Jump to content
Hundesonen.no

Melinda

Medlemmer
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Melinda's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

 1. Er det merkelig at begge foreldredyrene er klippet helt ned når de skal ha valper? De har ingen bilder av hundene som langhåret. Jeg skal stille ut og ønsker å se de langhåret. Hvordan kan de da veilede valpekjøpere i pelsstell senere om de ikke har erfaringer selv?
 2. Melinda

  Blå hund

  Hvor mange ganger pleier dere å melde på før dere slutter?
 3. Melinda

  Blå hund

  Hunden er ikke ung. Den er voksen.
 4. Melinda

  Blå hund

  Hunden er 1-2 cm for høy.
 5. Melinda

  Blå hund

  Stiller dere ofte hundene som får blå very good på utstillinger? Hva om hunden har fått fem blå. Fortsetter dere da å stille ut hunden nummer 6 og 7 og 10 ganger? Eller stopper dere?
 6. Melinda

  Velge valp

  Det er to oppdrettere som skal ha valper. Oppdretter 1: Valpene er født. Jeg kan få en valp. Foreldrene er lite utstilt. Oppdretter 2: Valpene er ikke født ennå. Dem fødes om tre uker. Jeg ønsker helst valp fra dette kullet men jeg aner ikke hvor mange valper det blir. Jeg aner heller ikke hvor mange som står foran med i kø. Jeg har spurt oppdretteren om dette men hun svarer ikke på dette. Hun sier bare at jeg må vente å se. Jeg liker foreldredyrene best hos oppdretter 2 da de er utstillingchampion begge to og jeg skal stille ut etterhvert. Det er sjeldne raser med få kull. Hva hadde dere gjort? Vente? Eller ikke? Jeg aner ikke om det blir valp på meg fra oppdretter 2 og siden hun ikke sier hvor mange valper det blir eller hvor mange som står foran meg i kø. Jeg er bare usikker. Hva bør jeg gå for?
 7. Har det ingenting å si?
 8. Er foreldrene viktigst her? Hva om det er bra utstilling resultater bakover i slekta? Men foreldrene er jo mest i slekt genetisk med avkommere.
 9. Er det dumt å kjøpe en valp etter foreldredyr som ikke har stilt ut? Mammaen til valpene er stilt ut flere ganger uten å få ett cert i det hele tatt. Pappaen er ikke stilt ut før. Jeg skal ha en hund som jeg skal stille ut.
 10. Melinda

  Alderdom

  Kanskje det ikke vises på øynene?
 11. Melinda

  Alderdom

  Kan man se om hunden blir eldre på øynene og huden rundt øynene? At de blir mere røde og blikket er annerledes?
×
×
 • Create New...