinne med fersk lukt skille seg ut uansett? Holder kanskje ikke hvis man trener intensivt på øvelsen og går gjennom kassa fort Og trenger ikke gni så mye, har ikke lært ferdig øvelsen, men hvis jeg tilfeldigvis har vært borti en kongle på tur så har hunden min null problem med å finne den blant 1000 andre i skogen
×
×
  • Opprett ny...