Gå til innhold
Hundesonen.no

Ikario

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Ikario

  • Bursdag 11. November

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Papillon

Nylige profilbesøk

251 profilvisninger

Ikario's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg skjønner jo at det er lettest, men jeg vil få hunden til å forstå at saksa ikke er farlig slik at jeg slipper å måtte bedøve hunden hos veterinær hver gang dette skjer. Jeg får jo lov å slite å dra i området, har filt med neglefil og prøvd med mine egne negler, er kun saksa som er problematisk for hunden.. men om ingen har tips for å lære hunden at saksa ikke er farlig mellom der så er det vell så langt jeg må gå for jeg er tom for ideer ? er ingen andre som får lov med saks heller ?
  2. Ønsker altså tips til å lære hunden at saksa ikke er farlig, men hunden reagerer ikke før saksa er mellom klørne, kan fint klippe overalt ellers på poten uten problem ??
  3. Det er snakk om gjørme som ser ut som det har vært der lenge ja. Har prøvd å file ned med negler uten hell. Prøvd vannbad, såpebad, balsam, forskjellige sakser og ting uten hell. Med en gang sakser blir satt på for å klippe så biter hunden, og hunden biter hardt også. Har prøvd med slik spretter som man spretter sømmer med også men den stakk hunden seg på når jeg prøvde (trakk til seg poten til tross for at jeg holdt godt tak, fikk skade selv ?) så den har hunden helt skrekken for nå (den ble prøvd igår, dette problemet har pågått over mye lenger tid). Vil hunden ta skade av å få i seg eddik? Hunden slikker nemlig i seg ALT ? både såpe, møkk og ja.. ?
  4. Er kun mellom klørne jeg ikke får lov, alt annet er greit. Bor langt unna nærmeste frisør, så vil prøve å unngå lang kjøretur (hunden liker ikke å kjøre bil heller ?) for kun å klippe mellom klørne. Det blir siste utvei om jeg ikke kan knekke koden ??
  5. Jeg får tatt mellom potene, får sprika og får klippe med saks alle andre steder enn mellom klørne, uten at hunden biter. Vannbad og såpebad er forsøkt, men det sitter dønn. Prøvd balsam, balsamspray og kam, gnikke det løs med fingrene og alt det er helt okei for hunden, men med en gang saksa kommer biter hunden bare hardere og hardere. Hunden viser ingen tegn til biting før saksa går mellom klørne. tips 1 er forsøkt, men til og med favorittgodbiten som hunden gjør ALT for er helt uinteressant når saksa er mellom klørne ? tips 2 er egentlig utelukket da jeg ikke ønsker å måtte gå til slik tvang. Hunden var usikker nok når den kom til meg, ønsker ikke å gå så mange skritt tilbake i utviklingen når hunden nå er på god vei til å få mer selvtillit ?? hunden bet før ved børsting også, det har jeg klart å vende hunden av, men den saksa mellom klørne får jeg altså ikke vent hunden til, har prøvd i lange tider nå, flere ganger om dagen, korte intervaller uten å klippe bare for å få hunden til å forstå at den ikke er farlig men det nytter ikke.. kan nesten virke som at hunden har blitt stukket/klippet i huden der før siden hunden reagerer slik ?
  6. Papillon, nokså mye. Ved løs mage dusjes bakpart etter dobesøk. Bør børstes ca annenhver dag, men tar ikke mer enn ca 10-15 minutter. Ikke vært gjennom røyting enda, men børster hver dag så er ikke så bekymra for det uansett.
  7. Har en 8 mnd gammel valp, liten rase (veier ca 4 kg og blir ikke større). Jeg har ikke hatt hunden siden den var valp og flytta fra valpekassa, men har overtatt den i senere tid. Jeg sliter ekstremt med annet stell av potene enn kloklipp.. Vi har øvd masse, og hunden tar ting så fort. Jeg får lov å ta på poten, klørne (klyper med neglene mine på klør når vi koser i sofaen, og da er alt helt fint), men hunden begynner å bite ekstremt når jeg skal klippe vekk pels mellom klør. Hunden har store ‘gjørmeballer’ mellom klørne som MÅ bort, og ikke har løsna i dusj enda (dusjer beina nokså ofte i håp om at det skal slippe til slutt). Hunden er av typen med lang pels. Har fått klippe klør uten at det har vært noe problem nå i det siste fordi hunden har blitt så vant til at jeg tar på potene, men pelsen mellom kan jeg bare glemme uansett hva jeg gjør ? er det noen som har noen tips til hva jeg kan prøve? Hunden biter hardere om jeg holder hunden fast.
  8. Jeg fikk med fleksibånd til min snart 1 år gamle valp som veier ca 4 kg, og jeg bruker det når vi er på tur i nærområdet. Har god stemmekontroll og det går faktisk an å låse flexi-båndet så båndet ikke drar til en hver tid, så fremt man kan bruke stemmen til å bremse hunden ned. Vi sliter hvertfall ikke med at det dras i båndet. Bytter på kort kobbel, flexi og langline ofte så hun er vant til alt. Med langline tar jo den også slutt en gang, og har man ikke stemmekontroll så kan jeg garantere at 5/10/15 meter langline er tyngre å dra inn enn fleksibånd..
×
×
  • Opprett ny...