Gå til innhold
Hundesonen.no

Emme

Medlemmer
  • Innholdsteller

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Emme

  1. Tusen takk for ett supert svar. Jeg er også ufør og jeg må velge etter lommeboka og derfor kan jeg ikke være med på mange. Må luke de ut. Og å kun stille i Norge for å slippe lange reiseutgifter og hotellopphold. Derfor jeg synes det er vanskelig å velge hvilke utstillinger jeg skal velge og hvilke utstillinger jeg må hoppe over pga. Økonomi.
  2. Emme

    Utstilling valg

    Har det ingenting å si?
  3. Er det lurest å melde på til rasespesial eller nkk utstilling som gir størst sjanse på å ta Cert?
  4. Og liker dere best inne eller ute utstillinger i Norge?
  5. Hva liker dere best da? Liker dere hundeutstillinger der dere ser alle hunderaser eller liker dere best rasespesialer der dere ser deres rase? Hvis der ikke tenker på dommeren.
  6. Jeg synes det er vanskelig å vite hvilke dommere som liker hva. Liker dere best å stille på rasespesial eller på Nkk utstillinger?
  7. Emme

    Utstillingsklær

    Kanskje det ikke har noe å si hva slags klær man går med da? Sikkert bare meg som tenkte at klær hadde noe å si. Da tok jeg feil.
  8. Emme

    Utstillingsklær

    Eller har ikke det noe å si? Er i butikken nå og er usikker.
  9. Emme

    Utstillingsklær

    Og hvorfor skal de evt. ikke være løse og flagre? Er det for å ikke ta fokuset vekk fra hunden?
  10. Velger dere en størrelse mindre eller en størrelse større på utstillingsklær? Har hørt at klærne ikke skal flagre? Stemmer dette? Skal klærne være tettsittende?
  11. Velger dere å være med på rasespesialer, Nkk utstillinger, lokale utstillinger? Liker dere best å gå på utstillinger i nærmiljøer, eller reise på utstillinger på en annen kant av Norge, Utstillinger i Sverige, Finland, eller Danmark, utstillinger i resten av Europa? Og hvorfor liker dere disse utstillingene best? Eller hvorfor liker dere disse utstillingene minst?
  12. Emme

    Bravecto

    Må ha to tabletter for en sesong på 6 måneder.
  13. Emme

    Bravecto

    Når jeg søker på bravecto tabletter og pris kommer det opp 450 kroner. Men er det da for en tablett eller er det for to tabletter?
  14. Ville du ha vært forvert til en hund eller ikke? Og hvorfor?
  15. Jeg har jeg veteran. Lønner det seg da å stille i veteran klasse eller champion klasse på norsk vinner utstillinger?
  16. Emme

    Hvit lang pels

    Jeg får farge hunden helt svart. Neida.
  17. Nå som det snart blir vår og snøen smelter. Hva gjør dere med hvit lang pels da? Når det er gjørmete i skogen ol.
  18. Når er det norsk vinner utstilling i 2022? Får man titler i stamtavla da? Er det noen andre dager man får titler i stamtavla? Hvilke utstillinger bør jeg melde på får å få titler?
  19. Hvilke sjeldne hunderaser liker du? Og hvorfor?
×
×
  • Opprett ny...