Jump to content
Hundesonen.no

Poter

Medlemmer
 • Content Count

  5725
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Posts posted by Poter

 1. 18 timer siden, simira skrev:

  Var det et poeng at det skulle være lønnsomt? Det kommer jo an på om det er lufting eller døgnpass/dagpass også.

  Tror både Rover og Pawshake tar en prosentandel av prisen du setter selv. LØJ gjør vel dette som selvstendig næringsdrivende.

  Ikke lønnsomt sånn at jeg kan tjene masse penger på det, men såpass at lønnen står høvelig til innsatsen og energien som legges inn i det. 

  17 timer siden, Pixie skrev:

  Jeg har allerede blitt en av dem🙈

  Fint å høre at det ikke bare er meg 😅

 2. 14 timer siden, simira skrev:

  Sjekk sider som Rover.no og Pawshake.no, de formidler og tar et mellomlegg, Passopp.no tror jeg er valgfritt mtp. pris.

  Jeg betaler gjerne 400kr per dag for hundepass med en erfaren person jeg stoler på, men vi har god økonomi. Sånn på hobbybasis tenker jeg at 200kr per dag/1000 per uke er ok, men det kommer så veldig an på hund og eier.

  Betaler 150 kr per hund til studenten som lufter hundene her når det kniper med helsa.

  @LØJhvor mye er det du tar igjen?

  Pawshake virka bra! Særlig med at de betaler veterinærutgifter om dyret blir syk. Men jeg fant ikke noen priser der?

  14 timer siden, Lillekrapyl skrev:

  Vi betaler 150,- per dag til vår faste hundepasser. 

  Ok, for meg ville det ikke vært lønnsomt. 

  2 timer siden, LØJ skrev:

  Litt avhengig av hunden(e) som skal bo her, hva som er eiers ønsker og hundens utfordringer. Du betaler 400 kr for dine to, som er en slags minstepris😊

  Kan jeg spørre om du gjør dette helt privat eller gjennom ordninger som Pawshake?

 3. 2 minutter siden, QUEST skrev:

  Hvis du ikke har veldig hast med å finne denne hu den; tipper om et års tid eller så, så kommer markedet til å flomme over med omplasseringshunder.. Når alle disse som skaffet seg hund i perioden som har vært, plutselig oppdager at det å ha hund ikke er bare, bare og med muligheter for feriering utenlands igjen blir aktuelt . 

  Tror dessverre du har rett i det... Jeg har ikke noe hast, samtidig er det stusselig uten hund i huset. 

  • Like 2
 4. 17 timer siden, Rocket skrev:

  Ja det kan jeg se for meg er enda vanskeligere!! Er det labrador du vil ha igjen eller ser du på andre raser denne gang?

  Jeg vil helst ha en labrador, men ser også på de andre retrieverene, puddel og spaniel. Det er viktigst med det rette individet og om det er en annen rase enn dette, er jeg åpen for det😊 Jeg leter litt bredt ut, så får jeg se👍🏻

  • Like 2
 5. På 5/9/2021 at 2:01 AM, Rocket skrev:

  Markedet er helt crazy! Jeg var vel forberedt med å måtte vente minst et halvt år før jeg fikk valp, regnet med Lill hadde interesserte omtrent i kø på gårdstunet. :Laugh: Men fikk valp fra første kullet hun hadde etter jeg meldte med som interessert, og føler meg enormt heldig med det! 
  Ei venninne som fikk Shiba omtrent samtidig som jeg fikk Limit, lette enormt lenge etter oppdretter som potensielt hadde ledig valp i 2021. De fleste forespeilet lister til langt uti 2022. Fikk heldigvis napp hos en lokal fyr som virket seriøs, som hadde sitt første kull på rasen. 

  Ja, det er helt sprøtt hvordan markedet er! Jeg leter etter en voksen hund som kan egne seg som terapihund og de voksne som er, blir solgt på et øyeblikk. Må bare smøre seg med tålmodighet. 

 6. 8 timer siden, Ravensburger skrev:

  Jeg har to urner hjemme, eine er Storm som var en svart labrador og på dårlige dager tar jeg på urnen og selv om han reiste for 5😲 år siden så kjenner jeg pelsen og at halen går i labrador turbo fart 💘 Det er psykisk boost.. Klem til deg 

  Så godt at det kan ha ei sånn betydning for deg❤️ Kjenner det er ei slags trøst at han er hjemme igjen, selv om han jo ikke er det. Tror bare man må følge med i sorgens bølgedaler og ta det som det kommer❤️

 7. Fordi jeg ikke orket å bli trukket av en 30 kg sterk labrador 😄 Et jevnt trekk i sele og line er en annen sak, men brå rykk er ikke ønskelig. Derfor synes jeg det er fint at hunden kan gå pent, dvs uten å trekke, i halsbånd. I sele kan den få lov til å trekke. For meg er gå pent ikke det samme som å gå ved fot, men å gå med slakk line.

  • Like 1
 8. Har sett siste episode nå og jeg må bare si for en god serie! 

  Det var så bra det hun med Barack sa at med hund så er man ikke alene. Og yngste datteren i familien Lippestad som sa at hundetrening er å trene menneskene :)

  • Like 2
 9. 20 timer siden, Mogop skrev:

  Hei alle, jeg er fremmed her (klassisk lurker) men fikk så lyst til å nevne at på Etsy finner man tags i skinn for de som trenger noe lydløst. De veier nesten ingenting heller så veldig fine mtp på det også, mine har overlevd et halvår med nesten daglige turer i skogen uten noe slitasje så det er bra saker! Uff, blir så gira på å misjonere når de rundt deg ikke er gale etter hundeutstyr haha

  Har du link?

 10. Jeg synes det er så bra at de viser den usikkerheten og utmattelsen det er i å ha en valp og at det er helt normalt å ha det sånn. Det er ikke bare kos og nussenuss, det er å gå ut på do med valpen om natta, følge med den som en smed på dagtid sånn at den ikke tisser inne eller tygger på noe den ikke skal, at den kanskje ikke er så kosete, men heller biter og at den får tuss minst en gang om dagen, gjerne før leggetid ?

  • Like 6
×
×
 • Create New...