Gå til innhold
Hundesonen.no

Enna

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Mellompuddel

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Enna's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for innspill simira:) Jeg fikk ikke tak i råfor. Men kjøpte Royal Canin Puddel igår kveld. Han har spist det til kvelds og i dag tidlig kom det fastere og mørkere bæsj enn tidligere. Håper det ordner seg
  2. Min mellompuddel på 2 år må ha nytt tørrfor idag helst, stakkars. Han fikk Appetitt puppy til han var 1 år. Så gikk vi over til Appettitt Maintenance som han fikk gul og veldig bløt bæsj av. Så prøvde vi ulike typer Appetitt Sensitive (kylling, fisk, kylling/lam) med samme bæsj. Når han får FAUN våtfor innimellom kommer vanlig hundebæsj Han er mellompuddel, ukastrert, 2 år. Noen forslag før en rask handel?
  3. Det er ikke bagasjerom. Og jeg vil ha han nede på gulvet..
  4. Liten mellompuddel skal på to timers biltur idag i "lånebil". I den vanlige bilen er han i bur i bagasjerommet, men nå skal vi kjøre en annen bil. Jeg må ha han på gulvet, ikke i seter. Og han må vere festet. De selene som finnes er vel til å feste i sikkerhetsbeltefeste? Forslag?
  5. Tusen takk for innspill på forsikringer. Oppsparing for buffer er et bra alternativ. Men jeg har fått et tilbud fra gjensidige som var på årlig kost a la kr 2500. Og at man dekker 25% av utgiftene. Altså ikke en fast egenandel + evnt en prosentsats over egenandel. Men er dette egentlig sååå bra`?
  6. Skal finne frem i jungelen av forsikringer til en mellompuddel valp. Den er forsikret gjennom Agria nå ved oppdretter, men hvilken leverandør bør jeg velge? Skal selvsagt sjekke der vi har våre andre forsikringer også. Innspill mottas med takk
  7. @Pingelingmen mon tro om alle helseopplysninger blir lagt inn på chipregister, dersom noe skjer med et dyr?..
  8. Takk for info? men det er jo litt synd at det ikke kan søkes opp i forkant og uten at oppdretter skal velge ut info som kan gis. Dette mener jeg på generell basis, ikke med mistanke om noen ugler i mosen hos "min"? aktuelle oppdretter?
  9. Hei, jeg holder på å undersøke tidligere kull på en spesifikk tispe og hanne for å sjekke om der er sykdommer eller plager i tidligere kull av dem. Holder på å kjøpe og vil gjerne sjekke. På dogweb er det ingen info på valpene regnr om nye eier eller helse på de enkelte valpene i forrige kull. Hvordan kan jeg finne det??
×
×
  • Opprett ny...