Gå til innhold
Hundesonen.no

Melinda

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Melinda

  1. Er det merkelig at begge foreldredyrene er klippet helt ned når de skal ha valper? De har ingen bilder av hundene som langhåret. Jeg skal stille ut og ønsker å se de langhåret. Hvordan kan de da veilede valpekjøpere i pelsstell senere om de ikke har erfaringer selv?
  2. Melinda

    Blå hund

    Hvor mange ganger pleier dere å melde på før dere slutter?
  3. Melinda

    Blå hund

    Hunden er ikke ung. Den er voksen.
  4. Melinda

    Blå hund

    Hunden er 1-2 cm for høy.
  5. Melinda

    Blå hund

    Stiller dere ofte hundene som får blå very good på utstillinger? Hva om hunden har fått fem blå. Fortsetter dere da å stille ut hunden nummer 6 og 7 og 10 ganger? Eller stopper dere?
  6. Melinda

    Velge valp

    Det er to oppdrettere som skal ha valper. Oppdretter 1: Valpene er født. Jeg kan få en valp. Foreldrene er lite utstilt. Oppdretter 2: Valpene er ikke født ennå. Dem fødes om tre uker. Jeg ønsker helst valp fra dette kullet men jeg aner ikke hvor mange valper det blir. Jeg aner heller ikke hvor mange som står foran med i kø. Jeg har spurt oppdretteren om dette men hun svarer ikke på dette. Hun sier bare at jeg må vente å se. Jeg liker foreldredyrene best hos oppdretter 2 da de er utstillingchampion begge to og jeg skal stille ut etterhvert. Det er sjeldne raser med få kull. Hva hadde dere gjort? Vente? Eller ikke? Jeg aner ikke om det blir valp på meg fra oppdretter 2 og siden hun ikke sier hvor mange valper det blir eller hvor mange som står foran meg i kø. Jeg er bare usikker. Hva bør jeg gå for?
  7. Har det ingenting å si?
  8. Er foreldrene viktigst her? Hva om det er bra utstilling resultater bakover i slekta? Men foreldrene er jo mest i slekt genetisk med avkommere.
  9. Er det dumt å kjøpe en valp etter foreldredyr som ikke har stilt ut? Mammaen til valpene er stilt ut flere ganger uten å få ett cert i det hele tatt. Pappaen er ikke stilt ut før. Jeg skal ha en hund som jeg skal stille ut.
  10. Melinda

    Alderdom

    Kanskje det ikke vises på øynene?
  11. Melinda

    Alderdom

    Kan man se om hunden blir eldre på øynene og huden rundt øynene? At de blir mere røde og blikket er annerledes?
×
×
  • Opprett ny...